Oralna higijena uz aparate i dodatke iz Temaso ponude postaje znatno lakša i efikasnija, zahvaljujući kvalitetnim električnim četkicama i aparatima za ispiranje i čišćenje zuba i usta. Redovna higijena ne znači ništa bez kvalitetnih sredstava, a mi nudimo samo najbolje aparate koji će vam pomoći da adekvatno brinete o svojim zubima.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Aparat za čišćenje zuba – Solac – ID7840

77.40
Nije tajna da zdravlje zuba može utjecati na zdravlje čitavog našeg organizma. Iz tog razloga, uradite nešto korisno za svoj zdravi osmijeh, uz Solac aparat za čišćenje zuba.
Pročitajte još

Električna četkica za zube – Solac – CD7901

49.50
Za Vaš blistav osmjeh kao iz Holivudskih filmova - Solac električna četkica za čišćenje zuba štiti Vaše zube i ojačava desni. Jonska tehnologija sa dva tajmera garantuje duboko i efikasno čišćenje zuba, ali na delikatan i pažljiv način. Bežično punjenje Li-ion baterije omogućava autonomiju rada čaki i do 30 dana.
Pročitajte još

Električne četkice za zube profesionalnih proizvođača

Električne četkice za zube iz Temaso ponude su idealan način da svoju oralnu higijenu upotpunite i poboljšate jer ovi profesionalni aparati nude najtemeljnije čišćenje uz minimum vašeg truda i napora.
Električne četkice funkcionišu gotovo samostalno. Dovoljno je da četkicu prinesete zubima, a čišćenje svih uglova se odvija samo, zahvaljujući rotirajućim dijelovima koji dopiru do svih uglova koji zahtijevaju čišćenje.
Električna četkica se vrlo lako puni i održava, a sjajan efekat koji pruža doprinosi zdravijim, ljepšim i čistijim zubima.

 

Aparat za čišćenje zuba sa mlaznicama za vodu

Koristan dio njege zuba je i aparat za čišćenje zuba sa mlaznicama za vodu, koji doprinosi posebnom osjećaju čistoće i svježine nakon svake upotrebe. Mlaznice za vodu koje su dio ovog aparata, vrlo su pogodne za masažu desni i istovremeno poboljšavaju njihovu cirkulaciju. Dodatna njega zuba je uvijek dobra opcija, a uz ovaj aparat sigurno nećete pogriješiti.

Poručite profesionalne aparate za oralnu higijenu po najboljim cijenama
Temeljna oralna higijena zahtijeva kvalitetne četkice, pa je ovo dodatak u koji uvijek vrijedi uložiti. Na sreću, kvalitetna oralna higijena nikada nije bila jednostavnija. Pogledajte Temaso ponudu i izaberite aparate i dodatke koji će vam pružiti najtemeljniji tretman usta i zuba, za perfektnu čistoću i lijep osmijeh – poručite već sada po najpristupačnijim cijenama.