Oralna higijena je uz aparate i dodatke iz Temaso ponude lakša i efikasnija, zahvaljujući kvalitetnim električnim četkicama i aparatima za ispiranje i čišćenje zuba i usta. Redovna higijena ne znači ništa bez kvalitetnih sredstava za higijenu, a mi nudimo samo najbolje aparate koji će vam pomoći da adekvatno brinete o svojim zubima.

Pogledajte našu ponudu za oralnu higijenu i poručite željene proizvode već danas!

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

ID7840 – Aparat za čišćenje zuba – Solac

77.40
Aparat koji će Vam pomoći u svakodnevnoj brizi za vaš osmjeh. Očistite zube i desni pomoću vodenog mlaza pod pritiskom koji se može podešavati u 3 režima.

CD7901 – Električna četkica za zube – Solac

49.50
Za Vaš blistav osmjeh! Električna četkica za čišćenje zuba štiti Vaše zube i ojačava desni. Jonska tehnologija sa dva tajmera garantuje duboko i efikasno čišćenje zuba. Bežično punjenje Li-ion baterije omogućava autonomiju rada čaki i do 30 dana!

Električne četkice za zube profesionalnih proizvođača

Električne četkice za zube iz Temaso ponude su idealan način da svoju oralnu higijenu upotpunite i poboljšate, jer ovi profesionalni aparati nude najtemeljnije čišćenje uz minimum vašeg truda i napora.

Električne četkice funkcionišu gotovo samostalno. Dovoljno je da četkicu prinesete zubima, a čišćenje svih uglova se odvija samo, zahvaljujući rotirajućim dijelovima koji dopiru do svih uglova koji zahtijevaju čišćenje. 

Električna četkica se vrlo lako puni i održava, a sjajan efekat koji pruža doprinosi zdravijim, ljepšim i čistijim zubima.

Aparat za čišćenje zuba sa mlaznicama za vodu

Koristan dio njege zuba je i aparat za čišćenje zuba sa mlaznicama za vodu, koji doprinosi posebnom osjećaju čistoće i svježine nakon svake upotrebe. Mlaznice za vodu koje su dio ovog aparata, vrlo su pogodne za masažu desni, pa se na taj način ujedno i pospješuje cirkulacija desni. Dodatna njega zuba je uvijek dobra opcija, a uz ovaj aparat sigurno neće pogriješiti.

Temeljno čišćenje zuba i usne duplje – kvalitetna oralna higijena

Električne četkice za zube i aparati za čišćenje i ispiranje zuba koje imamo u ponudi, izdvajaju se po odličnim funkcionalnostima koje efikasno održavaju higijenu usta na viskom nivou. Upotrebom ovakvih aparata i dodataka, brinete o svojim zubima na najbolji način, a mogućnost infekcija i sličnih problema svodite na minimum. Temeljna oralna higijena zahtijeva kvalitetne četkice, pa je ovo dodatak u koji uvijek vrijedi uložiti.

Poručite profesionalne aparate za oralnu higijenu po najboljim cijenama

Kvalitetna oralna higijena nikada nije bila jednostavnija. Pogledajte Temaso ponudu i izaberite aparate i dodatke koji će vam pružiti najtemeljniji tretman usta i zuba, za perfektnu čistoću i lijep osmijeh. Poručite već sada po najpristupačnijim cijenama!