Mikrotalasne i konvekcione pećnice iz naše ponude pružaju različite programe za praktično i brzo grijanje, odnosno kuvanje i pečenje hrane. Ovi funkcionalni aparati sa naprednim tehničkim karakteristikama neizostavan su dio svake moderne kuhinje, a njihovi vlasnici znaju koliko su kuhinjski poslovi lakši uz kvalitetnu mikrotalasnu i konvekcionu pećnicu.

Pogledajte našu ponudu i poručite željenu pećnicu već danas!

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

MPM-20-KMG-03 – Mikrotalasna pećnica – MPM

119.70
Mikrotalasna pećnica MPM omogućava brzu pripremu jela ili podgrijavanja hrane. Ova pećnica efikasno i ravnomjerno zagrijava svaki obrok, i veoma je korisna prilikom odmrzavanja određenih namirnica. Hrana u mikrotalasnoj pećnici je gotova za svega nekoliko minuta. Korist mikrotalasne pećnice je višestruka, jer poseduje razne opcije i funkcije kojima se olakšava sama priprema hrane i skraćuje vrijeme provedeno u kuhinji. Uz 8 automatskih programa koje ima mikrotalasna pećnica MPM skuvajte, podgrijte jelo ili piće, ili odrmznite namirnice na brz, jednostavan i siguran način.

OV-1443 – Mini šporet sa konvekcionom pećnicom – Tristar

163.80
Mini šporet je pravo rješenje i idealan aparat za apartmane, manje porodice, studente i sve one koji imaju skučen prostor u kuhinji.

Mikrotalasne pećnice za brzo odmrzavanje ili podgrijavanje hrane

Kvalitetne mikrotalasne pećnice posjeduju niz programa za obradu hrane, a Temaso modeli u potpunosti ispunjavaju ovaj standard. Uz našu mikrotalasnu pećnicu, kuvanje, pogrijavanje ili odmrzavanje hrane je izuzetno lako i jednostavno, a ušteda vremena koja se ovako dobija je dragocijena.

Moderna mikrotalasna pećnica sa digitalnim satom, mogućnošću zaključavanja i funkcijom zaštite od djece, potrebna je svakoj kuhinji, a praktičan i moderan dizajn koji je odlika naših pećnica, odlično će se uklopiti u bilo koji, pa i najmanji kuhinjski prostor.

Konvekciona pećnica i pećnica na vruć vazduh za bržu pripremu jela

Konvekcione pećnice za pečenje i kuvanje jela su postale izuzetno popularne u modernim domaćinstvima, a osnovna karakteristika naših pećnica ovog tipa je pečenje i kuvanje na bazi brze cirkulacije vrućeg vazduha.

Ukoliko poštujete režime zdravije ishrane, odličan izbor za vas mogu biti pećnice na vruć vazduh koje od klasičnih konvekcionih pećnica razlikuje samo dosta manja količina ulja koja je potrebna u pripremi.

Temaso pećnice uglavnom posjeduju više pladnjeva za pečenje, a kao posebni dodaci za pećnicu na vruć vazduh dolaze i posude za pomfrit. Veliki izbor programa za pripremu hrane je standardna karakteristika kako naših pećnica na vruć vazduh tako i klasičnih konvekcionih pećnica.

Kvalitetna izrada i dugotrajnost aparata

Mikrotalane i konvekcione pećnice su izuzetno snažne i izdržljive, čemu doprinosti kvalitetna izrada od najboljih materijala. Ovo je ujedno i garancija za lako održavanje svakog od ovih aparata, kao i njihovu dugotrajnost i lakoću upotrebe.

Ovaj tip aparata je izuzetno zahvalan za domaćinstvo, s obzirom na to da i nakon mnogo godina upotrebe savršeno ispunjava svoje funkcije, baš kao i prvog dana. Prepoznatljiv Temaso kvalitet traje godinama, a u to ćete se uvjeriti i sami ukoliko izaberete neku od pećnica iz naše ponude.

Aparati koji značajno štede vrijeme i pomažu u kuhinji

Osim što su mikrotalansne i konvekcione pećnice su najkraći put do kvalitetnih, ukusnih i savršeno pripremljenih jela, one omogućavaju i značajnu uštedu vašeg vremena. Pečenje, kuvanje, grijanje hrane ili bilo kakvo drugo spremanje nekada su zahtijevali sate provedene u kuhinji, ali uz moderne i funkcionalne Temaso aparate to više nije slučaj. Sada možete uživati u brzo i lako spremljenim jelima uz minimum vaše asistencije.

Poručite mikrotalasnu ili konvekcionu pećnicu već danas

Pogledajte našu ponudu i procijenite koja mikrotalasna pećnica najbolje odgovara vašim potrebama. Veliki izbor, kako mikrotalasnih, tako i konvekcionih pećnica zadovoljiće sasvim sigurno sve vaše potrebe kada je kulinarstvo u pitanju, pa nema sumnje da ćete pronaći pravu pećnicu za svoju kuhinju koja će čitavoj porodici omogućiti brže, zdravije i lakše pripremljene ukusne obroke. Poručite svoju pećnicu već danas!