Aparati za sušenje hrane i aparati za vakumiranje hrane su praktični dodaci u kuhinji uz koje ćete imati fino osušeno voće i povrće, odnosno vakumiranu hranu čime se produžava rok njene trajnosti, a samim tim i konzumacije. Svakom domaćinstvu su potrebni efikasni aparati poput ovih, a vi ih u Temasu možete pronaći po najboljim cijenama.

Pogledajte koji aparati za sušenje i vakumiranje hrane su u ponudi i poručite već danas!

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

MSG-02 – Aparat za sušenje voća i povrća – MPM

61.20
Aparat za sušenje voća, povrća i bilja je odličan način za očuvanje ukusa i mirisa iz poljskih šuma i voćnjaka. Aparat brzo i efikasno suši ne samo Vaše omiljene pečurke i voće, već i povrće, bilje i cvijeće.

PSC-30 – Aparat za vakumiranje – Sam Cook

153.00
Korišćenjem Sam Cook aparata za vakumiranje podići ćete bezbijednost pripremanja i čuvanja hrane, ali i kvalitet ishrane na viši nivo. Vakumiranje će sačuvati prehrambene namirnice sviježim i do pet puta duže nego prilikom tradicionalnog odlaganja hrane. Osim svježine, hrana će zadržati i nepromenjen ukus, aromu, boju i teksturu, a vakumski upakovane namirnice biće zaštićene i od prodora bakterija, gljivica i mikroba.

MPZ-01 – Aparat za vakumiranje – MPM

67.50
Aparat za vakumiranje MPM vrlo lako može postati vaš omiljeni kuhinjski uređaj, jer ne samo da će vam pomoći da zaštitite hranu, već omogućava da sačuvate i produžite svježinu proizvoda. Za razliku od drugih metoda skladištenja, vakumsko čuvanje namirnica može produžiti vijek trajanja hrane i do pet puta. Kvalitetan aparat za vakumiranje je jedan od onih proizvoda koji ne posjeduje baš svako, a koji može pomoći da podignete kvalitet svog života i ishrane na viši nivo.

EV107 – Aparat za vakuumiranje – Jata

79.20
Aparat za vakumiranje hrane održava svežinu hrane i produžava vijek trajanja i do 5 puta. Jaka folija koja ne propušta vazduh sprečava prodor bakterija, gljivica i mikroba u hranu. Vakum pakovanje je odličina način da se zaštiti i sačuva hrana. Hrana zadržava prirodan ukus, izgled i oblik. Vakumiranje pomaže da se uspostavi i održava red u skladištenju proizvoda u frižiderima. Proizvodi ne ispuštaju mirise.

MSG-11 – Aparat za sušenje hrane – MPM

67.50
Aparat za sušenje voća, povrća i gljiva je praktičan je aparat koji nudi nove mogućnosti. Aparat se može koristiti kao zdrav način za sušenje čajeva ili povrća kao zamjena za kockice od povrća. Suvo voće i povrće su takođe alternativa zdravoj i slatkoj grickalici za djecu, čips pripremljen kod kuće bez konzervansa i nezdravih zaslađivača dodaje energiju i, prije svega, dragocene mikroelemente i vitamine.

Aparati za sušenje hrane – osušeno voće i povrće kao grickalice

Aparati za sušenje hrane možda nisu neophodni u vašoj kuhinji, ali jednom kada ih isprobate, nećete znati kako ste ranije funkcionisali bez njih. Njihova najveća prednost je u tome što brzo, lako i efikasno suše voće i povrće, koje potom dobijate kao grickalice i sjajan dekorativni dodatak trpezi. 

Obrada namirnica uz aparat za sušenje hrane iz Temaso ponude, odvija se uz maksimalno zadržavanje nutrijenata i korisnih materija u samom voću i povrću, tako da osušene voćke definitivno predstavljaju zdraviju varijantu grickalica u odnosu na klasične, što je posebno važno ukoliko imate djecu.

U fino osušenim voćkama bogatim nutrijentima uživaju i odrasli, pa uvijek možete da ih poslužite uz kafu, čaj ili kao slatku užinu koja će vas zasititi između obroka.

Aparati za vakumiranje hrane – produžite rok konzumacije jela

Sigurno postoji hrana koju biste željeli da očuvate od propadanja na duži malo duži vremenski period. Tu vam mogu pomoći aparati za vakumiranje hrane iz naše ponude koji posjeduju sjajne karakteristike koje hranu čuvaju na najbolji način. 

Jaka folija i vrlo kvalitetan materijal aparata za vakumiranje hrane sprječavaju prodor vazduha, ali i bakterija i drugih štetnih materija, čime se trajanje hrane produžava i do pet puta. Ovako sačuvana i odložena hrana zadržava svoj prirodni miris, ukus i boju, a nijedan njen dio ne propada, što omogućava najnormalniju konzumaciju kada odlučite da je ponovo otpakujete.

Aparat za vakumiranje hrane je odličan za praktično organizovanje i skladištenje namirnica u frižiderima, a činjenica da kvalitetno vakumirana hrane ne ispušta mirise, oduševiće svaku domaćicu.

Praktični aparati jednostavni za upotrebu i održavanje

Aparati za sušenje voća i povrća kao i aparati za vakumiranje hrane dizajnirani su tako da se praktično i lako uklope u svaku kuhinju. Za njih vam neće biti potrebno mnogo prostora, a pomoć u obradi i čuvanju hrane koju pružaju biće od neprocjenjive važnosti.

Kvalitetna izrada aparata, odnosno dobri materijali omogućavju njihovu dugotrajnost i lako održavanje, a dovoljno je samo da ih u par lakih poteza očistite nakon svake upotrebe i aparati su ponovo spremni za korišćenje.

Korisne funkcionalnosti aparata za sušenje i vakumiranje hrane

Ono što izdvaja naše aparate za sušenje voća i povrća i vakumiranje hrane su njihove funkcionalnosti i izrada koja pruža zaista praktično i lako iskustvo sušenja i čuvanja hrane. Na primjer, aparati za sušenje voća pružaju nekoliko mogućnosti za regulaciju temperature, a u njihovom sastavu nalazi se više tacnica koje ostavljaju dovoljno mjesta za sušenje brojnih voćki i povrća.

Kada su u pitanju aparati za vakumiranje hrane iz našeg asortimana, ono što će vam biti od velikog značaja su ugrađeni sjekači, zvučni indikatori koji se oglašavaju po završetku vakumiranja hrane, kao i nožice koje sprječavaju klizanje aparata. Ovo su samo neke od karakteristika zbog kojih su Temaso aparati za sušenje voća i povrća i vakumiranje hrane izbor velikog broja domaćinstava.

Poručite aparate za sušenje i vakumiranje hrane po najboljim cijenama

Već ste poželjeli ove aparate i u svojoj kuhinji? Pogledajte našu ponudu i poručite aparate za sušenje i vakumiranje hrane po najpristupačnijim cijenama. Temaso kvalitet i veliki izbor vam uvijek stoje na raspolaganju!