Aparati za kokice iz Temaso ponude pružiće najhrskaviji užitak vama i vašoj porodici, pripremljen na inovativan i zdrav način! Ukusne i mirišljave kokice se pripremaju po sistemu obrade vrućim vazduhom, što ih čini znatno zdravijom i ukusnijom alternativnom u odnosu na klasične kokice.

Izaberite već danas Temaso aparat za kokice i uživajte u najfinijim kokicama spremljenim na zdrav i brz način!

Prikazan jedan rezultat

968375 – Aparat za kokice – Taurus

39.60
Aparat za kokice Taurus je opremljen novim sistemom za pripremu zdravih kokica. Uz pomoć vrućeg vazduha, bez dodatnih aditiva kao što su so, šećer, ulje, mast i puter, veoma jednostavno napravite velike količine kokica. Nabavite aparat za kokice Taurus i lako pripremiti omiljene zdrave grickalice uz pomoć samo jedne namirnice.

Pahuljaste kokice bez ulja – savršene niskokalorične grickalice

Pahuljaste, vazdušaste, mirišljave kokice koje ne debljaju? Tako bismo opisali savršene kokice koje je, nažalost, teško dobiti tradicionalnom pripremom. Zato je tu Temaso aparat za kokice koji u najkraćem roku servira pred vas najfinije kokice pripremljene na inovativan i zdrav način.

Naime, Temaso aparati za kokice ne rade po principu klasičnog prženja na ulju, već kokice obrađuje vrelim vazduhom koji ih čini savršeno ukusnim i hrskavim, ali bez masnoća koje su karakteristične za klasično pečenje kokica. Uz ovaj aparat možete uživati u kokicama bez ograničenja, jer način njihove pripreme garantuje ukusne i zdrave grickalice koje ni na koji način neće škoditi bilo kom režimu zdrave ishrane.

Praktični aparati za kokice – velike količine za malo vremena

Porodica je na okupu, a film samo što nije počeo? Samo nekoliko minuta, gotovo koliko traje i uvodna špica za film, dovoljno je da pripremite punu činiju kokica za sve ukućane. Stavite u aparat potrebne sastojke, a on će sve u najkraćem roku odraditi umjesto vas. Sačekajte da izbaci svježe i vazdušaste kokice u činiju, a nakon toga slijedi uživanje u fantastičnom ukusu dobijenom uz minimum utrošenog vremena.

Dugotrajni aparati za kokice sa lakim održavanjem

Uz pravilno održavanje, Temaso aparati za kokice biće vaš dugotrajni saveznici u pripremi omiljenih grickalica. Kvalitetni materijali od kojih su aparati izrađeni pogodni su za lako i jednostavno čišćenje koje oduzima svega nekoliko minuta, nakon čega je aparat spreman za ponovnu upotrebu.

Osim toga, vrlo je praktičan i lagan za korišćenje, a svojim dizajnom je savršeno uklopiv u svaki ugao kuhinje, pa ne treba da brinete o tome da li će zauzeti mnogo mjesta.

Obradujte porodicu, goste ili prijatelje najhrskavijim kokicama

Nema osobe koja ne voli kokice, pa će ovakvim užitkom biti oduševljeni i djeca i odrasli, u bilo kojoj prilici. Zato vam Temaso aparati za kokice mogu biti odlična pomoć prilikom organizovanja kućnog bioskopa za prijatelje, dječijeg rođendana, porodičnog okupljanja ili druge prilike koju želite da začinite kokicama koje svi vole.

Čak i kada su razni slatkiši i torte dio posluženja, kokice uvijek zauzimaju posebno mjesto na party trpezama, pa ih ne bi trebalo izostaviti koja god prilika da je u pitanju. Uz naš fantastičan aparat koji priprema kokice brzo i kvalitetno, nema sumnje da će vas svi pitati koja je tajna njihovog ukusa!

Poručite aparat za kokice i uživajte u njima bez ograničenja

Pogledajte koji aparati za kokice se nalaze u našoj ponudi i poručite ga već danas! Prisupačne cijene i efikasnost ovog aparata osvojiće vas na prvi pogled, a već nakon prvog korišćenja uvjerićete se u to koliko je dobro imati pri ruci aparat koji kokice pravi potpuno samostalno. Poručite aparat za kokice koje ćete zaista voljeti i uvijek rado spremati!