Šerpe, lonci i pekači iz Temaso ponude su neizostavan dio savremene kuhinje u kojoj je brza, praktična i kvalitetna priprema obroka na prvom mjestu. Setovi posuđa i pojedinačni komadi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji garantuju njihovu dugotrajnost, a u praktičnu upotrebu i savršena jela spremljena u našim šerpama i loncima, uvjerićete se i sami već nakon prve upotrebe.

Pogledajte šerpe,  lonce i pekače koje nudimo i poručite kvalitetno posuđe koje će biti vaš glavni saveznik u kuhinji!

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

MGK-20 – Set posuđa – Smile

86.40
Set posuđa se sastoji od 7 djelova, tri posude za kuvanje sa profilisanim poklopcima za cijeđenje i tiganjem sa neljepljivim premazom. Set neophodan u svakoj kuhinji, izdržljiv i olakšava svakodnevno kuvanje. Svi djelovi seta su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, sa pažnjom na ergonomiju i maksimalnu funkcionalnost.

SKP-1 – Pizza kamen – Smile

15.99
Pizza kamen SKP-1 je idealan za pečenje pizza, hljeba i domaćih peciva. Tijesto pečeno na kamenu je izuzetno ukusno i hrskavo kao da se peklo u pravoj pizza peći. Šamotna keramika, od koje je izrađen ovaj pekač, savršeno raspoređuje i akumulira toplotu. Metalno postolje olakšava uklanjanje pizze iz pećnice i vrlo je praktično za posluživanje dirktno na sto. Da ugođaj bude pravi tu je i pizza rezač pomoću kojeg ćete lako isjeći jednaku parčad.

MGK-12 – Set šerpi – MPM

106.20
Set šerpi MPM od livenog aluminijuma, sa debelim dnom i zidovima, predstavlja pravo rješenje za lako i jednostavno kuvanje. Višeslojno, debelo dno ravnomjerno raspoređuje toplotu, a udobnost same upotrebe obezbjeđuju i praktične silikonske rukavice koje olakšavaju rad u kuhinji. Korišćenje MPM seta šerpi je pogodno za sve vrste šporeta, uključujući i indukcione ploče. Nabavite set šerpi MPM i kuvajte sa zadovoljstvom!

MGK-11 – Set posuđa od inox-a – MPM

97.20
Odaberite za svoju kuhinju kvalitetan MPM set posuđa od inox-a koji će biti dovoljan za gotovo sve kulinarske poduhvate. U pitanju je posuđe izuzetnog kvaliteta, izrađeno od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika koji je postojan i veoma otporan. Pored kvaliteta, ovaj praktični set odlikuje i skladan, moderan dizajn koji će biti pravo osvježenje za svaku kuhinju.

SBR-2 – Pekač sa poklopcem – Smile

62.10
Pekač sa gril poklopcem namenjen za pečenje, prženje i kuvanje omogućava zdravo pečenje i kuvanje sa malo masti! Napravljen je od livenog alumijima sa nelepljivim Whitford Xylan Plus premazom. Debelo dno omogućava ravnomjernu raspodjelu toplote. Podesan za mašinu za sudove. Namnjen za sve vrste šporeta kao i za indukciono kuvanje. Aluminijumski poklopac sa dodatnom funkcijom za grilovanje zapremine 2,3 lit.

MGK-14 – Set posuđa – Smile

54.00
Set kuhinjskog posuđa izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Višeslojno debelo dno za ravnomjernu raspodjelu toplote, korišćenje posuđa je pogodno za sve vrste šporeta uključuju indukcione ploče.

MGK-17 – Set posuđa – Smile

108.00
Set kuhinjskog posuđa izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Višeslojno debelo dno za ravnomjernu raspodjelu toplote, korišćenje posuđa je pogodno za sve vrste šporeta uključuju indukcione ploče.

MGK-18 – Set posuđa – Smile

85.50
Set kuhinjskog posuđa izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Višeslojno debelo dno za ravnomjernu raspodjelu toplote, korišćenje posuđa je pogodno za sve vrste šporeta uključuju indukcione ploče.

MGK-08 – Lonac – Smile

45.00
Domaća čorba, spremanje zimnice zahtevaju posebne zadatke. MGK-08 lonac je funkcionalna posuda zapremine 11 litara, izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Višeslojno, debelo dno ravnomjerno raspoređuje toplotu, čineći da se jelo lakše i jednako kuva. Lonac MGK-08 prilagođen je kuvanju na svim vrstama šporeta, uključujući indukcione šporete. Može se prati u mašini za pranje sudova.

