Roštilji, grilovi i pekači iz Temaso ponude su najbolja garancija sočnog i kvalitetno pripremljenog mesa, povrća i drugih jela za svaku priliku u kojoj želite da trpeza obiluje najboljim ukusima. Pekači i roštilji su izrađeni prema najvišim standardima efikasnosti, pa ih možete upotrebljavati svakodnevno za razne obroke koji zahtijevaju temeljno i brzo pečenje!

Poručite roštilj, gril ili pekač iz naše ponude i maksimalno olakšajte pripremu mesa, povrća i drugih jela!

Prikaz 1–12 od 17 rezultata

BP-2750 – Električni roštilj – Tristar

59.40
Tristar električni roštilj sa kombinovanom ravnom i grill površinom za pečenje Vam omogućava da u isto vrijeme pečete različite vrste namirnica. Površina za pečenje od 49 x 27 cm daje dovoljno prostora da roštiljate za vas, vašu porodicu i prijatelje. Temperatura roštilja se lako postiže zahvaljujući snazi od 2000W i lako podešava uz pomoć termostata.

BP-2965 – Električni roštilj – Tristar

39.99
Električni roštilj Tristar BP-2965 ima veliku snagu od 2000 W sa kojom grijna ploča brzo dostiže željenu temperaturu. Termostat vam omogućava da podesite odgovarajuću temperaturu prema Vašim zahtjevima. Zahvaljujući neljepljivom premazu i djelovima koji se mogu prati u mašini za pranje sudova, električni roštilj možete lako čistiti i održavati.

BP-2970 – Električni roštilj – Tristar

51.99
Tristar BP-2970 električni roštilj ima veliku površinu za pečenje od 70 x 23 cm, dovoljno veliku da može da večera sa osam osoba istovremeno. Ekstra veliki roštilj Tristar roštilj ima praktičan dizajn koji ga čini veoma pogodnim za upotrebu. Opremljen je odvojivim kablom sa termostatom tako lako možete podesiti temperaturu.

GR-2852 – Grill – Tristar

58.50
Grill na preklop Tristar vam omogućava da grilujete razne vrste namirnica na zdrav način i za kratko vrijeme. Mogućnost otvaranja grilla za 180⁰ može poslužiti i da ga koristite i kao stoni roštilj.

GR-2853 – Grill – Tristar

64.80
Kontaktni grill Tristar vam omogućava da pripremite sve vrste namirnica na ukusan i zdrav način, i za veoma kratko vrijeme. Mogućnost otvaranja grilla za 180⁰ idealno će poslužiti da aparat koristite i kao stoni roštilj.

GR-2854 – Grill – Tristar

39.60
Grill Tristar GR-2854 savršen je za pripremu najboljih hrskavih sendviča, ali i za grilovan i ukusan komad mesa ili ribe. Visokokvalitetni neljepljivi premaz mogućava vam da pečete sa minimalnom količinom ulja što čini vaš obrok mnogo zdravijim.

MGR-10M – Grill na preklop – MPM

89.10
Grill na preklop MGR-10M omogućava Vam da uživate u ukusu sočnih jela sa roštilja bez obzira na vremenske prilike ili godišnje doba. Pripremite odreske sa roštilja, ražnjiće, ribu, povrće ili brzo napravite tople sendviče kad god poželite.

MGR-11M – Grill na preklop – MPM

121.50
MGR-11M je digitalni električni grill koji se može koristiti na mnogo načina, kao klasični roštilj, otvorenih ploča, ili zatvorenih ploča za istovremeno pečenje sa obje strane. Grill ploče imaju dva nezavisna termostata što znači da na svakoj ploči možete pripremati različita jela sa različitom temperaturom pečenja.

PE638 – Električni pekač – Jata

67.50
Multifunkcionalni pekač, izuzetne snage, sa saće grijnom i neljepljivom površinom omogućava lako I jednostavno spremanje različitih jela: pizza, totilja, paella, pečeno meso, razna jela od mesa I povrća…

GR555A – Električni roštilj Magic – Jata

59.99
Električni Magic roštilj brenda Jata izdvaja se kvalitetnim i snažnim grijačem i kvalitetnom grijnom pločom. Grijač u obliku slova M omogućava ravnomjerno rasporjeđivanje toplote, a dodatni držač je tu da bi se postigao blagi nagib roštilja kako bi se hrana pekla bez nepotrebnih masnoća.

