Kuhinjske vage iz Temaso ponude su praktičan dodatak prilikom pripreme obroka, koji će vam sa najvećom preciznošću izmjeriti količinu željenih namirnica. Određeni recepti zahtijevaju vrlo precizno mjerenje sastojaka, dok zdravi režimi ishrane takođe propisuju tačnu količinu u kojoj se konzumiraju određene namirnice. Velika pomoć u ovim situacijama su pouzdane Temaso vage!

Pogledajte kuhinjske vage iz naše ponude i napravite porudžbinu već danas!

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

MWK-02M – Kuhinjska vaga – MPM

16.20
Dobro kuvanje nije samo intuicija i posjedovanje urođenog dara, već zahtijeva i sprovođenje svakog od recepata sa odgovarajućim mjerama. A za ovo drugo potrebno je imati digitalnu kuhinjsku vagu.

MWK-05M – Vaga sa posudom – MPM

23.40
Inox kuhinjska vaga sa posudom za precizno mjerenje biće od velike pomoći u Vašoj kuhinji prilikom pripremanja Vaših omiljenih recepata. Vaga je pogodna za mjerenje kako suvih sastojaka tako i tečnosti, može se koristiti i kao platforma za mjerenje bez postavljanja posude.

Kuhinjske vage sa preciznim i pouzdanim mjerenjem

Mjerenje kuhinjskih namirnica uz kuhinjske vage iz Temaso ponude je tačno i precizno čak u jedan gram.

Pouzdana kuhinjska vaga je potrebna u svakoj kuhinji, naročito kada pripremate delikatna jela ili poslastice koje zahtijevaju vrlo precizno određene mjere sastojaka. Ne morate nagađati koliko ste stavili šećera ili drugog sastojka u smjesu za kolače. Jednostavno izmjerite i budite sigurni da ste u potpunosti slijedili recept.

Kuhinjske vage su vrlo korisne i kada praktikujete dijatalne ili bilo koje zdrave režime ishrane u kojima nije svejedno da li ćete pojesti 150 ili 200 grama mesa za ručak. I u ovom slučaju, dovoljno je samo da imate preciznu Temaso vagu koja će vam pokazati tačnu mjeri i pomoći u tome da ostanete doslijedni planu ishrane.

Kuhinjske vage sa platformom i posudom

U odnosu na to šta pretežno mjerite, odnosno koje namirnice, možete se odlučiti za kuhinjske vage sa platformom ili praktičnom posudom. Oba modela se odlično uklapaju u svaku fioku, na policu ili bilo koji ugao kuhinjske radne površine, pa vage neće predstavljati problem čak i ako imate nešto manje prostora u kuhinji.

Postojane vage od nerđajućeg čelika sa kapacitetom do 5 kg

Kuhinjske vage iz naše ponude se izdvajaju po kvalitetnoj izradi od nerđajućeg čelika, koji je vrlo postojan i prilično otporan na oštećenja. Svaka vaga ima jasno naznačen kapacitet koji ide i do 5 kilograma, pa nema sumnje da će bilo koji model koji odaberete bez problema podnijeti težinu do naznačenog broja kilograma.

Temaso vage su, zahvaljujući svemu ovom, vrlo dugotrajne i kvalitetne, ali i jednostavne za upotrebu zbog modernog i prilagodljivog dizajna, zatim malog LCD ekrana koji pokazuje težinu i drugih praktičnih karakteristika.

Svakodneva primjena u pripremi različitih obroka i poslastica

Kada bolje razmislite, postoji li bilo koji obrok, poslastica ili salata u čijoj pripremi vam kuhinjske vage aposlutno ne trebaju? Vjerujemo da bi za kombinovanje različitih sastojaka uvijek dobro došlo precizno mjerenje količine, u odnosu na samostalno procijenjene mjere. Uz dobru kuhinjsku vagu, nećete dolaziti u situaciju da slučajno ubacite malo više određenog sastojka, koji značajno može da izmijeni krajnji ukus jela.

Poručite kuhinjske vage po najpristupačnijim cijenama

Pogledajte kuhinjske vage iz naše ponude i napravite najbolji izbor kada je u pitanju ovaj dodatak za kuhinju. Poručite odmah željenju vagu po standardno napristupaćnijim cijenama, uz koje dobijate pouzdan i prepoznatljiv Temaso kvalitet.