Posuđe, pribor i dodaci za kuhinju iz Temaso ponude su neizostavni dijelovi svakog kvalitetno pripremljenog i sa stilom posluženog obroka! Naš pribor i posuđe će vas osvojiti vrhunskim kvalitetom vidljivim na prvi pogled, a dodaci za kuhinju su tu da pripremu i serviranje obroka ili čuvanje hrane učine znatno praktičnijim.

Pogledajte našu ponudu i izaberite posuđe, pribor i dodatke za kuhinju po svojoj mjeri!

Prikaz 1–12 od 40 rezultata

492985 – Vakuum posude sa pumpom – Princess

59.40
Sa kompletom vakuumskih posuda Princess lako možete vakumirati i čuvati hranu. Zahvaljujući staklenim posudama (0,7L + 1,1L) više ne morate da koristite plastične kese i kutije. Vakuumskim zatvaranjem hrane namirnice imaju duži vijek trajanja, zadržavanju hranljive vrijednosti, bacate manje hrane, koristite manje plastike i vodite bolju brigu o životnoj sredini!

HREC4205 – Staklene posude za hranu – Jata

29.70
Set od dvije staklene posude sa hermetičkim zatvaranjem nam omogućavaju da čuvamo čvrstu i tečnu hranu na zdrav i higijenski način, bez miješanja mirisa ili ukusa. Zahvaljujući poklopcima sa funkcijom vakuuma i zavarenim silikonskim spojevima obezbeđuje se neophodan vakuum koji omogućava da se hrana i tečnost sa sigurnošću neće proliti. Posude se mogu se staviti sa poklopcem u zamrzivač ili u mikrotalasnu pećnicu jer mogu da izdrže temperature do 400ºC i do -40ºC. Ali, pored toga, mogu se staviti i bez poklopca u rernu i prati u mašini za pranje sudova. Posude su bez BPA i imaju kapacitet od 800 ml i 3 litra.

MGK-20 – Set posuđa – Smile

86.40
Set posuđa se sastoji od 7 djelova, tri posude za kuvanje sa profilisanim poklopcima za cijeđenje i tiganjem sa neljepljivim premazom. Set neophodan u svakoj kuhinji, izdržljiv i olakšava svakodnevno kuvanje. Svi djelovi seta su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, sa pažnjom na ergonomiju i maksimalnu funkcionalnost.

MWK-02M – Kuhinjska vaga – MPM

16.20
Dobro kuvanje nije samo intuicija i posjedovanje urođenog dara, već zahtijeva i sprovođenje svakog od recepata sa odgovarajućim mjerama. A za ovo drugo potrebno je imati digitalnu kuhinjsku vagu.

SAK-6 – Posuda sa cjediljkom i rendama – Smile

23.40
Inox posuda sa rendama i cediljkom Praktičan i funkcionalan set koji će biti koristan u svakoj kuhinji, sastoji se od inox posude kapaciteta od 5 litara, cediljke i poklopca sa rendama za sitnije i krupnije rendanje, kao rezačima za ravno i reckavo rezanje. Svi elementi SAK-6 izrađeni su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, što ih čini veoma izdržljivim, udobnim za upotrebu i lakim za čišćenje. Set se koristi za rendanje, sječenje, cijeđenje i serviranje. Poklopac sa rendama omogućava direktno rendanje i sječenje voća i povrća u činiju bez upotrebe dodatnog pribora, a cediljka će  idealno poslužiti za lako i praktično cijeđenje svježeg voća i povrća.

SKP-1 – Pizza kamen – Smile

15.99
Pizza kamen SKP-1 je idealan za pečenje pizza, hljeba i domaćih peciva. Tijesto pečeno na kamenu je izuzetno ukusno i hrskavo kao da se peklo u pravoj pizza peći. Šamotna keramika, od koje je izrađen ovaj pekač, savršeno raspoređuje i akumulira toplotu. Metalno postolje olakšava uklanjanje pizze iz pećnice i vrlo je praktično za posluživanje dirktno na sto. Da ugođaj bude pravi tu je i pizza rezač pomoću kojeg ćete lako isjeći jednaku parčad.

MGK-12 – Set šerpi – MPM

106.20
Set šerpi MPM od livenog aluminijuma, sa debelim dnom i zidovima, predstavlja pravo rješenje za lako i jednostavno kuvanje. Višeslojno, debelo dno ravnomjerno raspoređuje toplotu, a udobnost same upotrebe obezbjeđuju i praktične silikonske rukavice koje olakšavaju rad u kuhinji. Korišćenje MPM seta šerpi je pogodno za sve vrste šporeta, uključujući i indukcione ploče. Nabavite set šerpi MPM i kuvajte sa zadovoljstvom!

