Figaro i prese za kosu iz Temaso ponude su namijenjeni stilizovanju svih tipova kose, uz maksimalno efikasno oblikovanje najljepših frizura. Stajleri za kosu, odnosno figaro i prese za kosu su najkraći put do uvijek sređene i uredne frizure,  a kod nas ćete pronaći profesionalne aparate po najboljim cijenama.

Pogledajte figaro i pegle za kosu i izaberite najefikasniji aparat za samostalno pravljenje modernih frizura!

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

901179 – Konusni figaro – Taurus

28.80
Keramički konusni figaro prečnika od 13 do 25 mm obogaćen arganovim uljem omogućava pravljenje dugih, sjajnih i elastičnih lokni različitih veličina. Figaro je bez štipaljki i ne ostavlja tragove na kosi nakon upotrebe. Optimlanu radnu temperaturu postiže za manje od minut.

QY-1010 – Profesionalna presa za kosu – Temaso

54.00
Profesionalna pegla za kosu sa titanijumskim pločama omogućava brzo i ravnomjerno zagrijavanje, kao i postizanje željene temperature u roku od 30 sekundi. Dajte Vašoj kosi poseban tretman i zadivljujuću frizuru, bilo da je želite samo ispraviti ili napraviti zanosne lokne, Vaša kosa će biti puna živosti i sjaja.

QY-1030 – Profesionalna presa za kosu – Temaso

54.00
Profesionalna presa za kosu QY1030 je još jedan fantastičan model iz Temaso ponude. Presa ima titanijumske ploče izuzetne širine 3.6 x 10 cm koje su savršeno pozicionirane i olakšavaju brzo i lako ispravljanje kose. Podešavanje temperature možete odrediti prema tipu i stanju kose (zdrava, lomljiva i oštećena) što je svakako bitno kada tretirate Vašu kosu. Titanijumske ploče su svakako korak ispred u odnosu na ostale, bilo da koristite presu profesionalno ili samo za stilizovanje kose kod kuće. Ploče lagano klize preko kose, a kosa dobija gladak i sjajan izgled.

PP7256 – Presa za kosu – Oil Sense Remedy

54.00
Sa Oil Sense Remedy presom za kosu možete sami savršeno stilizovati svoju frizuru i to veoma brzo. I što je još važnije, ne morate više brinuti da li će kosa od peglanja postati oštećena, suva i beživotna. Sa ovom sjajnom presom kosa će ostati zdrava, hidrirana i svilenkasta, a frizura će biti besprijekorna, bilo da želite savršeno ravnu, složenu kosu ili bujne, zanosne kovrdže.

QY-1020 – Profesionalna presa za kosu – Temaso

45.99
Kvalitetna i pouzdana profesionalna presa za kosu poput Temaso QY1020 jedno je od osnovnih sredstava za rad svakog ozbiljnog frizera. Zahvaljujući rasponu temperature od 50°C do čak 232°C, i brojnim inovativnim tehnologijama integisanim u ovaj uređaj, na najlakši mogući način stilizovaćete i najzahtjevniju kosu. Ukoliko želite da kod kuće dobijete frizuru kao u salonu, definitivno Vam je potreban moćan saveznik, profesionalna Temaso presa za kosu, sa kojom će taj cilj biti lako dostižan.

MD7420 – Set za oblikovanje kose 7 u 1 – Solac

63.00
Sa samo jednim multifunkcionalnim Solac setom za oblikovanje kose 7 u 1 moći ćete uvijek da imate frizuru koju poželite. Slobodno pustite mašti na volju jer zahvaljujući različitim dodacima možete češljati, fenirati, peglati, uvijati ili praviti cik-cak talase - izbor je samo Vaš! Dodaci imaju keramički premaz koji omogućava ravnomjerno raspoređivanje toplote, olakšava oblikovanje kose, štite je i održavaju zdravom i sjajnom.

MPR-08 – Četka za ispravljanje kose – MPM

25.20
Praktična MPM četka za ispravljanje kose će Vam značajno olakšati i ubrzati svakodnevnu rutinu stilizovanja kose. Sa ovom jednostavnom i efikasnom četkom u jednom potezu ravnate kosu koja dobija urednu formu i izgleda sjajno i njegovano.

