Radijatori, grijalice i termoventilatori iz Temaso ponude griju prostoriju za tili čas, a termostati odražavaju postignutu temperaturu satima! Najkvalitetniji aparati za grijanje dolaze po najpristupačnijim cijenama, ali i potpisom najpouzdanijih proizvođača na čije se grijalice i radijatore definitivno možete osloniti.

Pogledajte našu ponudu i poručite Temaso grijalicu ili radijator već danas!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

MUG-07 – Konvekciona grijalica – MPM

86.40
Konvekciona grijalica je pogodna za sve prostorije u kući, idealna je i za jesenja popodneva, kada još uvek ne koristimo osnovni sistem grijanja, ali želimo da podignemo temperaturu vazduha. Uređaj radi tiho, veoma je lagan za prenošenje i pruža prijatnu atmosferu u prostoriji.

MUG-17 – Uljani radijator – MPM

94.50
Grijanje je važan element svake kuće ili stana. Pored tradicionalnih metoda, možete koristiti električne grejače, koji su odlična podrška tokom hladnih večeri i pružaju dodatni izvor toplote. Uljani radijator MUG-17 održava konstantnu temperaturu u prostoriji, posjeduje termostat koji omogućava jednostavnu kontrolu temperature.

MUG-18 – Prenosna grijalica – MPM

30.60
Prenosna grijalica, praktičan aparat visokih performansi i lijepog dizajna poslužiće Vam kao dodatni izvor toplote. Daljinski upravljač Vam omogućava da promijenite postavke bez ustajanja, a praktični LCD displej u svakom trenutku prikazuje podešene parametre.

Grijalice i termoventilatori za brzo zagrijavanje uz efikasno održavanje temperature

Grijanje je jedna od najvažnijih stvari u svakom domu, naročito kada predstoje hladni zimski dani koji traže nešto ušuškaniju atmosferu u kući ili stanu. Grijalice i termoventilatori iz Temaso ponude mogu biti idealno rješenje za topao i komforan dom, u nedostatku drugih izvora toplote ili kao sjajna alternativa tradicionalnim načinima grijanja.

Grijalice fantastične snage i vrlo moderne izrade uklopiće se lako u svaki ambijent, a što je najvažnije od svega, ugrijaće prostoriju za minimalno vrijeme i pružiće svu neophodnu toplinu vašoj porodici u bilo koje doba dana.

Nudimo veliki izbor kvalitetnih grijalica pogodnih za različite veličine prostorija, uz specifične karakteristike koje će pouzdano odgovoriti na vaše potrebe. Grijalicu bi trebalo da izaberete prema veličini prostorije koju grijete, ali i drugim praktičnim funkcionalnostima.

Jedna od njih je svakako i automatska zaštita od pregrijavanja, pa osim što vam biti udobno i toplo u prostoriji, u svakom trenutku možete računati i na ovaj sigurnosni sistem. U ponudi su takođe i male prenosive grijalice koje mogu biti vrlo praktične za dječije sobe ili manje prostorije.

Moderni i praktični radijatori za svaku prostoriju

Tradicionalni načini grijanja dobili su sjajnu alternativu u vidu električnih radijatora, kojima je potrebno samo nekoliko minuta da čitavu prostoriju efikasno zagriju, a da temperaturu pri tom i održavaju tokom čitavog dana. Naši radijatori ovog tipa posjeduju višestruke sigurnosne komponente uz koje možete biti sigurni da nema nikakvog rizika prilikom grijanja, a uz to su vrlo moderno i elegantno dizajnirani, pa će se lako uklopiti u baš svaki ambijent.

Radijatori iz Temaso ponude su prilagođeni svim vašim potrebama, što znači i to da ih lako možete i pomijerati ili premještati iz prostorije u prostoriju. Lagani, efikasni, bezbijedni i vrlo praktični, naši radijatori će biti najveći saveznici toplog i udobnog doma tokom zime.

Kvalitetni radijatori i grijalice – pouzdan oslonac u svakom trenutku

Kada nastupe niske temperature, sa grijanjem ne bi trebalo rizikovati, jer je ono prvi preduslov udobnog boravka u kući. Zato je kupovina kvalitetnih aparata za grijanje na vrijeme izuzetno bitna, a Temaso ponuda je tu da vam izađe u susret sa najsavremenijim modelima grijalica i radijatora koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Lako prenosivi, snažni i efikasni radijatori i grijalice sa sposobnošću vrlo brzog zagrijavanja prostorija su sve što vam treba za toplinu doma tokom zime!

Utoplite se kvalitetno uz radijatore i grijalice po najboljim cijenama

Pogledajte koji su radijatori i grijalice u našoj ponudi i obezbijedite siguran izvor toplote za svoj dom. Veliki izbor modela će zadovoljiti sve vaše preferencije kada je grijanje u pitanju, a koji god model da izaberete, biće vaš po najpristupačnijim cijenama! 

Prepoznatljiv Temaso kvalitet ne izostaje ni kada je grijanje u pitanju – oslonite se na našu pouzdanu i provjerenu ponudu.