Tosteri i aparati za sendviče iz Temaso ponude su tu da olakšaju i ubrzaju pripremu laganog, finog i ukusnog doručka. Fino istostiran hljeb sa vašim omiljenim dodacima za sendvič je idealna varijanta za prvi jutarnji obrok, a uz naše tostere i sendvičare priprema može biti još efikasnija, a užitak veći!Pogledajte koji su tosteri i sendvičari u našoj ponudi i poručite ih već danas!

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

SA-3050 – Sendvičar – Tristar

24.30
Tristar aparat za sendviče vam omogućava da lako napravite ukusne i hrskave sendviče. Zahvaljujući grill prugama duž cijele ploče u njemu možete pripremiti bilo koju vrstu hljeba i vaši sendviči će biti topli i sa grill otiskom.

SA-3065 – Sendvičar XXL – Tristar

46.80
Sendvičar Tristar inovativnog dizajna Vam nudi dovoljno prostora da napravite četiri sendviča odjednom. Napravite užitak za cijelu porodicu!

MOP-19M – Sendvičar za 2 sendviča – MPM

28.80
Sendvičar za 2 sendviča brenda MPM pripremiće za svega par trenutaka hrskav i ukusan doručak ili užinu. Izrađen je od nerđajućeg čelika, sa grijnim površinama koje su zaštićene neljepljivim premazom. Mali, praktičan i efikasan, lako se skladišti, a unijeće pravo osvježenje u Vašu kuhinju.

MOP-23M – Aparat za sendviče, wafle, grill – MPM

63.00
Sa MPM Aparatom za sendviče, wafle i grill dobićete tri uređaja u jednom. Zahvaljujući lako zamenljivim pločama ovaj praktični kuhinjski aparat uštedeće Vaše vrijeme, novac, ali i prostor u kuhinji. Umesto tri aparata sada možete kupiti samo jedan i to podjednako efikasan!

MOP-35 – Sendvičar za 4 sendviča – MPM

52.20
Brza priprema ukusnih toplih sendviča nikada nije bila lakša, treba Vam samo MPM Sendvičar za 4 sendviča. Zahvaljujući velikog grijnoj površini samo jednom pripremom dobićete 4 veća sendviča, ili čak 8 manjih, trouglastih sendviča. Zahvaljujući izuzetnoj snazi i dubljim grijnim pločama, vrijeme tostiranje će biti kraće iako nadjev sendviča bude puniji i bogatiji.

123001 – Aparat za samosu i mini pite – Princess

71.10
Ako želite da unesete neku praktičnu novinu u pripremu hrane, imamo pravi uređaj za Vas. Mali i praktičan Princess aparat za samosu i mini pite ispeći će ukusne, hrskave i tople zalogajčiće koje će voljeti cijela porodica. Sa njim veoma brzo možete pripremiti zanimljivo predjelo, ukusnu užinu ili tople grickalice koje prijaju svim čulima.

BH-8863 – Toster – MPM

36.00
Ništa se tako dobro ne uklapa u doručak kao hrskavi tost ili mirisna topla kifla. BH-8863 toster sa 5-stepenom regulacijom tostiranja Vam omogućava da ih pripremite baš kako najviše volite. Ako imate naviku da zamrzavate hljeb za samo par minuta uz funkciju odmrzavanja možete uživati u svježem i mirisnom hljebu. Odaberite Vaš omiljeni namaz I uživajte u doručku. .

Trouglasti sendviči i hrskav tost pripremljeni za samo jedan minut

Prvi jutarnji obrok mora biti kvalitetan i obilan, a to u velikoj mjeri zavisi od izbora namirnica za doručak i načina njihove pripreme. Tosteri i aparati za sendviče iz Temaso ponude su tu da vam pruže fino tostiran hljeb, koji može biti gotov za manje od jednog minuta. Stavite kriške hljeba u toster, i dok pripremite namaze, jogurt ili čaj – vaš tost je spreman.

Velika prednost kvalitetnog tostera je praktična i brza priprema koja zahtijeva minimum vašeg vremena i energije, što je naročito bitno ukoliko je vaš dan ispunjen obavezama zbog kojih ne stižete da se posvetite detaljnoj pripremi obroka. To ipak ne znači da ne možete uživati u ukusnom doručku i hrskavom tostu ili sendviču. Oslonite se na Temasto tostere i obezbijedite sebi najukusniji doručak za svako jutro!

Neljepljivi premaz grijnih ploča i odličan kapacitet aparata

Nudimo veliki izbor tostera i aparata za sendviče, a sve modele iz Temaso ponude karakterišu kvalitetne grijne ploče sa neljepljivim premazom i mnogo veći kapacitet u odnosu na druge aparate. U zavisnosti od vaših potreba, izaberite toster ili aparat za sendvič koji će optimalno odgovoriti na vaše zahtjeve kada su kvalitetan doručak ili užina u pitanju, a koji god izbor da napravite, topao, svjež i ukusan tost ili sendvič neće izostati!

Jedna od karakteristika tostera i sendvičara je i automatska kontrola temperature, koja pruža mogućnost da se tosteri i aparati za sendviče koriste zaista bezbrižno u svakoj prilici, bez mnogo uloženog vremena, energije ili stvaranja nereda u kuhinji.

Lako uklopivi tosteri i sendvičari sa lakim održavanjem

Tosteri iz naše ponude izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji ih čine jednostavnim za održavanje, a dizajn je prilagođen lakoj upotrebi čak i kada ih koriste djeca! Bez obzira na to sa koliko prostora raspolažete u kuhinji, tosteri i aparati za sendviče će se lako uklopiti u bilo koji ugao, a uz to će vam svako jutro pružiti najfiniji tost u kome ćete uživati.

Koliko su neophodni u domaćinstvu i laki za korišćenje, govori i činjenica da djeca samostalno mogu da koriste ove aparate, pripremajući sebi sendviče za doručak ili čak tost za užinu u školi. Uostalom, kada imate kvalitetan toster ili sendvičar možete računati na to da će svaki od ukućana moći da ih koristi lako i brzo kad god to poželi.

Poručite toster ili aparat za sendvič po najpristupačnijoj cijeni

Pogledajte koji su tosteri i aparati za sedndviče u našoj ponudi i izaberite model koji ćete rado koristiti svako jutro, odnosno svaki put kada poželite lijep, lagan i ukusan sendvič. Ostaje vam još samo da se pobrinete za omiljene sastojke za sendvič, a hrskav tost je briga aparata! Tostirajte hljeb brzo i kvalitetno, uz tostere i aparate za sendvič iz Temaso asortimana. Poručite toster ili aparat za sendviče već danas!