Aparati za sladoled pružiće vam najukusnije osvježenje kad god poželite nešto slasno, a domaće! Uz ove aparate iz Temaso ponude imate mogućnost da napravite pravi domaći sladoled od vaših omiljenih namirnica, kao i da iznenadite, djecu, goste ili prijatelje najfinijom osvježavajućom poslasticom.

Pogledajte koji su aparati za sladoled u našoj ponudi i izaberite idealan aparat za sebe i svoju porodicu!

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

283069 – Aparat za pravljenje leda – Princess

256.50
Sa Princess aparatom za pravljenje leda možete da pravite kockice leda kad god poželite. Lako možete prilagoditi postavke na LCD ekranu za male, srednje ili veće kockice leda. Aparat ima zapreminu od 2,8 litara i može da uskladišti do 800 grama kockica leda u svom rezervoaru.

282605 – Aparat za sladoled – Princess

59.99
Uz Princess aparat za pravljenje sladoleda ugodite sebi i svojim najmilijima sa ukusnim domaćim sladoledom ili sorbetom. Brzo i lako do sladoleda po Vašoj želji!

Brza priprema sladoleda za manje od sat vremena

Glavni adut aparata za sladoled iz naše ponude je brza priprema poslastica koje su omiljene apsolutno svima! U zavisnosti od modela koji izaberete, za kratko vrijeme možete napraviti domaći, slastan i kremasti sladoled u količinama do 2 litra, u zavisnosti od modela koji izaberete. Umutite smjesu, stavite u posudu aparata i uključite ga. Aparat će izmiješati vaše sastojke, a tekstura će se stegnuti taman onoliko koliko je potrebno za savršen sladoled.

Više nije neophodno da provodite sate i sate praveći posalastice tradicionalnim metodama. Sada svoje prijatelje i porodicu možete iznenaditi brzo i kvalitetno pripremljenim slatkišima, i to ne bilo kakvim!

Domaći voćni sladoled oduševiće baš svakog, a vi ćete utrošiti minimum vremena i energije za pripremu. Na vama je samo da dodate željene namirnice, umutite smjesu i podesite aparat za pripremu vašeg omiljenog sladoleda.

Aparati za sladoled od namirnica koje vi poželite

Za razliku od kupovnih sladoleda koji su često prepuni šećera, domaći sladoledi mogu da vas zaslade na zaista kvalitetan i zdrav način, a sada možete da ih pripremite i u svojoj kuhinji.

Namirnice birate sami, pa ste tako slobodni da iskombinujete voće, čokoladu, kakao ili druge dodatke koje volite, a eksperimentisati možete baš svaki put kad poželite lijep i inovativan ukus sladoleda. 

Za vrlo kratko vrijeme, aparati za sladoled pružiće vam veliku količinu fine i kremaste teksture koja će biti idealno osvježenje kako za vas, tako i za vaše ukućane.

Uživajte u najkvalitetnijim osvježenjima koja predstavljaju mnogo zdraviju, pristupačniju i ukusniju alternativu u odnosu na kupovne sladolede. Za sve to su vam dovoljni samo aparati  za sladoled iz Temaso ponude.

Brze i elegantne poslastice za porodicu, prijatelje i goste

Aparati za sladoled iz naše ponude mogu da priskoče u pomoć i onda kada vam se iznenada najave gosti. Čime da ih poslužite ovaj put? Odstupite ponekad od klasičnih poslastica i iznenadite ih kremastim sladoledom i neobičnim ukusima za koje će vam sigurno tražiti recept! I sve to će u rekordno kratkom roku pripremiti aparat za sladoled umjesto vas, dok ste vi posvećeni nekim drugim obavezama.

Odličan kapacitet aparata i jednostavno održavanje

Jedna od najboljih osobina aparata za sladoled je veliki kapacitet posuda, koji omogućava da u jednoj turi napravite sasvim dovoljnu količinu sladoleda ili jogurta za sve ukućane. Sjedinite namirnice, stavite ih u aparat za sladoled i pustite ga da odradi svoj posao, a zatim dobijenu količinu prespite u činije ili čaše i uživajte u bogatim količinama ovih poslastica tokom cijelog dana.

Poručite aparat za sladoled  i oduševite ukućane

Aparati za sladoled mogu biti vaši po pristupačnoj cijeni, za koju dobijate dugotrajnog saveznika u pravljenju najukusnijih domaćih sladoleda. Pogledajte našu ponudu, izaberite model i uživajte u kvalitetnim ukusima pripremljenim u vašoj kuhinji. Čekamo vas u Temaso shopu!