Mikseri iz Temaso ponude dolaze uz brojne korisne dodatke koji će miksanje tijesta i pripremu hrane i poslastica učiniti lakšim, bržom i praktičnijim. Ručni mikseri i štapni mikseri su idealni za postizanje finih i glatkih tekstura tijesta, a u ponudu su uključeni i mikseri sa posudom.

Provjerite izbor koji nudimo i izaberite mikser koji će postati neizostavan dio svake pripreme poslastica!

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

MMR-19 – Mikser 500 W – MPM

34.20
Mikser MMR-19 je nezamenljiva aparat u Vašoj kuhinji! Velika snaga i funkcionalnost aparata nalaze se kompaktnim dimenzijama i modernom dizajnu. Motor od 500 W garantuje prijatan i lak rad.

MMR-20Z – Mikser sa posudom – MPM

49.99
Mikser sa posudom je funkcionalan i praktičan aparat, zahvaljujući velikoj snazi od 750 W i rotirajućoj posudi dobijaju se sjajni rezultati savršeno vazdušastog tijesta i kremastih filova. Ovaj svakodnevni saveznik u kuhinji olakšaće Vam proces pripreme omiljenih poslastica i jela.

MMR-12 – Planetary mikser sa posudom – MPM

135.00
Ako ste u potrazi za mikserom odličnog kvaliteta, Planetary mikser sa posudom brenda MPM je sjajan izbor. Kvalitetna izrada, moćan motor, jednostavna upotreba i čak tri različite vrste mutilica kvalifikuju za jedan od najpraktičnijih kuhinjskih aparata. Učinite ugodnim boravak u kuhinji i umutite savršena tijesta, filove i kremove!

MMR-11 – Mikser 400W – MPM

34.20
Nijedna kuhinja nije kompletna bez jakog i efikasnog miksera, a upravo takav je ručni mikser 400W MPM. Da realizujete svaki kulinarski poduhvat i ispratite baš svaki recept, pomoći će Vam kvalitetan mikser sa 5 nivoa brzine, turbo funkcijom i dva različita tipa mutilica. Ručni miker MMR-11 će lako omogućiti i najzahtjevnije kulinarske zahvate.

MMR-16Z – Mikser sa posudom – MPM

45.00
Mikser sa posudom MPM omogućava samostalnu pripremu različitih smjesa, tijesta i jela. Ima 5 brzina mućenja koje su prilagođene načinu pripreme različitih vrsta i količina hrane, kao i “turbo” funkciju koja omogućava postizanje maksimalne snage miksera. Uz dvije vrste mutilica dužine 22 cm i posudu zapremine 3.4 lit, brzo i lako pripremite veće količine različitih smjesa. Nabavite mikser sa posudom MPM i učinite spremanje jela i omiljenih poslastica brzom i jednostavnom razonodom u kuhinji.

MMR-18 – Mikser – MPM

31.50
Ručni mikser MMR-18 je moderna verzija klasičnog miksera neophodnog u svakoj kuhinji. 6-stepena kontrola brzine rada i Turbo funkcija će u velikoj mjeri olakšati pripremu najukusnijih jela i poslastica.

PSC-90 – Inox mikser – Sam Cook

58.50
Ručni mikser je sastavni dio svake kuhinje, a ukoliko želite da bude efikasan i dugotrajan odabraćete uređaj premium kvaliteta kao što je Sam Cook mikser od inox-a. Ovaj moderno dizajnirani, izdržljivi mikser raspolaže snagom od 500 W i čak 5 nivoa brzine. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala velike otpornosti koji uz pravilnu upotrebu garantuju dug vijek ovog sjajnog uređaja.

MMR-15 – Mikser – MPM

27.00
Ručni mikser sa snagom od 300 W ima 5 brzina i dodatnu “turbo” funkciju kada želite da maksimalno brzo mutite vaše sastojke. Uz mikser dobijate dvije vrste mutilica, a kako ne bi došlo do slučajnog uklanjanja mutilice tokom rada miksera ugrađen je zaštitni mehanizam.

