Mali kućni aparati su najvažnija potpora urednog domaćinstva. Pogledajte Temaso ponudu aparata za kuću i izaberite kvalitetne i dugotrajne saveznike za lakše održavanje doma, uz koje čišćenje, peglanje i drugi kućni poslovi više nisu problem!

Provjerite zašto su mali kućni aparati iz naše ponude neophodni i vašem životnom prostoru i oslonite se na prepoznatljiv Temaso kvalitet!

Prikaz 1–12 od 45 rezultata

CVG9511 – lnteligentna pegla sa generatorom pare Intelligent Evolution Sensor – Solac

153.00
Zaboravite odabir programa i temperature za svaku tkaninu jer pegla Intelligent Evolution System brenda Solac radi za Vas! Pegla na paru sa generatorom pare i dva režima rada ECO i Turbo omogućava da ispeglate sve vrste tkanina. Isprobajte inteligentnu peglu i peglajte sa lakoćom!

CVG9611 – Pegla sa generatorom pare Auto Evolution Sensor – Solac

153.00
Auto Evolution Sensor je kompaktni centar za peglanje sa ugrađenim generatorom pare, kombinuje praktičnost i snagu. 8 automatskih programa dizajniranih za postizanje izuzetnih rezultata peglanja na svakoj vrsti tkanine. Para se automatski prilagođava svakoj vrsti tkanine.

KR-3178 – Ručni usisivač – Tristar

56.70
Tristar KR-3178 Dustbuster opremljen je jedinstvenom kombinacijom snažne punjive baterije od 12 V i priključka za automobil od 12 V, što ga čini savršenim za uklanjanje prašine u kući i u automobilu. Zahvaljujući usisnom priboru možete usisavati i mokro i suvo kao i lako doći do svakog ugla.

MELIO620 – Aparat protiv insekata sa daljinskim upravljačem – Jata

49.99
Eliminišite sve vrste insekata električnim šokom. 28 ultraljubičastih LED lampi za privlačenje komaraca. Dizajniran za prostore kao što su barovi, restorani, prodavnice itd. Upotreba u zatvorenom prostoru. Preporučeno za prostorije do 50 m2. Daljinski upravljač radi sa uključenom 1 CR2025 baterijom. Dodaci za kačenje aparata. Jednostavno čišćenje i održavanje. Niska potrošnja energije. Napon 230 V. Snaga: 10 W.

MOD-28 – Usisivač na kesu GreenGo – MPM

198.00
GreenGo liniju usisavača odlikuju izvrsni tehnički parametri, mnoštvo korisnih dodataka i funkcionalnih rješenja koja olakšavaju svakodnevnu brigu u održavanju čistoće doma. GreenGo MOD-28 usisavač je savršen usisavač za zahtjevne kupce. Savršeno za čišćenje tepiha i tvrdih podova, i ujedno pomaže u borbi protiv alergena u vazduhu.

MOD-36 – Štapni usisivač – MPM

144.00
Izuzetno praktičan štapni usisivač MOD-36 je savršen za čišćenje svih površina - tepiha, parketa, namještaja i sl. Zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i dodacima može postati nezaobilazan partner za čišćenje i organizovanje urednosti doma. Usisivač možete koristiti kao standardni podni usisivač i kao ručni model za čišćenje sofa, fotelja ili presvlaka automobila. Štapna ili ručna varijanta korišćenja, kao i male dimenzije usisivača biće korisne za manevrisanje tokom rada, ali i za skladištenje.

MUG-07 – Konvekciona grijalica – MPM

86.40
Konvekciona grijalica je pogodna za sve prostorije u kući, idealna je i za jesenja popodneva, kada još uvek ne koristimo osnovni sistem grijanja, ali želimo da podignemo temperaturu vazduha. Uređaj radi tiho, veoma je lagan za prenošenje i pruža prijatnu atmosferu u prostoriji.

MWP-20 – Ventilator sa raspršivačem – MPM

119.99
Uživajte u vrelim danima u potpunosti! Upoznajte MWP-20 ventilator sa funkcijom ovlaživanja, koji će doneti olakšanje i eliminisati neprijatnu zagušljivost. Iskoristite funkciju „jutarnjeg povjetarca“ i uživajte u prijatnom okruženju!

MY-806 – Paročistač – Temaso

86.40
Korišćenje paročistača je zaista fantastično i ekološki prihvatljivo rješenje za svakoga. Uz pomoć paročistača lako ćete očistiti sve vrste podova, ukloniti tvrdokornu prljavštinu i mrlje, i to sve bez upotrebe hemikalija. Temaso paročistač ima mogućnost da brzo i lako očisti prozore i osvježi tepihe dajući odlične rezultate čišćenja. Dolazi sa raznim dodacima, ovaj paročistač je multifunkcionalan, savršen za sve pločice, tvrde podove, tepihe, prozore i kuhinju ili kupatilo. Paročistač može poslužiti i za osvježavanje odjeće. Čišćenje uz Temaso paročistač znači blistava kuća tokom cijele godine.

