Šerpe, lonci i pekači iz Temaso ponude su neizostavan dio savremene kuhinje u kojoj je brza, praktična i kvalitetna priprema obroka na prvom mjestu. Setovi posuđa i pojedinačni komadi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji garantuju njihovu dugotrajnost. U praktičnu upotrebu i savršena jela spremljena u našim šerpama i loncima, uvjerićete se i sami već nakon prve upotrebe.

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Kaserola sa poklopcem – Berndes – 99216

59.40
Upoznajte svoju novu omiljenu kaserolu. Spremite se za zabavu u kuhinji sa našom super praktičnom Berndes kaserolom sa poklopcem. Idealna za sve vaše omiljene sosove, supe, mlijeko i još mnogo toga. Evo zašto ćete je obožavati:

Ovalni pekač sa poklopcem – Berndes – 34268

153.00
Ovalna posuda od livenog gvožđa: Pravi kuhinjski gigant! Tražite posudu koja će vas služiti čitavu godinu, bez obzira na sezonske specijalitete? Naša ovalna posuda od livenog gvožđa dimenzija 31x24 cm je pravi gigant sa svojim kapacitetom od 6 litara. Idealna za normalno kuvanje, dinstanje ili pečenje – sve u jednoj posudi! Ovaj univerzalni dodatak je neizostavan u svakoj kuhinji.

Pekač sa poklopcem 14/20/24/26cm – Berndes – 34251/34253/34255/34257

45.00 - 144.00
Berndes posuđe od livenog gvožđa: Savršeni partner za Vašu kuhinju! Naše posuđe od livenog gvožđa garantuje optimalnu distribuciju toplote, što ga čini savršenim za kuvanje i pečenje. Sa ovim posuđem, svaki obrok postaje gurmanska poslastica!

Pekač za paellu – Jata – HPAE2132

33.80 - 46.80
Inox paella pekač sa neljepljivim Whitford’s Xylan Plus premazom pruža odličnu provodljivost toplote za ravnomjerno i brzo pečenje. Napravite ukusne

Šerpa Great Moments – Taurus – 980926

36.40 - 59.50
Kuhinja je sve više mjesto gdje, ne samo da kuvamo, već i stvaramo sjećanja na trenutke kada smo dijelili posao dok pripremamo hranu. Zato je Taurus kreirao Moments asortiman posuđa, da osjetimo, uhvatimo i uživamo u tim trenucima i učinimo ih nezaboravnim.

Šerpa Great Moments – Taurus – 980929

53.20
Nema dobre zabave bez dobro pripremljene hrane. Budite chief u svojoj kuhinji sa Great Moments asortimanom posuđa. Osjetite, doživite i uživajte u zajedničkim trenucima sa najmilijima i učinite ih nezaboravnim.

Šerpa sa drškom GM – Taurus – 980919

32.85
Kuhinja više nije mjesto gdje se samo kuva, već prostor u kojem stvaramo trenutke, kako u pripremi, tako i kada dijelimo posao i na kraju uživamo u hrani. Zato je Taurus kreirao Moments asortiman posuđa, da osjetimo, uhvatimo i uživamo u tim trenucima i učinimo ih nezaboravnim.

Šerpa sa poklopcem 20,22,24 cm – Berndes – 99213/99215/99214

89.10 - 103.50
Porodično kuvanje sa šarmom – Berndes šerpe sa poklopcima Ako mislite da je kuvanje samo obaveza, vrijeme je da se predomislite! Upoznajte Berndes šerpe sa poklopcima, savršenih profesionalaca za sve vaše kulinarske avanture, od kašica za najmlađe do složenih nedjeljnih ručkova.

Šerpa sa poklopcem 28cm Tricion Resist – Berndes – 99212

129.60
Šerpa sa poklopcem Berndes Posuđe za sve prilike: Porodični šampion u kuhinji sa kojim priprema hrane postaje neopisivo zadovoljstvo. Neko je jednom rekao:”Ne jedite ništa što vaša prabaka ne bi prepoznala kao hranu”. Hrana pripremljena u našem posuđu  svidjela bi se i vašim prabakama.

Set posuđa – Temaso – RA005

169.15
Zdrava i brza priprema ukusne hrane ne mora biti komplikovana, ni zamorna. Temaso set posuđa RA005 je pravo posuđe za vašu kuhinju. Set od 5 posuda različite veličine, koje su napravljene od inox-a 18/10, garantuju kvalitet i dugotrajnost upotrebe.
I, ne zaboravite, kuvanje je zabava – eksperimentišite, smijte se i uživajte u svakom trenutku provedenom u kuhinji.

Set za kuvanje i pečenje – Berndes – 35100

216.00
Berndes b.double Round - Multifunkcionalno posuđe profesionalnog kvaliteta Ako tražite posuđe koje može sve, ne tražite dalje! Predstavljamo vam Berndes b.double Round - komplet posuđa koje će vas oduševiti svojim kvalitetom i svestranošću.

Kvalitetni i moderni setovi posuđa za svaku kuhinju

Dobar set posuđa je uvijek pametan izbor kada birate dodatke za svoju kuhinju. Prije svega, kvalitetno posuđe ima dug vijek trajanja. Setovi posuđa iz Temaso ponude su izrađeni od kvalitetnih i izdržljivih materijala, a sa takvim kompletima uvijek možete biti sigurni da imate dobre, postojane i pouzdane sudove za pripremu različitih vrsta specijaliteta.

 

Eskpres lonci za najukusnije supe i čorbe

Lonci od nerđajućeg čelika iz Temaso ponude imaju fantastičan kapacitet pogodan za velike količine čorbe, sarme i slična jela. Lonci takođe imaju vrlo efikasno višeslojno dno koje ravnomjerno raspoređuje toplotu i utiče da se hrana kuva kvalitetnije i temeljnije.

 

Šerpe koje traju – izrada od nerđajućeg čelika i livenog aluminijuma

U kvalitetne šerpe se uvijek isplati uložiti, a naročito kada su izrađene od kvalitetnog nerđajućeg čelika ili livenog aluminijuma. Na prvom mjestu nam je praktična priprema jela u vašem domaćinstvu – iz tog razloga, nudimo šerpe najboljih proizvođača, napravljene od pouzdanog materijala i provjerenog kvaliteta. Priuštite sebi i svojoj porodici samo najkvalitetnije i brže kuvanje obroka uz prepoznatljive šerpe iz Temaso ponude.

Šerpe, lonci i pekači iz naše ponude pogodni su za sve vrste šporeta i indukcionih ploča.

 

Poručite šerpe, lonce i pekače po najboljim cijenama

Pogledajte šerpe, lonce i pekače iz naše ponude i izaberite odgovarajuće modele za sebe.
Dobra i zdrava ishrana nema cijenu, a uz efikano posuđe ona je vrlo lako ostvarljiva, što je naročito značajno za djecu, ali i odrasle koji teže da unaprijede način života preko ishrane.

Čekamo vas u našem shop-u sa velikim izborom najkvalitetnijeg posuđa, koje možete nabaviti po najpristupačnijim cijenama.