Tosteri i aparati za sendviče iz Temaso ponude su tu da olakšaju i ubrzaju pripremu laganog, finog i ukusnog doručka, večere ili užine. Fino istostiran hljeb sa vašim omiljenim dodacima za sendvič je idealna varijanta za brzinski, a opet nutritivno bogat obrok.
Učinite pripremu sendviča još zabavnijom, a svoje obroke bržim i raznovrsnijim.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Sendvičar XXL – Tristar – SA-3065

49.50
Sendvičar Tristar inovativnog dizajna Vam nudi dovoljno prostora da napravite četiri sendviča odjednom. Napravite užitak za cijelu porodicu u svakom trenutku. Idealan za svaki početak dana - odaberite sastojke po želji i zamirišite cijelu kuću.

Toster – MPM- MTO-07

23.10
Ne postoji ništa tako mirisno kao jutro započeto toplim tostom i šoljicom kafe. Toster MTO-07 je aparat koji će vam omogućiti da za nekoliko minuta pripremite ukusan i hrskav doručak. Posjeduje dvije komore za tostiranje sa sistemom za centriranje hljeba koje omogućavaju ravnomjerno tostiranje. Pored toga, zahvaljujući podešavanju vremena tostiranja, svaki član domaćinstva će izabrati nivo hrskavosti po želji.

Toster – Tristar – BR-1022

39.60
Miris tostiranog hljeba poziva na doručak. Uz pomoć Tristar tostera BR-1022 dajte vašim pecivima pravu kombinaciju hrskavog i toplog. Samo podesite regulator i napravite tost po vašoj želji, ili uključite funkciju podgrijavanja da bi kiflice opet bile mirisne i svježe.

Toster XL – Tristar – BR-1046

49.50
Uz Tristar Toster XL doručak će postati navika koju nećete željeti da preskočite. Ovaj svestrani toster ima sve praktične funkcije koje ste tražili u tosteru. Široki otvori za tost omogućavaju da tostirate više kriški hljeba odjednom, pa čak i one deblje širine. Samo stavite hljeb u bilo koji otvor, spustite držač i pritisnite dugme. Funkcija podgijavanja učiniće pecivo hrskavim, toplim i mekanim, funkcija odmrzavanja pretvara zamrznuti hljeb opet svježim.

Aparat za sendviče, wafle, grill – MPM – MOP-23M

62.10
Sa MPM Aparatom za sendviče, vafle i grill dobićete tri uređaja u jednom. Zahvaljujući lako zamjenljivim pločama ovaj praktični kuhinjski aparat uštedjeće Vaše vrijeme, novac, ali i prostor u kuhinji. Umjesto tri aparata sada možete kupiti samo jedan i to podjednako efikasan.

MOP-35 – Sendvičar za 4 sendviča – MPM

32.45
Brza priprema ukusnih toplih sendviča nikada nije bila lakša, treba Vam samo MPM Sendvičar za 4 sendviča. Zahvaljujući velikog grijnoj površini samo jednom pripremom dobićete 4 veća sendviča, ili čak 8 manjih, trouglastih sendviča. Zahvaljujući izuzetnoj snazi i dubljim grijnim pločama, vrijeme tostiranje će biti kraće iako nadjev sendviča bude puniji i bogatiji.

Trouglasti sendviči i hrskav tost pripremljeni za samo jedan minut

Prvi jutarnji obrok mora biti kvalitetan i obilan, a to u velikoj mjeri zavisi od izbora namirnica i načina njihove pripreme. Tosteri i aparati za sendviče iz Temaso ponude tostiraju hleb i prave sendviče za manje od jednog minuta. Užurbana radna jutra više ne moraju da budu ispunjena stresom i tenzijom – pojedite doručak zajedno sa svojom porodicom na miru.

Velika prednost kvalitetnog tostera je praktična i brza priprema koja zahtijeva minimum vašeg vremena i energije, što je naročito bitno ukoliko je vaš dan ispunjen obavezama. Uživajte u ukusnom doručku i hrskavom tostu ili sendviču za tili čas. Oslonite se na Temasto tostere i obezbijedite sebi najukusniji doručak za svako jutro, večeru, ili užinu tokom dana.

 

Neljepljivi prijemaz grijnih ploča i odličan kapacitet aparata

Sve modele iz Temaso ponude karakterišu kvalitetne grijne ploče sa neljepljivim premazom i mnogo veći kapacitet u odnosu na druge slične aparate. U zavisnosti od vaših potreba, izaberite toster ili aparat za sendvič koji će optimalno odgovoriti na vaše zahtjeve kada je priprema kvalitetnih obroka u pitanju.

Jedna od karakteristika tostera i sendvičara je i automatska kontrola temperature koja pruža mogućnost da se tosteri i aparati za sendviče koriste zaista bezbrižno u svakoj prilici.

 

Lako uklopivi tosteri i sendvičari sa jednostavnim održavanjem

Tosteri iz naše ponude izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji ih čine jednostavnim za održavanje, a dizajn je prilagođen lakoj upotrebi čak i kada ih koriste djeca. Bez obzira na to sa koliko prostora raspolažete u kuhinji, tosteri i aparati za sendviče će se uklopiti u bilo koji ugao.

Koliko su neophodni u domaćinstvu i laki za korišćenje govori i činjenica da djeca samostalno mogu da koriste ove aparate, pripremajući sebi sendviče za doručak ili tost za užinu u školi. Kada imate kvalitetan toster ili sendvičar možete računati na to da će svaki od ukućana moći da ih koristi lako i brzo kad god to poželi. Nećete više morati da brinete da će neko od najmlađih ostati gladan kada vi niste tu.

 

Poručite toster ili aparat za sendvič po najpristupačnijoj cijeni

Pogledajte koji su tosteri i aparati za sedndviče u našoj ponudi i izaberite model koji ćete rado koristiti svakodnevno. Pustite mašti na volju i isprobajte sendviče na bezbroj načina – kombinujte različite sastojke i kreirajte neponovljive, brze i kvalitetne obroke.

Istražite najpristupačnije Temaso cijene.