GR217 – Električni roštilj XL – Jata

59.40
Praktičan Jata električni XL roštilj raspolaže izdašnom grijnom pločom dimenzija 550 x 260 mm. Ploča se ravnomjerno i brzo zagrijava, pa na njoj za jako kratko vrijeme možete ispeći mnogo ukusne hrane i to bez puno dima, bez lepljenja hrane i curenja masti na sve strane. Elektročni Jata XL roštilj pretvoriće svako korišćenje u zabavu!

GR603 – Električni roštilj XXL – Jata

79.99
Velika grijna ploča dimenzija 600x350 mm, brzo zagrijavanje, praktična upotreba i kvalitetna izrada samo su neki od razloga zbog kojih treba da odaberete baš Električni XXL roštilj. Sa njim ćete u rekordnom roku ispeći ogromnu količinu hrane, pa je idealan za okupljanja, druženja i proslave. Međutim, ovako praktičan roštilj biće i pravo blago u Vašoj kuhinji jer će ukućani biti oduševljeni kvalitetnim i obilnim obrocima.

Postanite roštilj majstor uz najkvalitetniji roštilj iz Temaso ponude

Uz kvalitetan roštilj i prave namirnice, vrlo lako možete ovladati svim vještinama pripreme bogatih mesnih obroka i grilovanog povrća. Poznato je da adekvatno pečenje na odgovarajućoj podlozi presudno utiče na kvalitet mesa koje se priprema, zbog čega su kvalitetan roštilj ili gril neophodni u svakom domaćinstvu.

Bilo da roštilj koristite redovno ili samo u određenim prilikama, kvalitetno ispečeno meso ne bi smjelo da izostane! Zato se oslonite na roštilj i gril iz Temaso ponude, sa praktičnim funkcionalnostima koje će značajno olakšati proces pečenja.

Jednostavno korišćenje i lako održavanje roštilja i grilova

Svi roštilji i klasični grilovi, kao i grilovi na preklop iz Temaso ponude, dizajnirani su tako da omogućavaju maksimalno lako i jednostavno rukovanje i pečenje, pa sa njihovim odlaganjem i upotrebom nećete imati aposlutno nikakvih poteškoča.

Dimenzije i karakteristike roštilja možete odabrati prema svim svojim potrebama, a kvalitetni materijali i snaga aparata će ispuniti sva vaša očekivanja u pogledu pečenja i pripreme obroka.

Zahvaljujući neljepljivim keramičkim, odnosno granitnim premazima i drugim praktičnim karakteristikama, svaki roštilj i gril iz naše ponude zahtijeva minimalan trud oko čišćenja i održavanja. Nakon pečenja, jednostavno očistite grijnu površinu papirnim ubrusom u nekoliko poteza i vaš roštilj je već spreman za neko naredno korišćenje.

Veliki izbor pekača, roštilja i grilova prema vašim potrebama

Naša ponuda uključuje veliki broj pekača, roštilja i grilova različitih dimenzija i funkcionalnosti. Ukoliko niste sigurni šta vam je tačno potrebno, pogledajte različite modele električnih roštilja koje nudimo, zatim pizza pekače, aparate za pečenje pite, grilove na preklop i druge modele koji će vam pružiti uvid u to koje su njihove prednosti i šta bi najviše odgovaralo vašim potrebama.

Pekači za pizzu i aparati za pečenje pite su naročito popularni i praktični kada je u pitanju pečenje tijesta, tokom kojeg se sastojci fino sjedinjuju dajući specijalitetu vrlo upečatljiv ukus i mekoću tijesta koju obožavaju i djeca i odrasli.

Brza priprema mesa i povrća ili tijesta po mjeri svakog gurmana

Brojna domaćinstva, a naročito gurmani, tvrde da je dobar roštilj zlata vrijedan, a mi se u potpunosti slažemo s tim. Dobar roštilj, kao i kvalitetan pekač će vam priuštiti brzo pripremljen obrok, uz ujednačeno i temeljno pečenje svih vrsta mesa, odnosno tijesta i drugih namirnica.

Kvalitetno pripremljeno meso ili sočno punjene pite su ono čime ćete oduševiti svoje goste bilo kojim povodom, a lijepo ispečeni specijaliteti svakako su omiljeno i djeci koja će uživati u sočnom obroku.

Poručite roštilj ili pekač po najpristupačnijoj cijeni

Poručite Temaso pekač i roštilj koji će olakšati pripremu najukusnijih jela, uz brzo pečenje koje će hrani pružiti poseban i neodoljiv šmek. Pravi gurmani, ali i svi oni koji cijene kvalitetno ispečeno meso biraju roštilj iz naše ponude. Veliki izbor roštilja, kao i raznih pekača za tijesto, uz pristupačne cijene sasvim sigurno će osvojiti i vas!

Pogledajte ponudu i poručite roštilj, gril ili pekač!