Aparati za sladoled pružiće vam najukusnije osvježenje kad god poželite nešto slasno, a domaće. Uz ove aparate iz Temaso ponude imate mogućnost da napravite pravi domaći sladoled od vaših omiljenih namirnica, kao i da iznenadite djecu, goste ili prijatelje –kad god je to potrebno.
Pogledajte koji su aparati za sladoled u našoj ponudi i izaberite idealan aparat za sebe i svoju porodicu.

Prikazan jedan rezultat

Aparat za pravljenje jogurta – Jata – JEYG2266

36.00
Brzo i lako pripremite ukusan i zdrav jogurt uz Jata aparat za pravljenje jogurta. Možete pripremiti do 1260 ml jogurta
Dodaj u korpu

Brza priprema sladoleda za manje od sat vremena

Glavni adut Temaso aparata za sladoled je brza priprema poslastica koje su omiljene apsolutno svima. U zavisnosti od modela koji izaberete, za kratko vrijeme možete napraviti domaći, slastan i kremasti sladoled u količinama do 2 litra. Umutite smjesu, stavite u posudu aparata i uključite ga. Aparat će izmiješati sastojke, a tekstura će se stegnuti taman onoliko koliko je potrebno za savršen sladoled.
Više nije neophodno da provodite sate i sate praveći posalastice tradicionalnim metodama. Sada svoje prijatelje i porodicu možete iznenaditi brzo i kvalitetno pripremljenim slatkišima, i to ne bilo kakvim.
Domaći voćni sladoled oduševiće baš svakog, a vi ćete utrošiti minimum vremena i energije za pripremu. Na vama je samo da dodate željene namirnice, umutite smjesu i podesite aparat za pripremu vašeg omiljenog sladoleda.

Aparati za sladoled od namirnica koje vi poželite

Za razliku od kupovnih sladoleda koji su često prepuni šećera i aditiva, domaći sladoledi mogu da vas zaslade na zaista kvalitetan i zdrav način. Setite se ovoga sledeći put kada posegnete za konvencionalnim slatkišima koji mogu da imaju kalorija kao jedan prosečan obrok.
Za vrlo kratko vrijeme, aparati za sladoled pružiće vam veliku količinu fine i kremaste teksture koja će biti idealno osvježenje kako za vas, tako i za vaše ukućane.
Uživajte u najkvalitetnijim osvježenjima koja predstavljaju mnogo zdraviju, pristupačniju i ukusniju alternativu u odnosu na kupovne sladolede. Za sve to su vam dovoljni samo aparati za sladoled iz Temaso ponude.

Namirnice birate sami, pa ste tako slobodni da iskombinujete voće, čokoladu, mlijeko, sirupe ili druge dodatke koje volite, a eksperimentisati možete baš svaki put kad poželite lijep i inovativan ukus sladoleda. Još bolje ako to učinite zajedno sa voljenima – ukusna zabava je zagarantovana.

 

Brze i elegantne poslastice za porodicu, prijatelje i goste

Aparati za sladoled iz naše ponude mogu da priskoče u pomoć i onda kada vam se iznenada najave gosti. Odstupite ponekad od klasičnih i teških poslastica i iznenadite ih kremastim sladoledom neobičnih ukusa. Nemojte kriviti nas ukoliko vam poslije traže recept.

 

Odličan kapacitet aparata i jednostavno održavanje

Jedna od najboljih osobina aparata za sladoled je veliki kapacitet posuda koji omogućava da u jednoj turi napravite sasvim dovoljnu količinu sladoleda ili jogurta za sve ukućane. Sjedinite namirnice, stavite ih u aparat za sladoled i pustite ga da odradi svoj posao, dok se vi bavite nekim drugim obavezama.

Poručite aparat za sladoled i oduševite ukućane za tili čas

Aparati za sladoled mogu biti vaši po pristupačnoj cijeni za koju dobijate dugotrajnog saveznika u pravljenju najukusnijih domaćih sladoleda. Pogledajte našu ponudu, izaberite model i uživajte u kvalitetnim ukusima pripremljenim u vašoj kuhinji. Čekamo vas u Temaso shopu.