Usisivači i paročistači iz Temaso ponude otklanjaju sve nečistoće sa raznih površina u vašem domu, uz fenomenalne funkcionalnosti koje održavanje kućne higijene čine lakšim i bržim. Blistave površine u kući su prioritet u svakom domaćinstvu, a naši snažni usisivači i paročistači su tu da vam obezbijede vrhunsku čistoću u samo nekoliko poteza. 

Pogledajte koji su usisivači i paročistači dio naše ponude i napravite svoju porudžbinu već sada!

Prikaz 1–12 od 14 rezultata

KR-3178 – Ručni usisivač – Tristar

56.70
Tristar KR-3178 Dustbuster opremljen je jedinstvenom kombinacijom snažne punjive baterije od 12 V i priključka za automobil od 12 V, što ga čini savršenim za uklanjanje prašine u kući i u automobilu. Zahvaljujući usisnom priboru možete usisavati i mokro i suvo kao i lako doći do svakog ugla.

MOD-28 – Usisivač na kesu GreenGo – MPM

198.00
GreenGo liniju usisavača odlikuju izvrsni tehnički parametri, mnoštvo korisnih dodataka i funkcionalnih rješenja koja olakšavaju svakodnevnu brigu u održavanju čistoće doma. GreenGo MOD-28 usisavač je savršen usisavač za zahtjevne kupce. Savršeno za čišćenje tepiha i tvrdih podova, i ujedno pomaže u borbi protiv alergena u vazduhu.

MOD-36 – Štapni usisivač – MPM

144.00
Izuzetno praktičan štapni usisivač MOD-36 je savršen za čišćenje svih površina - tepiha, parketa, namještaja i sl. Zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i dodacima može postati nezaobilazan partner za čišćenje i organizovanje urednosti doma. Usisivač možete koristiti kao standardni podni usisivač i kao ručni model za čišćenje sofa, fotelja ili presvlaka automobila. Štapna ili ručna varijanta korišćenja, kao i male dimenzije usisivača biće korisne za manevrisanje tokom rada, ali i za skladištenje.

MY-806 – Paročistač – Temaso

86.40
Korišćenje paročistača je zaista fantastično i ekološki prihvatljivo rješenje za svakoga. Uz pomoć paročistača lako ćete očistiti sve vrste podova, ukloniti tvrdokornu prljavštinu i mrlje, i to sve bez upotrebe hemikalija. Temaso paročistač ima mogućnost da brzo i lako očisti prozore i osvježi tepihe dajući odlične rezultate čišćenja. Dolazi sa raznim dodacima, ovaj paročistač je multifunkcionalan, savršen za sve pločice, tvrde podove, tepihe, prozore i kuhinju ili kupatilo. Paročistač može poslužiti i za osvježavanje odjeće. Čišćenje uz Temaso paročistač znači blistava kuća tokom cijele godine.

SZ-1977 – Štapni usisivač – Tristar

76.50
Štapni usisivač je odličan izbor prilikom svakodnevnog održavanja čistoće u Vašem domu. Bežični usisivač napaja se punjivom baterijom, pa ga možete koristiti svuda, čak i bez utičnice. Osim toga, uklanjanjem teleskopske cijevi aparat se pretvara u mali ručni usisivač. A da Vaše oduševljenje bude još veće, ovaj usisisivač nudi varijantu i mokrog i suvog usisavanja.

SZ-1990 – Štapni usisivač – Tristar

148.50
Moćni štapni usisivač svojom usisnom snagom obezbjeđuje da Vaši podovi budu čisti u trenu, usisivač je pogodan za sve vrste podova i lako se pretvara u ručnu varijantu usisivača. Idealan za unutrašnju upotrebu, tokom kampovanja i u automobilu.

SR-5261 – Paročistač – Tristar

89.10
Iskoristite snagu vrele vodene pare za čišćenje podova i drugih površina u vašem domu. Paročistač Tristar biće vaš idealni savjeznik u domaćinstvu jer bez imalo problema čisti prljavštinu i uništava bakterije na tvrdim i mekim podovima, pa čak i na prozorima. Zahvaljujući uklonjivom štapu, paročistač se, takođe, može koristiti kao ručni model. Posebna glava za paru u obliku latiničnog slova V, lako doseže do teško dostupnih mjesta, poput uglova ili ispod kauča. Nabavite paročistač Tristar i učinite svoj dom uvijek čistim i blistavim.

MOD-25 – Ciklon usisivač – MPM

119.90
Fenomenalni MPM Ciklon usisivač je moćan i izuzetno praktičan aparat, uz nisku potrošnju energije sa 5-stepenim sistemom filtracije i izvanrednim rezultatima usisavanja čvrstih podova i tepiha osiguraćete savršenu čistoću Vašeg doma.

MOD-30 – Usisivač na vodu – Aquarian

157.50
MOD-30 je jedinstven usisivač sa vodenim filterom koji efikasno čisti prostorije i sigurno zadržava sve nečistoće, a najviše ćete ga cijeniti ukoliko imate kućne ljubimce ili živite sa djecom i osobama sa alergijskim reakcijama na prašinu. Usisivač Aquarian je najbolje rješenje kada želite kvalitetno čišćenje velikih prostorija jednom nedeljno ili mjesečno.

