Fenovi za kosu iz Temaso ponude su idealni za brzo sušenje i stilizovanje kose bez oštećenja dlake! Profesionalne karakteristike naših fenova odgovaraju svim potrebama njegovane i uredne kose, pa je dlaka nakon sušenja vrlo mekana, glatka i lijepo oblikovana, bez elektriciteta. 

Pogledajte veliki izbor fenova za kosu i izaberite model koji vam u potpunosti odgovara!

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

900381 – Fen za kosu – Taurus

26.10
Suva kosa za kratko vrijeme sa fenom Alize Evolution 2200. Sa svojih 2200 W snage i jednostavnim odabirom temperature i brzine, postići ćete optimalne rezultate za dobru frizuru. Razmazite svoju kosu sa Alize Evolution 2200.

3224 – Fen za kosu Wanted – Ceriotti

48.60
Profesionalni fen za kosu Wanted Ceriotti svojom lakoćom i snagom garantuje odlične rezultate uz sigurno i efikasno korišćenje. Italijanska tehnologija i proizvodnja obezbijeđuju rad bez stvaranja elektromagnetske emisije (EMC). I samo ime “Wanted” znači da ovaj fen za kosu svi žele! Sa 2 brzine rada, 4 nivoa temperature, inox filterom, 2 koncentratora vazduha i profesionalni AC motor, ovaj fen pruža Vašoj kosi njegu na visokom nivou.

3217 – Fen za kosu Go up ionic – Ceriotti

76.50
Fen za kosu Go Up Ionic zahvaljujući snazi od 2500 W i jonskoj tehnologiji smanjuje vrijeme sušenja, eleminiše efekat isušene i oštre kose.Pored toga što kosa zadržava neophodnu vlažnost, težina, protok vazduha, snaga i balans su najbolje karakteristike koje današnja tehnologija može da pruži.

QY-5001 – Profesionalni fen za kosu – Temaso

45.00
Sa moćnim fenom koji se jednostavno koristi skoro svako može fenirati kao profesionalni frizer. Profesionalni Temaso fen za kosu može se pohvaliti vrhunskim kvalitetom izrade, zavidnom snagom od 2300 W, modernim dizajnom i besprijekornim performansama. Zahvaljujući svemu navedenom, sa samo jednim profesionalnim fenom za kosu u svom frizerskom salonu možete napraviti ozbiljan pomak u radu. Zbog efikasnosti i jednostavne upotrebe profesionalni Temaso fen za kosu pored frizerskih salona, čest je izbor i za kućnu upotrebu.

3235 – Fen za kosu Wow – Ceriotti

62.10
Veoma moderan fen za kosu sa prestižnom tehničkom izradom,dostupan u više boja. Lagan, tih i ergonomski dizajn pomažu profesionalcu u svakodnevnom radu, bez naprezanja ruku i ramena. 2 brzine rada + 4 nivoa temperature + 2 koncentratora vazduha. Wow – savršen fen za svaku frizuru!

MSW-15 – Fen za kosu – MPM

31.50
Fen za kosu od 2200 W učiniće da Vašu kosu brzo osušite, a funkcija jonizacije će Vašoj kosi obezbjediti dodatni sjaj.

3111 – Sterilizator za frizerski pribor GX7 – Ceriotti

121.50
Koriste se za sterilizaciju frizerskog pribora koji može biti izložen visokoim temperaturama. Visoke temperature (do 200-250 ° C) utiču na većinu patogena ubijajući ih. Metalni pribor, kao što su makaze i pincete, mogu se sterilizovati u ovim aparatu. Setrilizator GX7 firme Ceriotti funkcioniše na principu kvarcnih sfera koje stvaraju temperturu do 205ᵒC, a sterilizacija frizerskog pribora se obavlja za manje od 10 sekundi. Sterilizator se takođe može koristiti i za sterilizaciju kozmetičkog pribora. Uvijek u sigurnim rukama!

