Kuhinjske vage iz Temaso ponude su praktičan dodatak prilikom pripreme obroka koji sa najvećom preciznošću mjere količinu željenih namirnica ili sastojaka za pripremu različitih jela. Određeni recepti zahtijevaju vrlo precizno mjerenje sastojaka, dok zdravi režimi ishrane takođe propisuju tačnu količinu u kojoj se konzumiraju određene namirnice. Velika pomoć u ovim situacijama su pouzdane Temaso kuhinjske vage.

Pogledajte kuhinjske vage iz naše ponude i napravite svoju porudžbinu već danas.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Kuhinjska vaga – MPM – MWK-02M

10.98
Dobro kuvanje nije samo intuicija i posjedovanje urođenog dara, već zahtijeva i sprovođenje svakog od recepata sa odgovarajućim mjerama. Za ovo drugo, potrebno je imati kvalitetnu i tačnu digitalnu kuhinjsku vagu.
Pročitajte još

Vaga sa posudom – MPM – MWK-05M

24.30
Kvalitetna i tačna kuhinjska vaga je aparat koji zaista svako domaćinstvo mora da ima. Olakšajte i unaprijedite pripremu omiljenih obroka i poslastica uz MPM vagu sa posudom.
Dodaj u korpu

Kuhinjske vage sa preciznim i pouzdanim mjerenjem

Mjerenje namirnica i sastojaka za jela kuhinjskim vagama iz Temaso ponude je tačno i precizno, čak u jedan gram.
Pouzdana kuhinjska vaga je potrebna u svakoj kuhinji, naročito kada pripremate delikatna jela ili poslastice koje zahtijevaju vrlo precizno određene mjere sastojaka.

Ne morate više nagađati koliko ste stavili šećera ili brašna u smjesu za kolače. Jednostavno izmjerite sve i budite sigurni da ste u potpunosti slijedili recept, što vam svakako garantuje da će isti i uspjeti.

Kuhinjske vage su vrlo korisne i kada praktikujete dijetalne ili bilo koje zdrave režime ishrane u kojima nije svejedno da li ćete pojesti 150 ili 200 grama mesa za ručak.

Od sada, dovoljno je samo da imate preciznu Temaso vagu koja će vam pokazati tačnu mjeru i pomoći u tome da ostanete doslijedni planu ishrane, što će donijeti i željene rezultate kojim težite.

 

Kuhinjske vage sa platformom i posudom

U odnosu na to koje namirnice pretežno mjerite, možete se odlučiti za kuhinjske vage sa platformom ili praktičnom posudom. Oba modela se odlično uklapaju u svaku fioku, na policu ili bilo koji ugao kuhinjske radne površine, stoga ne predstavljaju problem čak i ako imate nešto manje prostora u kuhinji.

Postojane vage od nerđajućeg čelika sa kapacitetom do 5 kg
Kuhinjske vage iz naše ponude se izdvajaju po kvalitetnoj izradi od postojanog nerđajućeg čelika koji je otporan na oštećenja.

Svaka vaga ima jasno naznačen kapacitet koji ide i do 5 kilograma, pa nema sumnje da će bilo koji model koji odaberete bez problema podnijeti težinu do naznačenog broja kilograma.

Temaso vage su, zahvaljujući svemu ovom, vrlo dugotrajne i kvalitetne, ali i jednostavne za upotrebu zbog modernog i prilagodljivog dizajna, kao i malog LCD ekrana koji pokazuje težinu i drugih praktičnih karakteristika.

 

Svakodneva primjena u pripremi različitih obroka i poslastica

Kada bolje razmislite, postoji li bilo koji obrok, poslastica ili salata u čijoj pripremi vam kuhinjske vage aposlutno ne trebaju? Vjerujemo da bi za kombinovanje različitih sastojaka uvijek dobro došlo precizno mjerenje količine, u odnosu na samostalno procijenjene mjere.

Uz dobru kuhinjsku vagu, nećete dolaziti u situaciju da slučajno ubacite malo više određenog sastojka koji značajno može da izmijeni krajnji ukus jela.

 

Poručite kuhinjske vage po najpristupačnijim cijenama

Pogledajte kuhinjske vage iz naše ponude i napravite najbolji izbor kada je u pitanju ovaj dodatak za kuhinju. Poručite odmah željenju vagu po standardno napristupačnijim cijenama, uz koje dobijate pouzdan i prepoznatljiv Temaso kvalitet.