LV1700 – Paročistač Ecogenic – Solac

184.50
Koristite snagu vodene pare da očistite podove ili bilo koju površinu u Vašoj kući! Toplota vodene pare obezbjeđuje čišćenje svih nečistoća i eliminisanje 99% svih bakterija. Sa paročistačem Ecogenic nema potrebe da koristite razna hemijska sredstva kako biste to postigli. Snaga vrele pare završava sve! Idealno za površine gdje se igraju djeca ili za porodice za kućnim ljubimcima. Nabavite paročistač Ecogenic Solac i učinite svoj dom uvijek čistim i blistavim.

MOD-34 – Štapni usisivač 2u1 – MPM

76.50
Usisavanje je lakše nego ikada kada imate praktičan i lagan štapni MPM usisivač 2u1. Bez problema ćete stići i do najnedostupnijih površina, a ukoliko je to potrebno u samo jednom potezu možete ga tranformisati u praktičan ručni usisivač kojim se lako rukuje. Usisivač male težine sa praktičnim dodacima i optimalnom snagom od 600W održavaće Vaš dom čistim i urednim. A kada završite sa korišćenjem možete ga okačiti o zid ili mu naći drugo prigodno mesto, što neće biti teško s obzirom da je reč o uređaju male težine i malih dimenzija.

MOD-47 – Usisivač na vodu Bora 2400 – MPM

189.00
Usisivač na vodu Bora 2400 je idealno rješenje za sve one koji imaju probleme sa alergijama, astmom ili imaju kućne ljubimce. Perivi HEPA13 filter je glavna prepreka za najsitniju prašinu i grinje, a voda, kao glavni filter, u sebi zadržava sve nečistoće ostavljajući vazduh u prostoriji čistim i svježim. Vakuumsko zatvaranje posude i veliki izbor usisnih dodataka omogućava lako korišćenje i čišćenje svih površina u kući.

Snažni usisivači sa višestepenim sistemom filtracije

Naši usisivači fantastične snage efikasno usisavaju prašinu i sve nečistoće sa podova i tepiha. Sa ovakvim usisivačima koji posjeduju višestepeni sistem filtracije, nećete morati više puta da se vraćate na istu površinu – sa samo jednim prelaskom preko tepiha, parketa ili druge površine, usisivač će dubinski očistiti sva vlakna odnosno pokupiti i najsitniju prašinu. 

Veliki izbor različitih modela nudi mogućnost da izaberete usisivač koji najbolje odgovara vašim potrebama i životnom prostoru. U skladu sa modelom koji izaberete, dobijate i različite praktične dodatke koji olakšavaju pristup teže dostupnim mjestima za usisavanje. Praktičan i moderan dizajn olakšava usisavanje i značajno ubrzava čišćenje.

Štapni usisivači za lako čišćenje površina i svih ćoškova u domu

Vrlo praktičani za kuću su i štapni usisivači, čija prednost leži u manjoj težini i kompaktnom dizajnu koji omogućava lakše rukovanje usisivačem i bolji pristup zavučenim ćoškovima u domu. Štapni usisivač je pogodan za usisavanje apsolutno svih površina i uglova, jer ga lako možete podići ili zavući na teže dostupna mjesta, kao što su površine ispod namještaja, ćoškovi iza ormana i slično.

Velika pogodnost leži i u praktičnom odlaganju, jer štapni usisivači zauzimaju zanemarljiv prostor gdje god ih postavite. Modeli iz naše ponude posjeduju mogućnost montaže na zid, pa će vam štapni usisivač uvijek praktičan za odlaganje i pri ruci kad god je potreban. Uređaj je izuzetno pogodan za manje stanove u kojima nema mnogo prostora za odlaganje.

Paročistači za temeljno čišćenje i dezinfekciju površina parom

Čišćenje podnih površina u kući snagom pare je vrlo zastupljeno, jer kvalitetan paročistač otklanja sve nečistoće i temeljno dezinfikuje površine. Sama para je dovoljno jaka da otkloni sve nečistoće, pa vam jaka hemijska sredstva nisu neophodna ukoliko imate dobar paročistač. Dubinsko čišćenje omogućeno je i velikim brojem dodataka koji dolaze uz paročistač, pa se paročistači iz naše ponude lako prilagođavaju raznim površinama u domu.

Praktični dodaci za besprijekornu čistoću

Usisivači i paročistači iz Temaso ponude su nepogriješiv izbor ukoliko su vam brzo, efikasno i temeljno čišćenje na prvom mjestu. Sigurno vam je dosadilo da bezbroj puta prelazite preko iste površine nadajući se da će vaš stari, nekvalitetni usisivač pokupiti nečistoće.

Kvalitetan paročistač ili usisivač će u samo jednom potezu dubinski očistiti površinu, a sve to zahvaljujući raznim tehničkim karakteristikama i dodacima koji čišćenje dodatno prilagođavaju vrsti poda ili načinu usisavanja.

Uz gotovo svaki model dolaze različiti nastavci za usisavanje otvorenih, ali i onih teže dostupnih površina, kao i posude za vodu, tekstilne kese, različite četke ili zidni nosači, kakve uglavnom posjeduju štapni usisivači. Naši usisivači i paročistači posjeduju i mogućnost podešavanja programa usisavanja, što dodatno olakšava i poboljšava čitav proces.

Poručite usisivač ili paročistač po najpristupačnijim cijenama

Kvalitetni usisivači i paročistači imaju neprocjenjivu važnost za svaki dom, a naročito onaj u kome su prisutna djeca. Igranje na podu više neće biti problem, ukoliko podne, kao i druge površine redovno i dubinski čistite usisivačem ili paročistačem iz Temaso ponude.Pogledajte našu ponudu, izaberite idealan aparat koji se po svim kriterijumima uklapa u vaš dom i poručite svoj usisivač ili paročistač već danas!