Indukcione ploče i rešoi iz Temaso ponude obezbjeđuju brzo zagrijavanje, manju potrošnju električne energije i značajnu uštedu vremena tokom pripreme obroka! Veliki izbor indukcionih ploča i rešoa izuzetno kvalitetnih karakteristika izlazi u susret svim standardima savremenog domaćinstva.

Pogledajte Temaso indukcione ploče i rešoe i napravite porudžbinu već sada! 

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

MKE-14 – Indukciona ploča – MPM

70.20
MPM indukciona ploča je veoma funkcionalan aparat koji će biti savršen za mali prostor, kao kuhinjska oprema za apartman ili vikendicu. Zauzima vrlo malo prostora i lako je možete koristiti gdje god poželite. Indukciona ploča je aparat koji ćete obožavati jer omogućava brzo kuvanje i podešavanje temperature, brzo hlađenje ploče, automatsko isključivanje i uštedu električne energije.

MKE-12 – Indukciona ploča – MPM

70.20
ndukciona ploča MPM omogućava lako zagrijavanje i brzo sprovođenje temperature kroz posudu, što automatski znači da je i vrijeme kuvanja kraće u poređenju sa kuvanjem na električnom šporetu ili šporetu na plin. Korišćenjem indukcione ploče i potrošnja električne energije je znatno manja, pa se tako štedi i vrijeme i novac. Nabavite indukcionu ploču i učinite spremanje hrane u kuhinji lakim i brzim svakodnevnim poslom.

MKE-13 – Dupla indukciona ploča – MPM

153.00
Ako želite da značajno uštedite električnu energiju i maksimalno skratite vrijeme kuvanja, indukciona ploča je idealno rješenje. Posebno preporučujemo MPM duplu indukcionu ploču sa dvije grijne zone. Obje grijne zone imaju odvojena podešavanja i mogu se koristiti nezavisno jedna od druge.

Indukcione ploče sa brzim zagrijavanjem

Pripremate ručak, a imate ograničeno vrijeme na raspolaganju? Željeli biste da se voda za kafu zagrijava brže? Nema ništa gore od beskonačnog čekanja da se ringla zagrije. Upravo zato vam je potrebna praktična indukciona ploča sa kratkim vremenom zagrijavanja, a upravo takvu možete pronaći u našoj ponudi koja uključuje samo kvalitetne i pouzdane indukcione ploče i rešoe.

Vrijeme je da unaprijedite proces pripreme obroka i uvedete u svoju kuhinju moderne elemente koji će značajno olakšati funkcionisanje tokom rada. Jedna takva promjena i definitivno isplativno ulaganje je kupovina indukcione ploče.

Praktične funkcionalnosti i ušteda električne energije

Temaso indukcione ploče i rešoi posjeduju funkcionalnosti koje ih čine gotovo neophodnim sastavnim dijelom kuhinje. Indukcione ploče imaju opcije podešavanja vremena kuvanja, zatim kontrolu temperature, snažne grijne zone, kao i opciju automatskog isključivanja ukoliko se aparat ne koristi određeno vrijeme.

Sve ove napredne funkcije omogućavaju bezbijednu, jednostavnu i praktičnu upotrebu indukcione ploče, uz značajnu uštedu električne energije prilikom njenog korišćenja.

Jednostavno održavanje i korišćenje indukcionih rešoa i van kuhinje

Indukcione ploče i rešoi iz Temaso ponude su izrađeni od najkvalitetnijih materijala za ovu namjenu koje je vrlo lako održavati. Materijali su izuzetno snažni, čvrsti i u velikoj mjeri otporni na oštećenja, a njihov kvalitet omogućava i jednostavno čišćenje. Dugotrajne indukcione ploče iz Temaso ponude uštediće vam vrijeme na duže staze, a uz to su i odličan način za uštedu električne energije, što ih čini posebno poželjnim u domaćinstvima.

Osim u svojoj kuhinji, praktičan i lako prenosiv indukcioni rešo možete koristiti i u apartmanima, mini kuhinjama i svim drugim mjestima gdje postoji potreba za rešoima sa brzim zagrijavanjem.

Veliki izbor modela najpouzdanijih proizvođača

Ukoliko već sada provjerite našu ponudu, pronaći ćete veliki izbor indukcionih ploča i rešoa najpouzdanijih proizvođača, sa naprednim karakteristikama i funkcionalnostima koje će biti od velikog značaja i u vašoj kuhinji. Bilo da preferirate rešoe ili indukcione ploče, mi smo tu da ponudimo samo najkvalitetnije modele. 

Jedno ili više grijnih polja – izbor je na vama. Naše indukcione ploče i rešoi se lako uklapaju u svaku kuhinju, bez obzira na to sa koliko prostora raspolažete.

Poručite indukcione ploče i rešoe po vašoj mjeri

Ukoliko se još dvoumite, imajte na umu da su kvalitetne indukcione ploče, kao i dobri rešoi put do brže i lakše pripreme obroka, uz minimalan period zagrijavanja i maksimalnu uštedu električne energije. Pogledajte šta imamo u ponudi i izaberite indukcione ploče ili rešoe koji će najbolje odgovarati vašem domaćinstvu. Napravite svoju porudžbinu već danas!