PV2023 – Pegla na paru Optima Ultra 3000 – Solac

46.80
Uklonite čak i najupornije nabore na tkaninama pomoću pegle na paru Optima Ultra 3000. Maksimalna snaga od 3000 W, udar pare od 200 gr/min, stalni protok pare od 45 gr/min i keramička ploča garantuju sjajne rezultate u samo jednom prolazu.

ST-8916 – Vertikalna pegla – Tristar

39.60
Tristar vertikalna pegla pegla na paru je vrlo praktičan i efikasan aparat, jednostavno uz pomoć moćne pare uklonite nabore i bakterije na odeći ili na bilo kojoj drugoj tkanini. Sa snagom od 1200 W i kontinuiranim izlazom pare od 20 g/min, ovaj aparat će biti spreman za upotrebu u trenu. Korišćenje vertikalne pegle na paru je odlična zamjena za klasičnu peglu naročito kada ste u žurbi, imate manje odjeće za peglanje ili ste na putovanju.

Mali kućni aparati za dom – kvalitet bez kompromisa

Mali kućni aparati vrhunskog kvaliteta su jedna od onih investicija u koje uvijek vrijedi uložiti. Pitate se zašto? Zato što svakodnevno održavanje čistoće garederobe, svježine doma i drugih segmenata urednog domaćinstva iziskuje uloženo vrijeme i energiju, a brz život ujedno zahtijeva najpraktičniji mogući pristup ovim poslovima uz minimum utrošenog vremena.

Upravo zato, aparati za domaćinstvo iz naše ponude predstavljaju najčešći izbor savremenih porodica koje teže da spoje brzo, kvalitetno i efikasno održavanje doma. I vaš životni prostor može da zablista u najkraćem roku ukoliko su mali kućni aparati koje birate prepoznatljivog Temaso kvaliteta, sa performansama i karakteristikama koje ćete smatrati nezamjenjivim već kada ih po prvi put isprobate!

Praktični i dugotrajni – aparati za kuću po vašoj mjeri

Želite peglu koja će zaista ispeglati košulju u nekoliko poteza? 

Neophodan vam je usisivač koji će pokupiti baš sve nečistoće, čak i po ćoškovima?  

Samo takvi kućni aparati se mogu smatrati zaista praktičnim i funkcionalnim, a mi nudimo veliki izbor modela za različite potrebe vašeg domaćinstva. Pegle, usisivači, grijalice, ventilatori i drugi aparati za kuću iz Temaso ponude odgovaraju na sve vaše potrebe, uključujući i onu najvažniju – da uz njih budete mirni godinama, bez potrebe da se bavite stalnim popravkama ili potražnjom potrošnog materijala poput filtera i kesa za usisivače i sličnih dodataka.

Aparati za dom iz naše ponude su sinonim za postojan kvalitet, izdržljivost i funkcionalnost. Zadovoljni kupci su naša najvrijednija garancija. Uvjerite se i sami!

Mali kućni aparati – velika pomoć i ušteda vremena

Pitate se zašto je važno pažljivo birati aparate za dom?

Upravo aparati za kuću vrhunskog kvaliteta su preduslov za istinski uredan dom i njegovan životni stil. Uz Temaso aparate, peglanje jednog komada odjeće više neće trajati duže od nekoliko minuta, usisavanje će pod učiniti zaista čistim nakon jednog prelaska po površinama, grijanje će biti prijatnije uz kvalitetne grijalice, a aparati za insekte će efikasno otkloniti neželjene “goste” u vašem domu.

Štedite na vremenu, a ne na urednom domu i prijatnoj svakodnevici! Oslonite se na aparate za dom iz naše ponude.

Kvalitet koji očekujete po najpristupačnijim cijenama

Najbolji odnos cijene i kvaliteta je ono zbog čega uživamo vaše povjerenje godinama! Mali kućni aparati za domaćinstvo iz naše ponude u potpunosti su prilagođeni potrebama vašeg doma, a uz to ih možete dobiti po cijenama zbog kojih ćete uvijek rado vraćati u Temaso! 

Poručite male kućne aparate – vaš dom će vam biti zahvalan

Svom životnom prostoru dugujete najbolje održavanje i higijenu, a sebi efikasne, funkcionalne i dugotrajane aparate koji svakodnevicu čine lakšom i ljepšom. Mali kućni aparati iz Temaso ponude vam stoje na raspolaganju – pogledajte naš izbor i poručite aparate!