Kako da imate što više vremena za vama drage ljude?

Dobro došli u Temaso, mjesto gdje znamo odgovor na ovo pitanje. Ali, hajde da vam ispričamo priču ispočetka.

Od samog osnivanja, u firmi TEMASO njegujemo porodične vrijednosti i svojim poslovanjem podržavamo skladan i izbalansiran život, opremajući domaćinstva različitim kućnim aparatima.

Trudimo se da stojimo iza trajnih i univerzalnih vrijednosti u koje vjerujemo. To su porodica, prijateljstvo i, iznad svjega, ljubav .

Mi, u Temaso sistemu, vjerujemo da pametnim izborom kućnih uređaja mogu da se usklade i povežu savremene potrebe svake porodice sa tradicijom koju čuvamo  – od pripreme zdrave hrane do kompletne higijene u kući i lične njege.

U poslu nam je uvijek najvažnija lična preporuka korisnika proizvoda. Povjerenje gradimo održavanjem prezentacija proizvoda i druženjem u porodičnom ambijentu. Kupci nam postaju saradnici  i prijatelji. Priča o kvalitetu proizvoda za domaćinstvo prenosi se rođacima, komšijama i prijateljima. Krug povjerenja i dobre energije se širi i broj saradnika- korisnika  raste, a sa brojem korisnika rastemo i mi, firma Temaso.

Temaso firmu čine porodični ljudi  koji stečena znanja i životno iskustvo  koriste da unaprijede,   oplemene i olakšaju funkcionisanje svakog domaćinstva. Od samog početka istražujemo kako da vam uštedimo vrijeme i pojednostavimo svakodnevne obaveze u kući. Neumorno  tragamo za malim kućnim aparatima  koji bi bili idealna podrška u domaćinstvu. Želimo da upotrebom naših aparata svakodnevne aktivnosti u vašem domaćinstvu  obavljate mnogo lakše, brže i jednostavnije. Slobodno vrijeme iskoristite onako kako vi želite, posvetite ga onima koje volite.

Poslije više godina posvećenog rada, statistika prodatih proizvoda postala je veoma optimistična. Neke proizvode, kao što je krčko, ima svako domaćinstvo u Crnoj Gori. Danas je favorit električni ekspres lonac, što je potvrdilo preko 15 000 zadovoljnih korisnika.

Najpopularniji proizvod je pegla za kosu, koju prezadovoljne žene koriste i po 10 godina. Vaše mišljenje o proizvodima koje koristite važni su nam za formiranje budućih ponuda.

Pratimo svjetske trendove, u saradnji sa provjerenim partnerima iz inostranstva (Španija, Holandija, Poljska, Kina), svakodnevno bogatimo lepezu proizvoda odličnog kvaliteta, istovremeno vodeći računa o estetici i ekonomičnosti.

Novo vrijeme nam donosi nove mogućnosti, ali i izazove. Firma TEMASO prati vaše navike i potrebe i zato se trudimo da svojim asortimanom obuhvatimo odgovarajuća rješenja za različite životne stilove, koja uz svoju osnovnu funkciju – pomoć u kući – čuvaju i unapređuju zdrave navike u ishrani i higijeni svakog čoveka.

Raduje nas što možemo da kažemo da uspješno odgovaramo izazovima novog doba, da  smo pasionirano usmjereni na svakog od vas, našeg pojedinačnog kupca. Trudimo se da vam pomognemo u izboru artikala, nudimo povoljne uslove kupovine i obezbjeđujemo modernu servisnu mrežu i besplatnu dostavu.

Sa nestrpljenjem očekujemo svaki vaš komentar, sugestiju ili nedoumicu, da bismo vam predložili najbolji izbor proizvoda koji će vam uštedjeti vrijeme. Vrijeme koje ćete moći sjajno da iskoristite sa vama dragim ljudima.

Hajde da zajedno gradimo dobar život. Pozovite nas i uvjerite se zašto smo prijatelj svake porodice.

Vaš Temaso