Aparati za kokice iz Temaso ponude pružiće najhrskaviji užitak vama i vašoj porodici, pripremljen na inovativan i zdrav način. Ukusne i mirišljave kokice se pripremaju po sistemu obrade vrućim vazduhom, što ih čini zdravijom i ukusnijom alternativnom u odnosu na klasične kokice.

Prikazan jedan rezultat

Aparat za kokice – Taurus – 968375

39.60
Često jedete kokice sa porodicom i prijateljima dok uživate u omiljenim filmovima i serijama? Od sada, kokice dobijaju svoju zdraviju varijantu - otkrijte aparat za kokice Taurus, opremljen najnovijim sistemom koji brine za vaše zdravlje. Uz pomoć strujanja vrućeg vazduha, bez dodatnih aditiva kao što su so, šećer, ulje, mast i puter, veoma jednostavno napravite velike količine kokica i uživajte u njima, bez griže savjesti.
Pročitajte još

Pahuljaste kokice bez ulja – savršene niskokalorične grickalice

Kokice mogu biti jedna od najzdravijih grickalica, ali je važno da ih pripremite na određen način. Tu vam u pomoć priskače Temaso aparat za kokice koji obezbjeđuje niskokaloričnu grickalicu punu vlakana. Temaso aparati za kokice ne rade po principu klasičnog prženja na ulju, već kokice obrađuje vrelim vazduhom koji ih čini savršeno ukusnim i hrskavim. Od sada možete uživati u kokicama bez ograničenja jer način njihove pripreme garantuje ukusne i zdrave grickalice koje ni na koji način neće škoditi bilo kom režimu zdrave ishrane.

 

Praktični aparati za kokice – velike količine za kratko vreme

 

Dugotrajni aparati za kokice sa lakim održavanjem
Uz pravilno održavanje, Temaso aparati za kokice biće vaš dugotrajni saveznici u pripremi omiljenih grickalica. Kvalitetni materijali od kojih su aparati izrađeni pogodni su za lako i jednostavno čišćenje koje oduzima svega nekoliko minuta, nakon čega je aparat spreman za ponovnu upotrebu.

 

Obradujte porodicu, goste ili prijatelje najhrskavijim kokicama

Nema osobe koja ne voli kokice – ovakvim užitkom biće oduševljeni i djeca i odrasli, u bilo kojoj prilici. Temaso aparati za kokice predstavljaju odličnu pomoć prilikom organizovanja kućnog bioskopa za prijatelje, tokom dječijeg rođendana, porodičnog okupljanja ili druge prilike koju želite da začinite zdravim grickalicama u kojima svi uživaju.

 

Poručite aparat za kokice po najboljim cijenama i uživajte u njima bez ograničenja

Pristupačne cijene i efikasnost Temaso aparata za kokice osvojiće vas na prvi pogled, a već nakon prvog korišćenja uvjerićete se u to koliko je dobro imati pri ruci aparat koji kokice pravi u velikoj količini i potpuno samostalno.