Aparati protiv insekata su tu da riješe problem komaraca, buba i drugih insekata u vašem domu, kancelariji ili bilo kojoj drugoj prostoriji. Borba sa insektima više nije problem, zahvaljujući efikasnim aparatima izrađenim tako da u potpunosti eliminišu insekte iz vašeg životnog ili radnog prostora.

Pogledajte našu ponudu i izaberite aparat koji će konačno riješiti problem sa insektima u vašem domu!

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

MELIO620 – Aparat protiv insekata sa daljinskim upravljačem – Jata

49.99
Eliminišite sve vrste insekata električnim šokom. 28 ultraljubičastih LED lampi za privlačenje komaraca. Dizajniran za prostore kao što su barovi, restorani, prodavnice itd. Upotreba u zatvorenom prostoru. Preporučeno za prostorije do 50 m2. Daljinski upravljač radi sa uključenom 1 CR2025 baterijom. Dodaci za kačenje aparata. Jednostavno čišćenje i održavanje. Niska potrošnja energije. Napon 230 V. Snaga: 10 W.

MIE5 – Aparat protiv insekata – Jata

11.99
Efikasan i potpuno neškodljiv sistem za ljude! Uništava sve vrste insekata elektro šokom!

MT8 – Zamka za komarce – Jata

89.99
Uživajte u ljetnjim noćima uz efikasan i ekološki sisem za eliminisanje komaraca. Zamka za komarce MT8 efikasno uništava legla komaraca i spriječava njihov razvoj. Neškodljiv za životnu okolinu, bez emitovanja zagađenja.

MIE14 – Aparat protiv insekata – Jata

49.99
Aparat za uklanjanje insekata za unutrašnju upotrebu zahvaljujući svom lijepom I praktičnom dizajnu savršeno se uklapa u okruženje kuće, poslovnih objekata, restorana I sl. Aparat je pogodan za površinu do 70 m2. Ultraljubičasta svjetlost privlači insekte I eliminiše ih elektro šokom.

MIE8 – Aparat protiv insekata – Jata

50.40
Efikasan i potpuno neškodljiv sistem za ljude! Uništava sve vrste insekata elektro šokom!

MIE4 – Aparat protiv insekata – Jata

13.99
Efikasan i potpuno neškodljiv sistem za ljude! Uništava sve vrste insekata elektro šokom!

MIB6 – Lampa protiv insekata – Jata

28.80
Zamka za komarce Jata Hogar MIB6 idealna je za vas i ne šteti životnoj sredini ili zdravlju jer ne emituje zagađivače. Oslobodite se komaraca i insekata, ultraljubičasta svetlost koju lampa emituje privlači insekte i eliminiše ih putem elektro šoka. Aparat je bezbjedan za ljude i kućne ljubimce, poštuje životnu sredinu i ne emituje mirise. Nema baterija ili utikača, zamku MIB6 možete puniti putem USB kabla. Ne može biti lakše!

Efikasni aparati sa elektro šok efektom protiv insekata

Temaso nudi veliki izbor aparata protiv insekata, a među najefikasnijim su svakako oni koji insekte privlače ultra ljubičastom svjetlošću, a zatim eliminišu elektro šokom. Aparati ovog tipa lako pokrivaju i veće prostorije, pa kada ga stavite u dnevni boravak, hodnik ili kancelariju, možete biti sigurni da će insekti biti u najkraćem roku eliminisani iz vašeg prostora.

Aparati protiv insekata dolaze u raznim oblicima i dimenzijama, a pored klasičnih modela, tu su i lampe protiv insekata koje funkcionišu po istom principu elektro šoka.

Rijetko koja pojava može da iritira tako kao najezda insekata u stanu ili kući, a činjenica je da se ponekad javlja u svakom domu, pa su aparati protiv insekata ovog tipa izuzetno poželjni u bilo kojoj kući ili stanu. Borba sa insektima više nije tako beznadežna, a tome doprinosi kvalitetna izrada aparata iz naše ponude koji zaista ispunjavaju vaša očekivanja kada je uništavanje insekata u pitanju.

Aparati protiv komaraca za vanjsku upotrebu

Čak se i svom dvorištu ili na otvorenoj terasi možete efikasno zaštiti od komaraca, pomoću aparata sa BioTech ketridžom. Ovakve zamke za insekte funkcionišu na bazi emitovanja bio gasa, odnosno toplote koja simulira temperaturu čoveka i privlači veliki broj komaraca, koje potom ubija dehidratacijom. Aparati su potpuno neškodljivi za čovjeka i okolinu, a ujedno i vrlo efikasni za ubijanje velikog broja komaraca na otvorenom.

Aparati protiv insekata potpuno bezbijedni za čovjeka

Aparati iz Temaso ponude brzo i efikasno ubijaju insekte, ali su za čovjeka i kućne ljubimske potpuno bezbijedni. Aparati ne emituju miris, ne zagađuju vazduh i ni na koji način ne ugrožavaju čovjekovo okruženje, pa prilikom kupovine ovakvog aparata možete biti sigurni da je u pitanju potpuno bezbijedno rješenje.

Poručite aparate protiv insekata i riješite se komaraca i drugih insekata

Pogledajte našu ponudu i poručite aparate protiv insekata koji će efikasno očistiti vaš dom od ovih neželjenih pojava. Uz najpristupačnije cijene aparata dolazi i kvalitet kojim ćete, kao i uvijek kad je Temaso u pitanju, biti izuzetno zadovoljni. Napravite svoju porudžbinu već danas!