Sokovnici iz Temaso ponude su sve što vam treba za svjež i brz napitak od najzdravijeg voća i povrća! Ubacite omiljene namirnice, pokrenite aparat i uživajte u vitaminskoj bombi koju uz Temaso sokovnik možete konzumirati svaki dan uz minimum utrošenog vremena.

Pogledajte veliki izbor Temaso sokovnika i napravite svoju porudžbinu već danas!

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

CP-3006 – Cjediljka za citruse – Tristar

19.80
Volite svježe iscijeđen sok ujutru? Pomoću cjediljke za citruse Tristar CP-3006 možete brzo pripremiti sok i poslužiti zdravo osvježenje. Cjediljka je pogodna za sve vrste agruma zahvaljujući univerzalnom konusnom nastavku za cijeđenje.

MSO-16 – Spori sokovnik – MPM

135.00
Sporo cijeđenje detaljno obrađuje voće i povrće, bez izlaganja prekomjernoj temperaturi i sa minimalnim dodirom sa kiseonikom. Krajnji produkt ovog načina cijeđenja je kvalitetniji sok, bogatiji hranljivim sastojcima, punijeg ukusa i bez pjene. Takav rezultat možete dobiti ukoliko koristite fenomenalni Spori sokovnik, MPM.

PSC-50 – Slow juicer – Sam Cook

238.50
Poboljšajte svakodnevnu ishranu uvođenjem zdravih i svježih sokova od svog omiljenog voća ili povrća. Sa uređajem Slow juicer, brenda SamCook uvijek ćete moći da pripremite ukusan sok koji je niskokalorična zamjena za užinu ili prijatno osvježenje. Obilje zdravih hranljivih sastojaka i vitamina koje inače ne unosimo sada možete imati u jednoj čaši ukusnog napitka.

MSO-06M – Inox sokovnik – MPM

79.20
Svježi sokovi su dobrodošli u svakoj situaciji! Savršeno se uklapaju u doručak, utoljuju žeđ u vrućem danu, a prije svega sadrže mnoge prirodne vitamine i minerale. Inox sokovnik MPM karakteriše otvor prečnika od 60 mm koji omogućava ubacivanje i procesuiranje cijelog voća i povrća, čime se obezbeđuje visoka efikasnost ceđenja - 1 lit soka u 1 minuti. Uz inox sokovnik MPM uživajte u punom ukusu zdravlja!

MWC-02 – Cjediljka za citruse – MPM

18.00
Čaša zdravog i ukusnog soka može biti odlično osvježenje ili zdrava užina. Za svega par trenutaka, možete sebi napraviti cjeđenu pomorandžu ili neki egzotični citrusni miks, potrebno Vam je samo svježe voće i praktična MPM cjediljka za citruse.

CP-3002 – Cjediljka za citruse – Tristar

45.00
CP-3002 Napravite ukusan i zdrav sok uz pomoć moderne i praktične inox cjediljke! Dva nastavka za cijeđenje olakšavaju cijeđenje svih vrsta agruma, a jedinstvena presa Vam omogućava da od sada cijedite bez napora i do posljednje kapi!!!

MSO-12M – Sokovnik za hladno cijeđenje – MPM

89.90
Sokovnik za hladno cijeđenje MPM je namjenjen za pripremu zdravih napitaka od voća i povrća. Zahvaljujući broju obrtaja, ovaj sokovnik omogućava pripremu sokova koji će zadržati najveći dio vitamina, vlakana i nutritijenata iz iscijeđenog voća i povrća. Vrlo je lak i jednostavan za rukovanje i održavanje. Nabavite sokovnik za hladno cijeđenje MPM i obogatite svoje obroke ukusnim i zdravim napicima!

Temaso sokovnik – svježi sokovi puni vitamina za nekoliko sekundi

Kvalitetni sokovnici su postali neizostavni u domaćinstvima koja teže pripremi zdravih i ukusnih napitaka bez vještačkih zaslađivača i drugih štetnih sastojaka. Brz tempo života ističe potrebu za zdravim navikama više nego ikad, a Temaso sokovnik je jedan od najpraktičnijih načina da te zdrave navike praktikujete upravo u svom domu.

Svako jutro možete početi sa kvalitetnim sokom napravljenim za svega nekoliko sekundi u nekom od naših sokovnika, a ovaj aparat će vam bez problema obezbijediti i osvježenje nakon treninga ili tokom užine.

Nakon što očistite namirnice i pripremite ih za cijeđenje, samo nekoliko sekundi je potrebno da naši sokovnici snažnog kapaciteta izvuku sve vitamine iz njih i pretvore ih u napitak koji će višestruko doprinijeti vašem organizmu, zdravlju ali i raspoloženju u toku dana.

Snažan motor i oštrice od nerđajućeg čelika za obradu voća i povrća

Sokovnici iz Temaso ponude su prepoznatljivi po snažnom motoru i oštricama od nerđajućeg čelika koje voće i povrće obrađuju vrlo efikasno, odvajajući zdrav sok od vlakana u rekordno kratkom roku. Na taj način, zdravi sokovi mogu postati vaša redovna navika, bez potrebe da mnogo čekate ili se zamarate komplikovanom pripremom.

Snaga sokovnika obradiće gotovo sve vrste voća i povrća, pa uvijek možete eksperimentisati u kombinacijama zdravih namirnica koje volite, a da pri tom budete sigurni da su vlakna otklonjena i da je zdrav sok pun vitamina sve što ostaje nakon njihove obrade.

Centrifugalni sokovnici i sokovnici za hladno cijeđenje

U našoj ponudi se nalaze centrifugalni sokovnici, kao i sokovnici za hladno cijeđenje. Raznovrsnost modela najvišeg kvaliteta omogućava vam da pronađete sokovnik koji odgovara svim vašim potrebama.

Sokovnici za hladno cijeđenje su karakteristični po sporom, ali vrlo temeljnom cijeđenju uz koje se iz namirnica dobija maksimalna količina soka. Zbog načina cijeđenja, ovaj sokovnik se ne pregrijava, pa možete da napravite veće količine soka bez pauziranja. Centrifugalni sokovnici s druge strane funkcionišu na većim brzinama, ali zahtijevaju pauze u cijeđenju zbog pregrijavanja motora.

Vrijedi razmisliti i o jednoj i o drugoj opciji, a za koju god da se odlučite, kvalitetan i zdrav sok neće izostati!

Omiljeni kuhinjski aparat djece i odraslih

Znate li da su Temaso sokovnici omiljeni kako odraslima, tako i djeci? Napici dobijeni u našim sokovnicima su sjajan način da djeci servirate i one namirnice pune vitamina koje inače odbijaju da jedu, a oni će ujedno uživati u brzo pripremljenim sokićima raznih boja, u zavisnosti od namirnica koje iskombinujete.

Porodični doručak je potpun samo kada se servira uz zdrave i osvježavajuće napitke pripremljene za svega minut ili dva u praktičnim sokovnicima, pa su Temaso sokovnici siguran izbor kako sportista i poslovnih ljudi, tako i porodica koje na prvo mjesto stavljaju zdravu i kvalitetnu ishranu. 

Neka Temaso sokovnici budu i vaš izbor uz najbolje cijene

Priuštite sebi i svojim najdražima ukusnu dozu zdravlja u svježim sokovima pripremljenim u Temaso sokovnicima. Pogledajte našu ponudu, provjerite razne modele i izaberite onaj koji će se na pravi način uklopiti u vaše dnevne navike i preferencije. Vrhunski kvalitet, uz najpristupačnije cijene čeka vas kao i uvijek u Temaso shopu!