3226 – Fen za kosu – Ceriotti

97.20
Sa svojom Tryo ™ System tehnologijom ovaj model Vam omogućava lako čišćenje i održavanje filtera; nečistoća, ostaci kose pa čak i čitavi pramenovi koji mogu doći kroz filtere u motor mogu se vrlo lako ukloniti. Bi 5000 će Vas iznenaditi otpornošću na različita mehanička opterećenja. Kućište visokog kvaliteta je izrađeno od plastike otporne na udarce, dešava se ponekad da fen ispadne iz ruke ali uz BI 5000 nemojte da brinete, ovaj model može izdržati pad.

SS-1206/S – Putni fen – MPM

12.60
Za svakodnevnu njegu kose će vam pomoći ovaj fen opremljen dvostepenim duvanjem toplog vazduha,što omogućava podešavanje brzine sušenja kose! Preklopna ručka čini ga praktičnim za odlaganje, idealno za putovanja.

Profesionalni fenovi za kosu za brzo feniranje kao iz salona

Fenovi za kosu iz naše ponude su fenovi profesionalnih proizvođača, sa sjajnim tehničkim karakteristikama i praktičnom upotrebom i u kućnoj varijanti. Osim snage fenova koji odlično suše i oblikuju kosu, njihova prednost je i u praktičnom, laganom i modernom dizajnu. 

Kako izabrati pravi fen zavisi od tipa kose, debljine i dužine dlake. Važne karakteristike za one koji koriste fen za kosu u svrhu oblikovanja kose jesu dugme za rashlađivanje, koncentratori različitih širina i optimalna dužina kabla. Ovo su karakteristike svih modela iz ponude, a zahvaljujući njima kosa nakon sušenja i oblikovanja izgleda kao nakon tretmana u frizerskom salonu.

Kosa se tokom sušenja i feniranja vrlo lako pokorava snažnoj toploti fena, koja se kontrolisano i ravnomjerno raspoređuje po dlaci, bez rizika od oštećenja ili pucanja kose. Profesionalni modeli pružaju najbolji rezultat, u šta ćete se uvjeriti i sami već nakon prve upotrebe takvog fena za kosu.

Ergonomski dizajnirani fenovi za kosu sa više nivoa temperature

Prepoznatljiva karakteristika fenova iz naše ponude je moderan, ergonomski dizajn uz koji rukovanje fenom ne predstavlja napor, čak i kada sušenje i feniranje traju dugo. Mala težina fena omogućava da kosu sušite i fenirate bez pauze, bez bola u ruci ili ramenu koji je karakterističan kada koristite teške fenove za kosu.

Osim što su vrlo prilagodljivi šaci, moderni fenovi dolaze i u raznim bojama, sa fantastičnim brzinama obrtaja i praktičnim dodacima kao što je dodatak za smanjivanje buke kod određenih modela, pa nema sumnje da će fen za kosu iz naše ponude ispuniti sva vaša očekivanja. U našoj ponudi možete pronaći i male putne fenove sličnih karaktertistika.

Fenovi za kosu za brzo sušenje kose bez oštećenja

Uz kvalitetne fenove za kosu koje nudimo možete zaboraviti na neželjni “naelektrisani” izgled kose nakon sušenja, koja uz upotrebu lošeg fena obično ostaje i zamršena, bez imalo sjaja i volumena. Kvalitetni fenovi iz naše ponude tretiraju kosu na pravi način, bez iritacije dlake ili oštećenja koje dovodi do gubitka sjaja. Nakon što osušite kosu kvalitetnim fenom i prođete četkom par puta kroz nju, primjetićete značajan volumen i prirodan sjaj koji se zadržao zahvaljujući dobrom fenu.

Poručite kvalitetan fen za kosu  za tretiranje kose bez oštećenja

Pogledajte koji se fenovi za kosu nalaze u našoj ponudi i poručite model koji u potpunosti odgovara vašim očekivanjima. Veliki izbor fenova odgovara na sve vaše zahtjeve, a bilo koji od njh može biti vaš po najpristupačnijim cijenama uz koje dobijate isključivo vrhunski kvalitet! Poručite svoj fen već danas!