MGK-11 – Set posuđa od inox-a – MPM

97.20
Odaberite za svoju kuhinju kvalitetan MPM set posuđa od inox-a koji će biti dovoljan za gotovo sve kulinarske poduhvate. U pitanju je posuđe izuzetnog kvaliteta, izrađeno od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika koji je postojan i veoma otporan. Pored kvaliteta, ovaj praktični set odlikuje i skladan, moderan dizajn koji će biti pravo osvježenje za svaku kuhinju.

SBR-2 – Pekač sa poklopcem – Smile

62.10
Pekač sa gril poklopcem namenjen za pečenje, prženje i kuvanje omogućava zdravo pečenje i kuvanje sa malo masti! Napravljen je od livenog alumijima sa nelepljivim Whitford Xylan Plus premazom. Debelo dno omogućava ravnomjernu raspodjelu toplote. Podesan za mašinu za sudove. Namnjen za sve vrste šporeta kao i za indukciono kuvanje. Aluminijumski poklopac sa dodatnom funkcijom za grilovanje zapremine 2,3 lit.

MGS-06 – Ekspres lonac – Smile

73.80
Jedite ukusne i zdrave obroke, pune hranljivih sastojaka. Ekspres lonac Smile je izrađen od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika, a višeslojno dno lonca obezbjeđuje ravnomjernu distribuciju toplote. Korišćenje lonca je pogodno za sve vrste šporeta i indukcionu ploču. Uz ekspres lonac Smile smanjite vrijeme kuvanje do 30% i učinite svako kuvanje lakšim i jednostavnijim.

MGK-14 – Set posuđa – Smile

54.00
Set kuhinjskog posuđa izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Višeslojno debelo dno za ravnomjernu raspodjelu toplote, korišćenje posuđa je pogodno za sve vrste šporeta uključuju indukcione ploče.

MWK-05M – Vaga sa posudom – MPM

23.40
Inox kuhinjska vaga sa posudom za precizno mjerenje biće od velike pomoći u Vašoj kuhinji prilikom pripremanja Vaših omiljenih recepata. Vaga je pogodna za mjerenje kako suvih sastojaka tako i tečnosti, može se koristiti i kao platforma za mjerenje bez postavljanja posude.

Dugotrajno posuđe vrhunskog kvaliteta

Najbitnija karakteristika posuđa je njegova izdržljivost, a Temaso izbor posuđa u potpunosti odgovara ovom zahtjevu. Posuđe koje nudimo odlikuje vrlo postojan kvalitet, postignut upotrebom čvrstih i otpornih materijala u izradi. Upravo iz tog razloga, posuđe iz Temaso asortimana važi za one kuhinjske dodatke koji traju i sjajno služe godinama, zbog čega se u njih uvijek isplati uložiti.

Posuđe koje ćete pronaći u Temasu može poslužiti kako za pripremu hrane, tako i za serviranje trepeze, a ujedno je i vrlo zahvalno za održavanje. Veliki izbor kuhinjskih dodataka, ali i fantastičnih setova pruža mogućnost da izaberete posuđe koje je baš po vašoj mjeri. Pogledajte cjelokupnu ponudu i izberite posuđe koje zadovoljava sve vaše kriterijume!

Kuhinjski pribor koji će olakšati kulinarske poslove

Kvalitetan i praktičan kuhinjski pribor iz Temaso ponude je izrađen da bi vam uvijek bio pri ruci, bilo da je riječ o pripremi obroka ili serviranju trpeze. Izdržljiv i praktičan kuhinjski pribor je neizostavan dio lakog funkcionisanja u kuhinji, zbog čega bi trebalo već sada da se snabdijete priborom iz naše ponude!

Oštri noževi, praktični setovi,daske za rezanje, mlinovi za začine i drugi slični dodaci olakšaće vam rad u kuhinji, a nema sumnje da će se odlično uklopiti i sa ostalim posuđem iz Temaso ponude.

Praktični dodaci za kuhinju po mjeri svakog domaćina/domaćice

Posuda za odlaganje hrane, poklopaca za šerpe i daski za sječenje nikad dosta u kuhinji! Svako ko izdvaja svoje vrijeme za održavanje kuhinje i pripremu obroka zna koliko su kvalitetni i funkcionalni dodaci poput navedenih važni, naročito kada je riječ o izdržljivim i dobrim materijalima od kojih su posude, daske za sječenje i drugi dodaci za kuhinju pravljeni.

Poručite posuđe i pribor po najpristupačnijim cenama

Posuđe, pribor i praktični dodaci za kuhinju mogu biti vaši po najpristupačnijim cenama, uz koje se prepoznatljiv Temaso kvalitet podrazumijeva. Dobar pribor i posuđe u domaćinstvu nikad ne bi trebalo da budu u nedostatku. Pogledajte našu ponudu i poručite posuđe i pribor koji će vas služiti godinama! Čekamo vas u Temaso shopu!!