Indukcione ploče i rešoi iz Temaso ponude obezbjeđuju brzo zagrijavanje, manju potrošnju električne energije i značajnu uštedu vremena tokom pripreme svih vaših omiljenih obroka. Veliki izbor indukcionih ploča i rešoa izuzetno kvalitetnih karakteristika izlazi u susret svim standardima savremenog domaćinstva. Unaprijedite iskustvo i umijeće kuvanja sa Temaso indukcionim pločama i rešoima.
Porudžbinu možete napraviti već sada – istražite čitavu Temaso ponudu.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Indukciona ploča – MPM – MKE 14

65.60
Indukcione ploče troše manje električne energije, što će se vrlo brzo primijetiti i na vašim računima i kućnom budžetu. Možete spremati različita jela za mnogo kraći vremenski period nego na klasičnom šporetu, a pored vremena ušteda će se ogledati i u novcu.

Keramički rešo – MPM- MKE-22

39.75
Ako vam je potreban rešo za kampovanje, vikendicu, kancelariju ili za kuvanje kod kuće, pogledajte MKE-22, kompaktni keramički rešo sa jednom grijnom zonom i, kuvajte gdje želite!

Keramički rešo XL – MPM – MKE-23

89.10
Kuvajte gdje želite! Upoznajte MKE-23 podesivi keramički rešo sa dvije zone grijanja je idealan za pripremu obroka kao zamjenski šporet kod kuće ili u stanu, u vikendicama, na radnom mjestu i u kampovima.

Indukcione ploče sa brzim zagrijavanjem – efikasna uštjeda vremena

Pripremate ručak, a imate ograničeno vrijeme na raspolaganju? Željeli biste da se voda za kafu zagrijava brže? Današnji tempo života ne dozvoljava nam da trošimo vrijeme na sporedne stvari. Temaso praktična indukciona ploča sa kratkim vremenom zagrijavanja u potpunosti mijenja doživljaj pripreme obroka.

Vrijeme je da unaprijedite proces pripreme različitih recepata i uvedete u svoju kuhinju moderne elemente. Samo jedna promjena poput nabavke indukcione ploče će značajno olakšati funkcionisanje tokom rada u kuhinji.

 

Praktične funkcionalnosti i ušteda električne energije

Temaso indukcione ploče i rešoi posjeduju funkcionalnosti koje ih čine gotovo neophodnim sastavnim dijelom svake savremene kuhinje. Indukcione ploče imaju opcije podešavanja vremena kuvanja, zatim kontrolu temperature, snažne grijne zone, kao i opciju automatskog isključivanja ukoliko se aparat ne koristi određeno vrijeme. Temaso indukcione ploče iz tog razloga predstavljaju i siguran izbor, pogotovo za porodice sa djecom.

 

Koliko puta vam se desilo da izađete iz kuće, a zatim razmišljate da li ste isključili ringlu?

Sve ove napredne funkcije omogućavaju bezbijednu, jednostavnu i praktičnu upotrebu indukcione ploče, uz značajnu uštjedu električne energije prilikom njenog korišćenja.

Jednostavno održavanje i korišćenje indukcionih rešoa i van kuhinje
Indukcione ploče i rešoi iz Temaso ponude su izrađeni od najkvalitetnijih materijala za ovu namjenu. Uz to je i vrlo laka za održavanje.

Materijali su izuzetno snažni, čvrsti i u velikoj mjeri otporni na oštećenja. Sam kvalitet omogućava i jednostavno čišćenje. Dugotrajne indukcione ploče iz Temaso ponude uštediće vam vrijeme na duže staze, a uz to su i odličan način za uštjedu električne energije, što ih čini posebno poželjnim u savremenim domaćinstvima sa mnogo uređaja.

Osim u svojoj kuhinji, praktičan i lako prenosiv indukcioni rešo možete koristiti i u apartmanima, mini kuhinjama i svim drugim mjestima gdje postoji potreba za rešoima sa brzim zagrijavanjem. Idealan saveznik tokom svakog odmora i putovanja.

 

Veliki izbor modela najpouzdanijih proizvođača

Ukoliko već sada provjerite našu ponudu, pronaći ćete veliki izbor indukcionih ploča i rešoa najpouzdanijih proizvođača, sa naprednim karakteristikama i funkcionalnostima. Bilo da preferirate rešoe ili indukcione ploče, pomoći ćemo vam da odaberete samo najkvalitetnije modele.

Jedno ili više grijnih polja – izbor je na vama. Naše indukcione ploče i rešoi se lako uklapaju u svaku kuhinju, bez obzira na to sa koliko prostora raspolažete.

 

Poručite indukcione ploče i rešoe po vašoj mjeri

Ukoliko se još uvijek dvoumite, imajte na umu da su kvalitetne indukcione ploče, kao i dobri rešoi put do brže i lakše pripreme obroka. Minimalan period zagrijavanja i maksimalna uštjeda električne energije su svakako dodatni bonusi.

Maksimalan kvalitet po najboljim cijenama – uz Temaso.