Aparati za kuvanje na pari su jedan od najboljih i najjednostavnijih načina za zdravu pripremu jela. Obrada namirnica na pari, bez ulja, omogućava da hrana maksimalno zadržava nutritivne vrijednosti, a da u isto vrijeme ostane niskokalorična.
Temaso aparati za kuvanje na pari omogućavaju laku i brzu pripremu obroka bez štetnih uticaja toplote i masnoće, koje su karakteristične za klasično kuvanje. Unaprijeđen kvalitet ishrane je današnji imperativ za svaku porodicu.
Pogledajte koji su aparati za kuvanje na pari u našoj ponudi i napravite porudžbinu već danas.

Prikazan jedan rezultat

Aparat za kuvanje na pari – Tristar – VS-3914

58.50
Aparat za kuvanje na pari Tristar VS-3914 ima tri tacne za kuvanje i omogućava pripremu cijelog obroka odjednom. Jednostavna priprema mesa, ribe, povrća, krompira, pa čak i riže, olakšaće Vam pripremu svakog obroka. Kuvanjem hrane na pari zadržava se miris i ukus i prije svega - čuvaju se hranljivi sastojci u namirnicama. Kuvanje na pari istovremeno je kuvanje bez masti. Jednostavan za rukovanje i održavanje.
Dodaj u korpu

Kuvanje bez masnoće – zdrava priprema raznovrsnih jela na pari

Većina ukusnih jela može biti pripremljena na mnogo zdraviji način u odnosu na klasično kuvanje – bez masnoće, uz zadržavanje nutritivnih vrijednosti namirnica. Uticaj toplote tokom kuvanja često uništava vitamine i minerale različitih namirnica, a najviše povrća. Sa kuvanjem na pari, to nije slučaj.

Aparati za kuvanje na pari su postali sve češći izbor onih koji žele da se hrane zdravo, pa su pouzdan izbor za dijetalnu ishranu, kao i ishranu tokom posta. Temaso aparati najbolji su način da se i najmlađima priušte istinski kvalitetni obroci prepuni vitamina i bez dodatne masnoće. Kuvanje na pari je naročito popularno kada se spremaju pirinač, meso, riba, krompir, kaše, tikvice, brokoli ili drugo povrće, kao i specijaliteti koji se odlično uklapaju u sve režime zdrave ishrane.

Povrće, pirinač i slične namirnice pripremljene u vašem aparatu za kuvanje na pari zadržaće svoj autentičan miris, ukus i boju.
Jednostavna upotreba uz sigurnosne senzore, održavanje toplote i tajmer
Funkcionalnost Temaso aparata za kuvanje na pari znatno olakšava kuvanje i čini ga brzim,
jednostavnim i lakim.

Ovaj aparat možete jednostavno koristiti čak i ako niste vješti u kuhinji. Dovoljno je da pratite laka uputstva za korišćenje, a sigurnosni sistem koji čine:

• tajmer
• automatsko isključivanje
• održavanje toplote
spriječiće bilo kakvu opasnost tokom kuvanja.

 

Kvalitetna izrada aparata i lako održavanje

Temaso aparati za kuvanje na pari su izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji ih čine snažnim, otpornim i dugotrajnim, a posebno su praktični jer zahtijevaju minimalni napor za održavanje. Čišćenje aparata za kuvanje na pari oduzeće vam svega nekoliko minuta, nakon čega je aparat spreman za ponovnu upotrebu u bilo kom trenutku.
Uz ovakve funkcionalnosti i karakteristike aparata, možete biti sigurni da novac ulažete pametno, u zdrave, kvalitetne i lako spremljene obroke u vašoj kuhinji.

Praktičan dizajn aparata i laka uklopivost u svaku kuhinju

Aparat za kuvanje na pari je dizajniran tako da se lako uklopi u svaki ambijent. Ni mali kuhinjski prostori više ne predstavljaju nikakav problem. Aparati za kuvanje na pari su lako sklopivi i praktični za odlaganje, iako su sa više nivoa za kuvanje. Fantastična snaga i kapacitet aparata su i više nego pogodni za zdrav i obilan obrok prepun različitih namirnica, minerala, vitamina, proteina, kao i drugih hranljivih materija.
Poručite aparat za kuvanje na pari i uživajte u zdravim obrocima
Temaso aparat za kuvanje na pari čuva vaše zdravlje i omogućava praktičnije i brže kuvanje.
Jednom, kada iskusite kuvanje na pari koje zadržava sve vitamine i minerale namirnica, čuva izuzetan ukus jela, postaće vam omiljena navika.

Pogledajte našu ponudu i poručite aparat za kuvanje na pari već danas – po
standardnim Temaso najpogodnijim cijenama.