SBR-3 – Pekač sa poklopcem – Smile

54.00
Ako Vam u kuhinji nedostaje kvalitetan pekač - Smile pekač sa poklopcem je pravi izbor. Izrađen je od livenog aluminijuma što ga čini izuzetno čvrstim i otpornim. Zahvaljujući ugrađenom aromatizatoru i tokom kuvanja možete dodavati potrebne sastojke jelu, bez otvaranja poklopca, čime se sprečava rasipanje toplote i hranljivih sastojaka, a ujedno ste i zaštićeni od opekotina.

MGK-15/16 – Šerpa – Smile

32.40 - 40.50
Šerpe od livenog aluminijuma sa višeslojnim neljepljivim Ilag Ultimate premazom idealno će poslužiti u kuhinji. Stakleni poklopac sa profilisanom silikonskom ivicom i otvorom za paru olakšaće svakodnevno kuvanje, odlivanje tečnosti iz šerpe, kao i za odlaganje kuvanog jela u frižider.

SBR-1 – Pekač sa staklenim poklopcem – Smile

39.60
Pekač sa neljepljivim premazom i staklenim poklopcem je odlično rješenje za Vašu kuhinju, pored pečenja i mariniranja ovaj model pekača će odlično poslužiti i za serviranje hrane.

Kvalitetni i moderni setovi posuđa za svaku kuhinju

Dobar set posuđa je uvijek dobar dodatak u kuhinji, jer kvalitetno posuđe ima dug vijek trajanja, pa šerpe, lonci i pekači koje kupite ili dobijete na poklon u kompletu uvijek možete dobro iskoristiti. Setovi posuđa iz Temaso ponude su izrađeni od kvalitetnih i izdržljivih materijala, a sa takvim kompletima uvijek možete biti sigurni da imate dobre, postojane i pouzdane sudove za pripremu različitih vrsta specijaliteta.

Eskpres lonci za najukusnije supe i čorbe

Treba vam kvalitetan ekspres lonac? U Temasu ćete pronaći lonce od nerđajućeg čelika sa fantastičnim kapacitetom pogodnim za velike količine čorbe, sarme i sličnih jela koja zahtijevaju dobar lonac. Lonci iz naše ponude imaju vrlo efikasno višeslojno dno, koje ravnomjerno raspoređuje toplotu i utiče da se hrana kuva kvalitetnije i ljepše.

Prednosti kvalitetnog lonca iz Temaso ponude vidjećete i kada spremite prvo jelo u njemu, koje će definitivno biti ukusnije u odnosu na kuvanje u drugim loncima.

Šerpe koje traju – izrada od nerđajućeg čelika i livenog aluminijuma

U kvalitetne šerpe se uvijek isplati uložiti, a naročito kada su izrađene od kvalitetnog nerđajućeg čelika ili livenog aluminijuma, poput šerpi iz naše ponude. Na prvom mjestu nam je praktična priprema jela u vašem domaćinstvu, zbog čega nudimo šerpe najboljih proizvođača, od pouzdanog materijala i provjerenog kvaliteta. Priuštite i vi sebi kvalitetnije i brže kuvanje i spremanje uz prepoznatljive šerpe iz Temaso ponude.

Šerpe, lonci i pekači za sve vrste šporeta

Šerpe,  lonci i pekači iz naše ponude pogodni su za sve vrste šporeta i indukcionih ploča. Idealni su za pripremu raznih vrsta jela, od sarme, preko čorbi, pripreme mesa, ribe, povrća, supe, pirea i drugih specijeliteta.

Uz Temaso posuđe i malo volje da obradujete svoju porodicu bogatim ručkom, serviraćete im najukusniji, kvalitetno skuvan ručak kojim će biti oduševljeni. Dobra i zdrava ishrana nema cijenu, a uz efikano posuđe ona je vrlo lako ostvarljiva, što je naročito značajno za djecu, ali i odrasle koji teže da unaprijede način života preko ishrane.

Poručite šerpe, lonce i pekače po najboljim cijenama

Pogledajte šerpe, lonce i pekače iz naše ponude i izaberite odgovarajuće modele za sebe. Svaka kuhinja zahtijeva jedan dobar komplet posuđa, a lonaci, šerpe, pekači i drugo posuđe su uvijek dobrodošli u kuhinji! Zato vas čekamo u našem shop-u sa velikim izborom najkvalitetnijeg posuđa, koje možete nabaviti po najpristupačnijim cijenama. Napravite svoju poružbinu već sada!