Ekspres lonci iz Temaso ponude su najbolji put do ukusnih, zdravih i brzo pripremljenih jela za čitavu porodicu! Kvalitetna izrada, izdržljivi materijali i odličan kapacitet su tu da zadovolje i najstrože kulinarske standarde, pa nema sumnje da će se naši ekspres lonci fantastično uklopiti i u vaše navike kuvanja i pripreme jela.

Pogledajte koji su ekspres lonci dio Temaso ponude i napravite svoju porudžbinu već danas!

Prikazan jedan rezultat

MGS-06 – Ekspres lonac – Smile

73.80
Jedite ukusne i zdrave obroke, pune hranljivih sastojaka. Ekspres lonac Smile je izrađen od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika, a višeslojno dno lonca obezbjeđuje ravnomjernu distribuciju toplote. Korišćenje lonca je pogodno za sve vrste šporeta i indukcionu ploču. Uz ekspres lonac Smile smanjite vrijeme kuvanje do 30% i učinite svako kuvanje lakšim i jednostavnijim.

Brzo i zdravo kuvanje uz očuvanje hranjivih vrijednosti namirnica

Ekspres lonci iz Temaso ponude su tu da sebi i svojoj porodici pruštite najzdravije, brzo pripremljene obroke svaki dan! Kuvanje u ekspres loncima zadržava hranjive vrijednosti namirnica u mnogo većoj mjeri u odnosu na obične lonce, što je, pored brzine kuvanja značajna prednost ovih modela. 

Čak i kada se vratite umorni kući nakon napornog dana na poslu, priprema čorbica, supe i drugih brzih specijaliteta neće biti problem, jer kuvanje pod pritiskom znatno skraćuje vrijeme pripreme jela. Kvalitetno skuvanom jelu doprinosi i višeslojno dno ekspres lonca koje obezbjeđuje ravnomjernu distribuciju toplote tokom kuvanja.

Ekspres lonci su jedan od najpraktičnijih dodataka u kuhinji, jer možete da ih koristite na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcione ploče. Tradicionalna priprema jela nekada je zahtijevala sate provedene u kuhinji, dok danas, uz kvalitetan ekspres lonac i ideju šta bi zdravo moglo da se jede, ukusna jela mogu biti spremna iz značajnu uštedu vremena i energije.

Ušteda energije do čak 50%

Ekspres lonci iz naše ponude imaju vrlo značajnu prednost koja se tiče uštede energije, zbog čega su dio brojnih domaćinstava. Naime, ekspres lonac značajno smanjuje vrijeme potrebno za pripremu obroka, čime ušteda električne enrgije ide i do 50%. Višestruko isplativ ekspres lonac uklopiće se u sve vaše računice, a ono što je najvažnije – ukusna, topla i zdrava jela neće izostati.

Praktična izrada i lako održavanje

Ekpres lonci su izrađeni po mjeri najboljih kuvara, pa nema sumnje da ćete prepoznati i kvalitetnu izradu, praktično održavanje i lako odlaganje. Ekspres lonci iz naše ponude ne zahtijevaju naročito mnogo pažnje, osim osnovnog čišćenja nakon svake upotrebe. Snažan, izdržljiv i optporan Temaso lonac biće vaš dugogodišnji saveznik u pripremi najukusnijih jela, jer Temaso kvalitet zaista traje. Uvjerite se i sami.

Priprema raznih vrsta jela na najlakši način

Konačno je ekspres lonac sa kojim zaista možete eksperimentisati kada su zdravi obroci u pitanju. Potražite raznovrsne recepte za čorbe, napravite malo drugačije supe, pomiješajte povrće koje dosad niste kombinovali. Za koju god varijantu da se odlučite, ekspres lonac će brzo pripremiti najbolju varijantu onog što ste zamislili. Oduševljenje ukućana sigurno neće izostati.

Poručite ekspres lonce po najboljim cijenama

Pogledajte koji ekspres lonci su u našoj ponudi i izaberite lonac po vašoj mjeri. Zdrava ishrana i kvalitetno spremljeni obroci ne smiju da trpe, a uz naše ekspres lonce najbolja jela pripremaćete za kratko vrijeme, sa zadovoljstvom. Poručite ekspres lonac po najpristupačnijoj cijeni!