Brijači i trimeri iz Temaso ponude su najpraktičniji način za održavanje izgleda brade i frizura uz minimimalno utrošeno vrijeme. Kavlitetni aparati vrlo efikasno oblikuju bradu, odnosno kosu, a samo par poteza je dovoljno da postignete željeni efekat i ujedno osvježite svoj izgled.

Provjerite koji su brijači i trimeri dio naše ponude i napravite porudžbinu već danas!

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

903905 – Trimer za nos i uši – Taurus

13.50
Uklonite neželjene dlačice iz nosa i ušiju pomoću Hypnos-a, malog i praktičnog trimera na bateriju.

PS33B – Trimer 7 u 1 – Jata

45.00
Jata Trimer 7 u 1 je multifunkcionalni trimer za kosu i tijelo sa čak 7 praktičnih dodataka od nerđajućeg čelika. Od ovog kvalitetnog trimera možete očekivati precizno i bezbjedno šišanje, jednostavnu upotrebu i lako održavanje.

MMW-04 – Trimer za kosu – MPM

29.99
Trimer za kosu MPM sa dodacima je idealno rješenje za svakog modernog muškarca. Elegantan dizajn i veliki izbor dodataka omogućava da održavate frizuru i bradu uvijek urednim. Potpuno punjenje baterije od 4 sata pruža mogućnost bežičnog korišćenja i do 45 minuta. Ponesite trimer za kosu MPM gde god da pođete i budite uvijek spremni za svaku priliku.

903538 – Aparat za brijanje 3 Side Shaver – Taurus

45.00
Zahvaljujući tehnologiji Total Curve koja se sastoji od 3 pokretne glave, savršeno se prilagođava konturama lica i efikasno eliminiše čak i najsitnije dlačice.

MMW-01 – Trimer za kosu – MPM

27.00
Trimer za kosu marke MPM je od velike koristi da sa lakoćom kod kuće održavate željenu frizuru i uređujete Vašu bradu.

CP7382 – Trimer za uši i nos – Solac

10.00
Solac kompaktni i ergonomski trimer za uši i nos na baterije idealan je za šišanje i lako podrezivanje neželjenih dlačica nosa i ušiju. Njegov mali dizajn čini ga savršenim da se uklopi u Vašu kozmetičku torbicu i da uvijek bude pri ruci...

Kvalitetni brijači – lako i brzo brijanje sa praktičnim dodacima

Kvalitetni brijači su prioritet u higijeni i održavanju izgleda svakog muškarca. Kada kažemo kvalitet, mislimo prvenstveno na vrlo funkcionalne aparate lagane za rukovanje i vrlo efikasne kod skraćivanja i oblikovanja brade. 

Dobri materijali izrade i praktičan dizajn omogućavaju lakše korišćenje, a samo nekoliko pravih poteza dovešće vašu bradu do željenog izgleda, bez potrebe da mnogo popravljate oblik ili se previše zadržavate na pojedinim mjestima.

Sa brijačima iz Temaso ponude nema iritacija na koži izazvanih samim aparatom, niti gubljenja vremena – brijanje traje kratko jer efikasni aparati rade svoj posao brzo, lako i kvalitetno!

Trimeri za kosu za lako oblikovanje frizure

Savim malo je dovoljno da osvježite svoju frizuru, a za to nije neophodno da odlazite u frizerske salone i trošite novac ako su vam pri ruci trimeri iz naše ponude. Nabavite kvalitetan trimer za kosu i svaki put kad poželite malu promjenu ili jednostavno skraćivanje kose, upotrijebite ga prema uputstvima i imaćete ljepši i svježiji izgled za nekoliko minuta.

Vrlo precizni trimeri ne prave greške greške ukoliko ih pravilno i kontrolisano koristite, pa ne morate da razmišljate da li ćete negdje pogriješiti ako sami uređujete frizuru.

Setovi za muškarce sa nizom korisnih dodataka

Dio Temaso ponude su i praktični setovi za muškarce koji pored trimera, sadrže i sve potrebne dodatke za sređivanje frizure ili brade. Jedan kompaktan set drži sve neophodne dodatke na jednom mjestu, a uz to je vrlo praktičan za putovanja, kada vam aparati kao što su brijači i trimeri mogu takođe mogu biti pri ruci.

Brza i uredna frizura ili brada za nekoliko minuta

Najveća prednost naših brijača i trimera je u tome što za samo nekoliko minuta postižete željeni efekat, bilo da sređujete bradu ili kosu. Adekvatne oštrice od nerđajućeg čelika, korisni dodaci koji dolaze uz aparate i praktičan dizajn maksimalno olakšavaju njihovu upotrebu, a vaš izgled čine urednijim i ljepšim u svakoj prilici.

Poručite brijače i trimere po najpovoljnijim cijenama

Pogledajte Temaso ponudu i izaberite trimer ili brijač koji će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Klasičan brijači ili trimeri u setu? Više ili manje praktičnih dodataka? Izbor je na vama!

Za koji god model se odlučite, kvalitetno brijanje i sređivanje frizure sigurno neće izostati. Čekamo vas u Temasho shopu sa najpristupačnijim cijenama uz koje uvijek dolazi isključivo najbolji kvalitet.