Pribor za kuhinju je od ključne važnosti za brzu i kvalitetnu pripremu jela. Temaso ponuda uključuje sve dodatke koji su vam neophodni tokom kuvanja, pečenja, sjeckanja i drugih načina obrade namirnica. Obezbijedite sebi sve potrebne dodatke koji će olakšati poslove u kuhinji ili jednostavno upotpuniti trpezu.

Pogledajte koji pribor za kuhinju vam je na raspolaganju i obezbijedite sebi prepoznatljiv Temaso kvalitet kuhinjskih dodataka!

Prikaz 1–12 od 19 rezultata

492985 – Vakuum posude sa pumpom – Princess

59.40
Sa kompletom vakuumskih posuda Princess lako možete vakumirati i čuvati hranu. Zahvaljujući staklenim posudama (0,7L + 1,1L) više ne morate da koristite plastične kese i kutije. Vakuumskim zatvaranjem hrane namirnice imaju duži vijek trajanja, zadržavanju hranljive vrijednosti, bacate manje hrane, koristite manje plastike i vodite bolju brigu o životnoj sredini!

HREC4205 – Staklene posude za hranu – Jata

29.70
Set od dvije staklene posude sa hermetičkim zatvaranjem nam omogućavaju da čuvamo čvrstu i tečnu hranu na zdrav i higijenski način, bez miješanja mirisa ili ukusa. Zahvaljujući poklopcima sa funkcijom vakuuma i zavarenim silikonskim spojevima obezbeđuje se neophodan vakuum koji omogućava da se hrana i tečnost sa sigurnošću neće proliti. Posude se mogu se staviti sa poklopcem u zamrzivač ili u mikrotalasnu pećnicu jer mogu da izdrže temperature do 400ºC i do -40ºC. Ali, pored toga, mogu se staviti i bez poklopca u rernu i prati u mašini za pranje sudova. Posude su bez BPA i imaju kapacitet od 800 ml i 3 litra.

SAK-6 – Posuda sa cjediljkom i rendama – Smile

23.40
Inox posuda sa rendama i cediljkom Praktičan i funkcionalan set koji će biti koristan u svakoj kuhinji, sastoji se od inox posude kapaciteta od 5 litara, cediljke i poklopca sa rendama za sitnije i krupnije rendanje, kao rezačima za ravno i reckavo rezanje. Svi elementi SAK-6 izrađeni su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, što ih čini veoma izdržljivim, udobnim za upotrebu i lakim za čišćenje. Set se koristi za rendanje, sječenje, cijeđenje i serviranje. Poklopac sa rendama omogućava direktno rendanje i sječenje voća i povrća u činiju bez upotrebe dodatnog pribora, a cediljka će  idealno poslužiti za lako i praktično cijeđenje svježeg voća i povrća.

SNS-3 – Set noževa sa postoljem – Smile

28.80
U kuhinji su noževi uvijek potrebni, posebno ako su kvalitetni i dugotrajni kao ovi koji su dio Smile seta nerđajućih noževa sa postoljem. U ovom lijepo dizajniranom šestodjelnom setu dobijate 5 fenomenalnih noževa od čelika i elegantni stalak koji će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju.

HREC4204 – Staklene posude za čuvanje hrane – Jata

27.00
Set staklenih posuda za čuvanje hrane sa vakuumskim zatvaračem idealno će poslužiti u Vašoj kuhinji kao i prilikom putovanja bez brige da li će se hrana prosuti ili poprimiti druge mirise.

AC57 – Sjecko – Jata

12.60
Ručni sjecko će Vam omogućiti da brzo i lako isjeckate voće, povrće, usitnite bilo koju hranu ili da sa lakoćom umutite jaja i napravite omiljeni omlet. Laka i jednostavna upotreba, kao i održavanje dovoljni su razlozi da ga imate u svojoj kuhinji.

HMAQ4502 – Rezač Mandoline – Jata

27.00
Pezač Mandolina omogućava pet vrsta horizontalnog rezanja i dva dodatna sječiva za postizanje najboljih rezultata.

SAK-3 – Kuhinjski pribor – Smile

14.40
SAK-3 neophodan set kuhinjskog pribora od četiri elementa, izrađen od visokokvalitetnog bukovog drveta i najlona sa otpornošću na visoke temperature do 210˚C.

HREC4205 – Staklene posude za čuvanje hrane – Jata

29.70
Set staklenih posuda za čuvanje hrane sa vakuumskim zatvaračem idealno će poslužiti u Vašoj kuhinji kao i prilikom putovanja bez brige da li će se hrana prosuti ili poprimiti druge mirise.

