Ekspres lonci iz Temaso ponude su najbolji put do ukusnih, zdravih i brzo pripremljenih jela za čitavu porodicu. Kvalitetna izrada, izdržljivi materijali i odličan kapacitet su tu da zadovolje i najstrože kulinarske standarde.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Ekspres lonac – Moments Rapid – Taurus – 988057

98.10 - 116.10
Uživajte u intenzivnijim i zdravijim ukusima omiljene hrane pripremljene u ekspres loncima kapaciteta od 6, 8 i 10 litara.

Set ekspres lonaca 4+6 lit – Moments Rapid – Taurus – 988049

125.10
Uživajte u kuvanju u dvoje ili za cijelu porodicu. Izaberite između manjeg ili većeg lonca u zavisnosti od količine hrane koju želite da spremite.

Brzo i zdravo kuvanje uz očuvanje hranjivih vrijednosti namirnica

Ekspres lonci vam nude mogućnost da sebi i svojoj porodici priuštite najzdravije, brzo pripremljene obroke svakoga dana. Kuvanje u ekspres loncima iz Temaso ponude zadržava hranljive vrijednosti namirnica u mnogo većoj mjeri u odnosu na obične lonce, što je, pored brzine kuvanja značajna prednost ovih modela.

Čak i kada se vratite umorni kući nakon napornog dana na poslu, priprema čorbica, supa i drugih brzih i zdravih specijaliteta neće biti problem, jer kuvanje pod pritiskom znatno skraćuje vrijeme pripreme jela. Kvalitetno skuvanom jelu doprinosi i višeslojno dno ekspres lonca koje obezbjeđuje ravnomjernu distribuciju toplote tokom kuvanja.

Ekspres lonci su jedan od najpraktičnijih dodataka u kuhinji, jer možete da ih koristite na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcione ploče. Tradicionalna priprema jela nekada je zahtijevala sate provedene u kuhinji, dok danas, uz kvalitetan ekspres lonac i ideju šta bi zdravo moglo da se pojede, ukusna jela mogu biti spremna iz značajnu uštedu vremena i energije.

 

Ušteda energije do čak 50%

Ekspres lonci iz naše ponude imaju vrlo značajnu prednost povodom uštede energije, zbog čega su dio brojnih domaćinstava. Ekspres lonac značajno smanjuje vrijeme potrebno za pripremu obroka, čime ušteda električne energije ide i do 50%. Višestruko isplativ ekspres lonac uklopiće se u sve vaše računice, a ono što je najvažnije – ukusna, topla i zdrava jela neće izostati.

Ekspres lonci iz naše ponude ne zahtijevaju naročito mnogo pažnje, osim osnovnog čišćenja nakon svake upotrebe. Snažan, izdržljiv i otporan Temaso lonac biće vaš dugogodišnji saveznik u pripremi najukusnijih jela.

Poručite ekspres lonce po najboljim cijenama

Zdrava ishrana i kvalitetno spremljeni obroci ne smiju da trpe, a uz naše ekspres lonce najbolja jela pripremaćete za kratko vrijeme, i to sa zadovoljstvom.