Sjeckalice i čoperi iz Temaso ponude su tu da ubrzaju pripremu obroka brzim i efikasnim sjeckanjem svih namirnica! Fantastična oštrina sječiva, brzina sjeckanja i jednostavna upotreba su postali nezamjenjivi u procesu sitnjenja povrća i drugih namirnica za čorbe, supe, salate i druga jela.

Poručite i vi Temaso sjeckalice i čopere i ubrzajte sjeckanje namirnica i pripremu obroka!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

MX-4824 – Aparat za pripremu salate – Tristar

48.60
Priprema zdravog obroka lakša je uz aparat za pripremu salate. Stavite povrće ili voće u otvor na aparatu, a aparat će brzo završiti posao i poštediće Vas dugotrajnog sjeckanja ili rendanja. Isječene ili isjeckane namirnice izlaze direktno iz aparata u zdjelu, na Vama je samo da dodate Vaš omiljeni preliv za salatu. Aparat za pripremu salate stabilno će stajati na kuhinjskom pultu zbog svoji neklizajućih stopica. Nakon završenog korišćenja aparata vidjećete da se aparat lako rastavlja i čisti.

MX-4816 – Sjecko 8 u 1 Veggie – Tristar

63.00
Napravite sopstvene špagete od povrća lako i brzo pomoću električnog spiralizatora Tristar MX-4816. Sa lakoćom isjecite voće i povrće u 8 različitih oblika, poput špageta, spirala i kriški zahvaljujući četiri različita noža. Od salata do jela sa testeninama sa malo ugljenih hidrata, zdrava ishrana je postala mnogo lakša.

BL-4019 – Sjecko – Tristar

39.60
Moćni Sjecko BL-4019 pogodan je za rezanje koštunjavih namirnica, voća i povrća. Dvije brzine za siječenje i miješanje omogućavaju pripremu i obradu različitih namirnica.

Sjeckalice i čoperi za brzo i precizno sjeckanje namirnica

Pripremate ukusnu čorbu sa mnogo povrća? Želite da obradujete ukućane bogatom vitaminskom salatom? Šta god da spremate, neophodno vam je efikasno i brzo sjeckanje namirnica koje često oduzima dosta vremena i energije ako to radite ručno. Uz Temaso sjeckalice i čopere, ovaj proces se odvija mnogo brže, lakše i jednostavnije!

Efikasne sjeckalice, sa kojima možete praviti i prelive za salate i kaše, za vrlo kratko vrijeme precizno i sitno sijeku sve što stavite u njih, a umjesto napornog i dugog ručnog sjeckanja paprike, luka, šargarepe, kupusa i drugih namirnica, uz Temaso sjeckalicu ćete potrošiti samo nekoliko minuta!

Skratite vrijeme pripreme obroka i oslobodite se najdosadnijeg dijela – ručnog sjeckanja i nerviranja zbog tupog noža, razbacivanja ostataka ili neprecizno isječenih kriški.

Jendostavna upotreba, lako održavanje i bezbijedno sječenje

Temaso sjeckalice i čoperi su vrlo jednostavni za upotrebu – sve što treba da uradite jeste da očistite povrće i stavite ga u posudu namijenjenu za to, a zatim da pokrenete željeni program sjeckanja.

U zavisnosti od toga koji model sjeckalice izaberete, imate mogućnost da podesite sječenje na kriške, spirale i čak 6 dodatnih oblika. Na kraju krajeva, gotovo da nema zdravog obroka koji ne zahtijeva sjeckanje povrća, što je još jedan razlog da razmislite o ovoj kupovini.

Ovakvo sjeckanje je omogućeno najkvalitetnijim sječivima i sjajnom snagom aparata koji precizno i brzo siječe u jednom potezu, a tokom rada sjeckalice sa noževima ne dolazite u dodir, što proces čini znatno bezbjednijim i lakšim. Zahvaljujući tome, čak i djeca mogu isjeckati lako svoje omiljeno povrće pomoću Temaso sjeckalice, bez opasnosti da se povrijede ili stvore nered u kuhinji.

Posude različitih kapaciteta drže sve komadiće na jednom mjestu, pa radna površina u kuhinji ostaje čista, a nakon sjeckanja je je potrebno samo da sastojke saspete u posudu i sjedinite ih sa drugim namirnicama.

Nakon završenog sjeckanja, dovoljno je da posudu sjeckalice operete i ona je nakon samo par minuta spremna za ponovnu upotrebu.

Veliki izbor Temaso sjeckalica i čopera

U našoj ponudi ćete pronaći niz različitih modela sjeckalica koje smo prilagodili svim vašim potrebama! Veći ili manji sjecko, sa jednom ili više opcija sječenja – izbor je na vama. Za koji god aparat se odlučite, bićete i više nego zadovoljni njegovom brzinom, oštrinom, kapacitetom i praktičnošću koja je u svakoj kuhinji i više nego neophodna.

Poručite sjeckalice i oprostite se od dosadnog ručnog sjeckanja

Vrijeme je da se kao savremen domaćin ili domaćica oprostite od dosadnog ručnog sjeckanja koje oduzima vrijeme, stvara nered u kuhinji i znatno produžava proces pripreme ručka. Pogledajte našu ponudu i poručite Temaso sjeckalice i čopere koji će umjesto vas odraditi sav posao, a na vama je samo da uživate u efikasnom aparatu i uredno usitnjenom povrću za čorbu, supu, salatu ili neko drugo jelo. Čekamo vas u Temaso shopu!