Aparati za kuvanje na pari su najbolji način za zdravu pripremu jela, jer namirnice skuvane na pari, bez ulja, maksimalno zadržavaju nutritivne vrijednosti. Laka i brza priprema obroka bez štetnih uticaja toplote i masnoće karakteristične za klasično kuvanje, značajno doprinosi kvalitetnu ishrane, koja je od velike važnosti za svaku savremenu porodicu.

Pogledajte koji su aparati za kuvanje na pari u našoj ponudi i napravite porudžbinu već danas!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

MGJ-01M – Aparat za kuvanje jaja – MPM

18.00
Sa aparatom za kuvanje jaja MGJ-01M ne morate da brinete da li će se jaja prekuvati ili da li će kora puknuti tokom kuvanja. To je je veoma praktičan i lak za upotrebu. Jednostavno regulištite tvrdoću kuvanih jaja- baš po Vašoj želji.

VS-3914 – Aparat za kuvanje na pari – Tristar

49.50
Aparat za kuvanje na pari Tristar VS-3914 ima tri tacne za kuvanje i omogućava pripremu cijelog obroka od jednom. Jednostavna priprema mesa, ribe, povrća, krompira, pa čak i riže. Pripremom hrane na pari zadržava se miris i ukus, i prije svega čuvaju se hranljivi sastojci u namirnicama. Kuvanje na pari istovremeno je kuvanje bez masti. Jednostavan za rukovanje i održavanje. Kuvajte zdravo!

968934 – Aparat za kuvanje riže sa dodatkom za kuvanje na pari – Taurus

54.00
Aparat za kuvanje riže sa dodacima za kuvanje na pari, namijenjen je za savršeno skuvan pirinač bez nedostataka ili viška vode u pirinču. Lak i čist način da skuvate savršen pirinač. Zahvaljujući funkciji automatskog isključenja prinač neće zagorjeti poslije planiranog vremena. Nakon kuvanja uključuje se automatska kontrola temperature koja drži toplotu na 60-70⁰C. Uživajte u prinču u bilo kom momentu! Kad jednom ovladate korišćenjem aparata bićete spremni da pripremate različite vrste pirinča sa povrćem, rižota i drugih jela od pirinča.

Kuvanje bez masnoće – zdrava priprema raznovrsnih jela na pari

Većina ukusnih jela može biti spremljena na mnogo zdraviji način u odnosu na klasično kuvanje – bez masnoće, uz zadržavanje nutritivnih vrijednosti namirnica. Uticaj toplote često tokom kuvanja uništava vitamine i minerale povrća i drugih namirnica, što sa kuvanjem na pari nije slučaj.

Aparati za kuvanje na pari su iz tog razloga sve češći izbor onih koji teže da se hrane zdravo, pa su pouzdan izbor za dijetalnu ishranu, kao i ishranu tokom posta. Uz to, najbolji su način da se i najmlađima priušte istinski kvalitetni obroci bez masnoće i prepuni vitamina. Kuvanje na pari je naročito popularno kada se spremaju pirinač, meso, riba, krompir, kaše, tikvice, brokoli ili drugo povrće i specijaliteti koji se odlično uklapaju u sve režime zdrave ishrane.

Povrće, pirinač i slične namirnice spremljene u vašem aparatu za kuvanje na pari, zadržaće svoj autentičan miris, ukus i boju, ali i sve one nutritivne karakteristike zbog kojih preferirate i redovno konzumirate zdrave namirnice.

Jednostavna upotreba uz sigurnosne senzore, održavanje toplote i tajmer

Ono zbog čega su Temaso aparati za kuvanje na pari praktični za bilo koga, jesu njihove funkcionalnosti koje znatno olakšavaju kuvanje i čine ga brzim, jednostavnim i lakim.

Zahvaljujući tajmeru, funkciji automatskog isključivanja u slučaju nestanka vode, zatim funkciji održavanja toplote i sličnim pogodnostima, ovaj aparat možete jednostavno koristiti čak i ako niste vješti u kuhinji. Dovoljno je da pratite laka uputstva za korišćenje, a sigurnosni sistem će spriječiti bilo kakvu opasnost tokom kuvanja.

Kvalitetna izrada aparata i lako održavanje

Temaso aparati za kuvanje na pari su izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji ih čine snažnim, otpornim i dugotrajnim, a posebno su praktični jer zahtijevaju minimalni napor za održavanje. Čišćenje aparata za kuvanje na pari oduzeće vam svega nekoliko minuta, nakon čega je aparat spreman za ponovnu upotrebu u bilo kom trenutku. Uz ovakve funkcionalnosti i karakteristike aparata, možete biti sigurni da novac ulažete pametno, u zdrave, kvalitetne i lako spremljene obroke u vašoj kuhinji.

Praktičan dizajn aparata i laka uklopivost u svaku kuhinju

Aparat za kuvanje na pari je dizajniran tako da se lako uklopi u svaki ambijent, pa i mali prostor u kuhinji neće predstavljati nikakav problem. Aparati za kuvanje na pari su lako sklopivi i praktični za odlaganje, iako dolaze sa više nivoa za kuvanje. Fantastična snaga i kapacitet aparata su i više nego pogodni za zdrav i obilan obrok prepun različitih namirnica i vitamina.

Poručite aparat za kuvanje na pari i uživajte u zdravim obrocima

Poručite Temaso aparat za kuvanje na pari koji će uticati kako na praktičnije i brže kuvanje, tako i na zdraviju ishranu. Jednom kada iskusite kuvanje na pari koje zadržava sve vitamine namirnica, za razliku od klasičnog kuvanja, aparati za kuvanje na pari i zdrava priprema namirnica preći će vam u omiljenu naviku. Pogledajte našu ponudu i poručite aparat za kuvanje na pari već danas!