Naddušeci, dušeci i jastuci su presudni za kvalitetan san, a Temaso ima najkvalitetniju ponudu za maksimalan komfor tokom spavanja. Naddušeci, dušeci i jastuci iz naše ponude su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, među kojima je i memorijska pjena, a njihov dizajn omogućava da spavate u pravilnom i udobnom položaju tokom cijele noći.

Prikazan jedan rezultat

TM001 – Naddušek od memorijske pjene – Temaso

149.50
Memorijska pjena je savremeni visokoelastični materijal koji mijenja formu u skladu sa konturama vašeg tijela, što je čini izuzetno zdravom i prijatnom podlogom za ležanje i odmor!

Za snove koji mijenjaju svijet na bolje

Čvrsti dušeci od najboljih materijala

Prioritet svakog ko želi miran i udoban san je kvalitetan dušek optimalne čvrstine, izrađen od najfinijih materijala. Upravo takve modele dušeka možete pronaći u našoj ponudi, u koju su uključeni i dušeci od memorijske pjene. Jednom kupljen kvalitetan dušek služiće vas godinama, a značaj dobrog dušeka uvidjećete svaki put kad se probudite odmorni i naspavani.

Ukoliko i vi imate problem sa spavanjem, pokušajte da pronađete rješenje upravo u vrsti dušeka, a najkvalitetniji dušeci od finih materijala vas kao i uvijek čekaju u Temaso BeRested ponudi, po najboljim cijenama.

Kvalitetni naddušeci – novi nivo vrhunskog komfora

Koliko god bio udoban jedan dušek, taj komfor uvijek može da bude malo veći uz kvalitetan naddušek. Temaso BeRested ponuda uključuje naddušeke najkvalitetnijih materijala koji će vam pružiti adekvatnu i udobnu podlogu za spavanje, što je naročito pogodno za osobe koje imaju probleme sa kičmom ili prekomjernom tjelesnom težinom.

Naddušeci, osim što osiguravaju maksimalan komfor, dodatno štite vaše dušeke i produžavaju njihovu dugotrajnost, zbog čega se sve veći broj domaćinstava odlučuje za ovaj dodatak u svom domu. Ulaganje u dobar naddušek je ulaganje u udobne snove, a kvalitetno spavanje i jutarnja svježina nakon čvrstog sna definitivno nemaju cijenu.

Udobni jastuci za čvrste snove

Jastuk vam je previsok ili vas boli vrat jer spavate na niskom jastuku? Više ne morate da nagađate da li će neki jastuk odgovarati vašim potrebama. Sada možete kupiti kvalitetne Temaso BeRested jastuke koji se u potpunosti prilagođavaju vašem položaju tokom spavanja, tako da su ukočen vrat i stalno buđenje tokom noći nešto na šta možete da zaboravite.

U našoj ponudi možete pronaći kvalitetne jastuke, od anatomskih, do jastuka od memorijske pjene, a koji god da izaberete, uvidjećete značajnu razliku u odnosu na obične jastuke koje ste možda ranije koristili. Ukoliko običan jastuk zamijenite jastukom od memorijske pjene, konačno ćete se probuditi bez bolova u vratu i ramenima, što je jedan od najvećih benefita jastuka, ali i dušeka i naddušeka od memorijske pjene.

Izabrali smo za vas i jorgan pogodan za sva četiri godišnja doba. Punjenje od najfinijih mikrovlakana obezbjeđuje mekoću i prozračnost. Navlaka od pamuka je veoma prijatna na dodir i lako se održava.

Zaštita za dušeke je veoma praktična i korisna za dugotrajnost klasičnih dušeka. Efikasno čuva od prljavštine, znoja i mrlja. Napravljena je od prirodnog pamuka i elastičnim trakama se lako pričvršćuje za dušek.

Memorijska pjena – forma koja se prilagođava vašem tijelu

Memorijska pjena je poznata kao najpogodniji materijal za jastuke, dušeke i naddušeke, jer je riječ o visokoelastičnom materijalu čija se forma prilagođava obliku tijela tokom spavanja. Dio Temaso BeRested ponude su i dušeci, naddušeci i jastuci od memorijske pjene, koja omogućava da spavate na mekanoj, a opet dovoljno čvrstoj podlozi da kičma i čitavo tijelo ostanu u pravilnom položaju.

Kupovina bez rizika

Kada se odlučite na kupovinu dušeka, dobijate mogućnost za 60 dana testiranja kvaliteta i mogućnost povraćaja artikla.

Poručite kvalitetne dušeke, naddušeke i jastuke po najboljim cijenama – već danas.