MMR-17Z – Mikser sa posudom – MPM

37.80
Mikser sa posudom MPM olakšava samostalnu pripremu različitih jela, tijesta i smjesa. Uz 5 brzina mućenja i “turbo” funkciju koja omogućava postizanje maksimalne snage miksera, brzo i lako možete spremiti brojne specijalitete po ličnom ukusu. Zbog posjedovanja sopstvene posude, ovaj mikser sav posao radi gotovo sam. Vaše je samo da ga postavite kako treba, ubacite potrebne sastojke u posudu i ostavite mikser da sam završi svoj posao. Zato nabavite mikser sa posudom MPM i spremajte omiljene specijalitete sa uživanjem!

Moderni ručni mikseri za postizanje najfinijih tekstura

Ručni mikseri koje nudimo su prepoznatljivi po modernom dizajnu i tehničkim karakteristikama koje ih čine neizostavnim dodatkom u kuhinji. Obrada tijesta za kolače, torte ili pastu zahtijeva snažne miksere od kvalitetnih materijala, a modeli iz Temaso asortimana u potpunosti zadovoljavaju sve ove standarde u pravljenju slatkih i slanih specijaliteta.

Ručni mikseri su vrlo laki za rukovanje, zbog male težine, ali istovremeno i velike snage koja za neočekivano kratko vrijeme savršeno izmiksa sve sastojke u najfiniju teksturu tijesta koja je cilj u pripremi bilo kog delikatesa. Ručni mikser je uvijek vrlo praktičan i za odlaganje, pa će zauzeti minimalno prostora u vašoj kuhinji, a njegov doprinos će ujedno biti izuzetno važan za brzu i laku pripremu tijesta.

Mikseri sa posudom za tijesto sa praktičnim funkcionalnostima

Mikseri sa posudom su posebna pogodnost u kuhinji jer kombinuju sve elemente potrebne za efikasno miksanje namirnica i postizanje savršenog tijesta za razne vrste torti, kolača ili druge specijalitete. Mikseri sa posudom dolaze uz niz različitih mutilica za razne vrste tijesta, kontrolisanu brzinu rada i posude izrađene od izdržljivih, otpornih i kvalitetnih materijala koji zaista traju.

Snaga miksera koje imamo u ponudi i prilagođeni dodaci koji dolaze uz njih značajno doprinose postizanju vazdušastog tijesta za kratko vrijeme, dok je za taj isti efekat uz običan mikser potrebno mnogo duže miksanje uz rizik da kvalitet teksture ni tada ne ispuni očekivanja.

Preduprijedite ovakve situacije i obezbijedite sebi mikser sa kompletnom opremom za miksanje, koji će vam svaki put pružiti temeljno izmiksano tijesto najbogatije teksture.

Kvalitetna izrada i lako održavanje miksera

Mikseri sa posudom iz Temaso ponude, kao i ručni mikseri pripadaju onoj grupi aparata u koje uložite jednom, ali vas efikasno služe dugi niz godina. I nakon mnogo koriščenja, naši mikseri funkcionišu kao prvog dana, a sve to zahvaljujući najkvalitetnijoj izradi koja prije svega odgovara realnim potrebama domačinstva i samog procesa pripreme tijesta.

Mikseri izuzetne snage motora za laku obradu svih tekstura

Ručni mikseri i mikseri sa posudom su idealni za pripremu tijesta za kolače, ali su odlični i za obradu rezanaca ili pripremu tijesta za pastu. Bez obzira na to kakve su teksture namirnica koje miksate, mikseri iz Temaso ponude će ih lako savladati i sjedniti u savršenu smjesu, zahvaljujući izuzetno snažnom motoru.

Poručite mikser iz Temaso ponude po najpovoljnijim cijenama

Pogledajte našu ponudu i pronađite mikser sa posudom ili ručni mikser koji u potpunosti odgovara svim vašim potrebama. Moderno dizajnirani i lako uklopivi u svaku kuhinju, Temaso mikseri će značajno doprinijeti brzoj i lakoj pripremi slatkih i slanih specijaliteta. Pogledajte ponudu i poručite kvalitetan mikser već danas, po standardno najpovoljnijoj cijeni!