Prikaz 1–12 od 262 rezultata

182011/2 – Dodaci za fritezu na vruć vazduh – Princess

27.00 - 29.70
Ovaj set od 10 dodataka daje vam priliku da istražite sve načine spremanja hrane sa fritezom na vruć vazduh Iznenadite svoje namilije i ispecite domaću pitu od jabuka u fritezi na vruć vazduh Pripremite meso, ribu i povrće bez dodavanja ulja na rešetku za roštilj.

182626 – Friteza od 3 litra – Princess

68.40
Inox friteza Princess olakšava i bezbjedno prženje hrskave hrane poput piletine, pomfrita, kolutića lignji i luka, kao i jednostavno i brzo spremanje domaćeg čipsa. Veliki kapacitet od 3 litra omogućava spremanje hrane za cijelu porodicu. Vrlo jednostavno, spustite hranu u vrelo ulje, stavite poklopac i ne brinite o prskanju ulja sa strane. Korpa za prženje koja se može postaviti na poziciju cijeđenja ulja i suvišne masnoće, kao i podesiva temperatura omogućavaju Vam da spremate hranu na zdraviji način.

183028 – Friteza 2 x 3 litra – Princess

126.00
Tražite najbolji način kako da brzo poslužite dovoljnu količinu pomfrita i pohovane piletine, a pri tom da oba jela budu idealne temperature prilikom posluživanja? Pravo rješenje je tu, friteza Princess sa dvije zasebne korpe i komore za prženje omogućava Vam da za vrlo kratko vrijeme spremite različita jela u isto vrijeme.

283069 – Aparat za pravljenje leda – Princess

256.50
Sa Princess aparatom za pravljenje leda možete da pravite kockice leda kad god poželite. Lako možete prilagoditi postavke na LCD ekranu za male, srednje ili veće kockice leda. Aparat ima zapreminu od 2,8 litara i može da uskladišti do 800 grama kockica leda u svom rezervoaru.

492985 – Vakuum posude sa pumpom – Princess

59.40
Sa kompletom vakuumskih posuda Princess lako možete vakumirati i čuvati hranu. Zahvaljujući staklenim posudama (0,7L + 1,1L) više ne morate da koristite plastične kese i kutije. Vakuumskim zatvaranjem hrane namirnice imaju duži vijek trajanja, zadržavanju hranljive vrijednosti, bacate manje hrane, koristite manje plastike i vodite bolju brigu o životnoj sredini!

900381 – Fen za kosu – Taurus

26.10
Suva kosa za kratko vrijeme sa fenom Alize Evolution 2200. Sa svojih 2200 W snage i jednostavnim odabirom temperature i brzine, postići ćete optimalne rezultate za dobru frizuru. Razmazite svoju kosu sa Alize Evolution 2200.

901179 – Konusni figaro – Taurus

28.80
Keramički konusni figaro prečnika od 13 do 25 mm obogaćen arganovim uljem omogućava pravljenje dugih, sjajnih i elastičnih lokni različitih veličina. Figaro je bez štipaljki i ne ostavlja tragove na kosi nakon upotrebe. Optimlanu radnu temperaturu postiže za manje od minut.

903905 – Trimer za nos i uši – Taurus

13.50
Uklonite neželjene dlačice iz nosa i ušiju pomoću Hypnos-a, malog i praktičnog trimera na bateriju.

916378 – Štapni blender – Taurus

32.40
Štapni blender Robot Easy sa maksimalnom snagom od 600W i oštricama od nerđajućeg čelika pruža dvostruki efekat i daje maksimalne rezultate, bočne oštrice razbijaju, a vertikalne sjeckaju, obavljaju se dvije funkcije istovremeno. Sa ovim štapnim blenderom lako ćete m obraditi namirnice u šerpi, činiji ili čaši koju ste dobili priloženu uz aparat. Nema potrebe da prebacujete hranu u blender ili neku drugu posudu da se miješa, tako da ćete uprljati manje posuđa. Idealan za krem čorbice, sosove, pire i još mnogo toga.

BA5607 – Štapni blender u setu – Solac

49.90
Kuhinjski poslovi oduzimaju manje vremena i postaju lakši ako imate prave uređaje. Solac štapni blender je idealan aparat koji Vam olakšava da završite svoje zadatke za nekoliko minuta, posebno onda kada Vam nedostaje vremena. Ovaj multifunkcionalni aparat savršeno blenda, sjecka i miješa hranu.

BA5608 – Štapni blender – Solac

48.60
Ručni blender Pro Chef je aparat sa kojim ćete otkriti nove mogućnosti blendanja, sjeckanja,miješanja, mljevenja i sl. Pored pravljenja pirea, potaža, smutija, sjeckanja voća i povrća Pro Chef će poslužiti i za obradu najtvrđih namirnica koje su Vam potrebne da biste pripremili neko od Vaših omiljenih jela.