JH01 – Bokal za prečišćavanje vode – Jata

23.40
Poboljšava kvalitet i ukus vode. Smanjuje hlor do 80%. Smanjuje kamenac do 95%. Smanjuje bakar i do 50%.

SBP-2 – Flašica za vodu – Smile

8.00
SBP-2 boca za vodu odličan je izbor za djecu, sportiste, zaposlene ljude ili one koji cijene aktivan životni stil. Napunite bocu vodom i nosite je sa sobom gde god želite. Proizvodi napravljeni od Tritan plastike su čisti, dugotrajni i bezbjedni!

T26 – Univerzalni poklopac – Jata

18.00
Univerzalni poklopac od vatrostalnog stakla poslužiće Vam za sve posude prečnika 26, 28 i 30 cm u Vašoj kuhinji. Poklopac se može koristiti i u mikrotalasnoj pećnici. Jednostavno korišćenje i održavanje.

Pribor za kuhinju u praktičnim setovima

Kuhinjski pribor iz Temaso ponude dolazi i u vidu setova koji sadrže sve neophodne dodatke za koju su vam potrebni tokom pripreme jela: od sjeckanja namirnica, preko miješanja, pa do finalnog stavljanja začina. Kvalitetan materijal izrade pribora garantuje njihovu dugotrajnost, pa kada jednom nabavite praktičan set iz naše ponude, odnosno pribor za kuhinju, bez problema ćete ga koristiti godinama.

Efikasni dodaci u setovima pribora značajno ubrzavaju proces pripreme hrane, pa je uvijek dobro imati pri ruci jedan kvalitetan set noževa ili drugog pribora za obradu namirnica i pripremu jela.

Daske za sječenje i posude za odlaganje hrane

Daske za sječenje su još jedan neophodan dodatak u kuhinji, a Temaso nudi najkvalitetnije primjerke pogodne kako za sjeckanje povrća običnim nožem, tako i za rasparčavanje krupnijih komada mesa većim oštricama noževa.

Daske izrađene od izdržljivog i čvrstog drveta podnijeće svaki pritisak i sječivo, a njihova važna prednost su i profilisani kanali koji služe da se sokovi namirnica prilikom sjeckanja u njih slivaju, tako da možete biti sigurni da neće nastati nered i curenje sa svih strana.

Dio ponude su staklene posude za hranu koje su izuzetno praktične za uredno odlaganje namirnica. Setovi sadrže posude raznih veličina u kojima možete držati supe, salate, čorbice ili druga jela u frižideru ili ih čak iskoristiti za siguran transport hrane od kuće do posla, na primjer. Posude sa poklopcem poželjne su u svakoj kuhinji, jer zauzimaju malo prostora, a uz to praktično skladište namirnice i gotova jela. 

Mlinovi za začine i cjediljke

Elegantni mlinovi za začine izrađeni od najfinijih materijala i oblikovani po mjeri najljepše trpeze dolaze u setovima ili samostalno. Idealni su za one koji cijene praktičnu upotrebu ovakvog dodatka, ali i estetsku notu koja je upečatljiva kod modela iz naše ponude. Bogata trpeza zaslužuje da bude obogaćena lijepim dodacima, a mlinovi za začine su idealan način da to i ispunite.

U Temaso shop-u ćete pronaći i cjediljke i slične dodatke koji će vam biti pri ruci kad god želite da temeljno procijedite čaj, domaći sok ili drugi napitak.

Dodaci u kuhinji koje bi trebalo da imate pri ruci

Sitnice su ponekad presudne za brzinu i kvalitet kuvanja i spremanja u kuhinji. Ukoliko pribor za kuhinju i sve neophodne dodatke imate uvijek pri ruci, obrada namirnica, kuvanje i serviranje teći se lako i brzo. Praktično kulinarstvo je jedan od prioriteta svakog domaćinstva, a Temaso vam nudi veliki izbor dodataka koji pomažu da u svojoj kuhinji budete zaista brzi i efikasni.

Poručite neophodan pribor za kuhinju po najboljim cijenama

Pogledajte koji pribor za kuhinju imamo u ponudi i pažljivo procijenite koji su vam dodaci za kuvanje i spremanje potrebni. Kao i uvijek, kod nas ćete pronaći veliki izbor raznovrsnih dodataka. Poručite dodatke i kuhinjski pribor iz Temaso asortimana po najpovoljnijim cijenama, uz koje dobijate isključivo najbolji kvalitet poznatih proizvođača!