Kuhinjski roboti iz Temaso ponude mijenjaju čak nekoliko kuhinjskih aparata jer omogućavaju kuvanje, pečenje, sjeckanje, mljevenje. Sve ove funkcionalnosti u jednom aparatu olakšavaju i ubrzavaju pripremu različitih obroka, počevši od čorbi, supa, salata, soseva, poslastica i raznih drugih jela.

Pogledajte koji su kuhinjski roboti dio Temaso ponude i poručite najefikasniji kuhinjski aparat već danas!

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

MRK-17 – Kuhinjski robot – MPM

97.20
Višenamjenski MPM kuhinjski robot je Vaša nova desna ruka u kuhinji. Ovaj nevjerovatan uređaj efikasno će zamijeniti čak 5 kuhinjskih aparata! Zato investirajte pametno i značajno uštedite.

MUC-01 – Pekara za hljeb – MPM

97.20
Cijeli proces pravljenja svježeg i ukusnog hljeba sada možete povjeriti MPM Pekari za hljeb. Kada ubacite sve sastojke ovaj revolucionarni uređaj sam miješa, kvasi i peče. Uvijek možete imati ukusne domaće vekne, bez imalo truda i gubljenja vremena - pekara za hljeb sve radi umjesto vas!

Kuhinjski roboti – kuvanje, pečenje i sjeckanje u jednom aparatu

Kuhinjski roboti iz Temaso ponude su idealni za male kuhinje u kojima ne možete da smjestite mnogo aparata, jer vrše nekoliko funkcija koje predstavljaju njihovu adekvatnu zamjenu. Takođe su sjajan izbor za sve one koji preferiraju praktičnu i brzu pripremu jela karakterističnu za moderna domaćinstva čiji članovi nemaju mnogo vremena za dežuranje u kuhinji.

Praktični kuhinjski roboti kuvaju, peku, melju i sjeckaju namirnice, tako da je ovaj aparat dovoljan da spremite čitav obrok za cijelu porodicu. Ukusne čorbe, bogato pripremljene salate, fino ispečeno meso ili topla supa mogu biti gotovi uz ovaj aparat uz vašu minimalnu asistenciju i utrošak vremena.

Više nije potrebno da zbog kvalitetnih i ukusnih jela provodite sate u kuhinji. Kuhinjski robot će uraditi sve umjesto vas, a na vama je samo da nabavite neophodne namirnice i pokrenete aparat.

Pouzdan, brz i praktičan kuhinjski robot za vaša omiljena jela

Za svako moderno domaćinstvo su bitni brzi, pouzdani i praktični kuhinjski aparati, a kuhinjski robot odlikuju sve ove karakteristike koje će vam značajno olakšati pripremu hrane. Uz ovakav aparat u kuhinji u svakom trenutku je moguće klasično kuvanje, ali i nešto zdravije kuvanje na pari. 

Uz to, možete ga koristiti za miješanje i pripremu različitih vrsta tijesta, miksovanje, sjeckanje, emulziranje, blendovanje, mućenje, rastvaranje različitih sastojaka, zagrijevanje, prženje i mjerenje težine doziranih količina.

Kvalitetiteni kuhinjski roboti nude sjajne mogućnosti za raznovrsnu i zdravu ishranu, a da pri tom ne morate da posjedujete niz različitih aparata.

Korisne funkcionalnosti za svaku modernu kuhinju

Tajmer, podešavanje brzine miješanja, automatsko isključivanje i korisni sastavni dijelovi poput vrlo oštrih sječiva učiniće kuhinjski robot još praktičnijim i lakšim za upotrebu. Karakteristike, izrada i dizajn naših robota u potpunosti je prilagođen potrebama savremenih porodica i domaćinstava, pa ovakav aparat u kuhinji zaista maksimalno smanjuje vaše angažovanje u pripremi obroka. 

Uštedite vrijeme i prostor uz praktičan kuhinjski robot

Kada biste za svaku funkcionalnost kuhinjskog robota imali po jedan aparat, vjerovatno svi ne bi mogli ni da stanu u vašu kuhinju, kolika god ona bila. Srećom, sada se razne vrste pripreme i obrade hrane vrše u okviru samo jednog, kvalitetnog Temaso kuhinjskog robota, koji štedi kako vaš prostor, tako i dragocijeno vrijeme. 

Kuhinjski roboti po najpristupačnijoj cijeni

Pogledajte našu ponudu i poručite kuhinjski robot koji će olakšati sve procese u kuhinji. Hranite se bogato, kvalitetno i zdravo uz aparat koji kuva, melje, sjecka, peče. Pogledajte Temaso ponudu kuhinjskih robota i poručite jedan već danas, po standardno najpristupačnijim cijenama!