MD7411 – Rotirajući figaro za kosu – Precise Ionic Wave

66.60
Za savršenu frizuru više Vam neće biti potreban profesionalac. Rotirajući figaro za kosu Precise Ionic Wave je namijenjen za formiranje lijepih i trajnih kovrdža. Priuštite sebi perfektnu frizuru bez odlaska u frizerski salon! Zahvaljujući automatskom rotirajućem figaru sada možete napraviti prelijepe lokne za svaku priliku, u udobnosti svoga doma. Zbog svojih odličnih karakteristika, rotirajući figaro je vrlo jednostavan za korišćenje i pogodan je za sve tipove kose. Nabavite automatski rotirajući figaro i ostavite upečatljiv utisak svojom frizurom gdje god da se pojavite!

MD7404 – Stajler za kosu Tourmaline Style – Solac

37.80
Stajer za kosu Tourmaline Style je aparat koji lako može da zamjeni vašeg frizera u svakoj prilici koja zahtjeva savršeno stilizovanu frizuru. Elegantno oblikovane lokne možete napraviti i sami, koristeći stajler proizvođača Solac koji se pokazao kao najefikasniji izbor za samostalno pravljenje elegantnih, urbanih, ali i ležernih frizura za svaki dan. Priuštite svojoj kosi izgled sjajan izgled svaki dan i uživajte u volumenu za koji vam više nije neophodan frizer!

MD7410 – Figaro za kosu Tourmaline – Solac

22.50
Mekana i sjajna kosa sa keramičkim figarom za kosu. Za prirodniji izgled lokni možete koristiti poseban češalj dodatak. Lako do željene frizure!!!

Figaro za kosu – stajleri za uvijanje kose kao iz salona

Za savršene bujne lokne više nije potrebno da odlazite kod frizera. Uz kvalitetan figaro iz Temaso ponude možete samostalno napraviti lokne kao iz salona, uz manje utrošenog vremena i značajnu uštedu novca.

U zavisnosti od modela koji izaberete, stajleri za uvijanje kose vam mogu pomoći u oblikovanju jasno definisanih krupnih ili sitnih lokni, ali i opuštenih ženstvenih talasa koji su naročito popularan izbor dama svih generacija, jer pružaju prirodniji izgled kosi.

Praktično dizajnirani stajleri za uvijanje kose omogućavaju lako rukovanje, pa čak i ako niste vješti u samostalnom pravljenju ovakvih frizura, vrlo lako ćete se navići na kvalitetan figaro za pravljenje najljepših lokni.

Prese za kosu za ravnanje i očuvanje prirodnog sjaja kose

Za ljubitelje ravne kose, tu su fantastične prese sa najkvalitetnijim grijnim pločama, koje osim što efikasno ravnaju kosu, ujedno je i štite od pucanja pod uticajem toplote. Karakteristike prese za kosu zavise od modela do modela, ali većina njih posjeduje jonsku tehnologiju koja dubinski hrani i osvježava kosu, pa ona ostaje sjajna i glatka danima nakon ravnanja.

Pegle za kosu posjeduju raznovrsne opcije poput podešavanja temperature, zatim njenog automatskog postavljanja prema tipu kose i sigurnosnog isključivanja, koje dodatno olakšavaju samu upotrebu aparata.

Multifunkcionalni stajleri za kosu

Dio Temaso ponude su i multifunkcionalni stajleri za uvijanje i ravnanje kose – u samo jednom aparatu. Vrlo praktični za svakodnevnu upotrebu ali i putovanja, stajleri za kosu omogućavaju da u jednom aparatu imate razne opcije za različite frizure.

Ravna kosa, lagani talasi, popularne “cik-cak” frizure ili bujne lokne – opcije su mnoge, a na vama je da izaberete kako ćete u kojoj prilici koristiti stajlere za kosu sa ultra brzim zagrijavanjem i odličnim tehničkim karakteristikama.

Veliki izbor aparata za urednu i blistavu kosu svaki dan

Temaso nudi potpuno novu generaciju aparata za stilizovanje kose koji je oblikuju i njeguju u isto vrijeme. Oštećena kosa od figara ili prese je karakteristika nekvalitetnih aparata koje možete kupiti bilo gdje, ali ako vam je važno da vaša kosa bude tretirana na pravi način, onda se oslonite na provjerene proizvođače čiji profesionalni modeli ujedno čine i našu ponudu.

Odlasci u salon i trošenje vremena i novca na taj način sada su dobili izuzetno isplativu alternativu, a to su pouzdani stajleri za uvijanje kose i prese za kosu iz Temaso ponude, za savršeno sređenju frizuru. Uz pravi aparat i pravilnu upotrebu, vaša kosa može biti lijepo oblikovana, uredna i sjajna u svakoj prilici, uz samo malo utrošenog vremena i truda koji se svakako isplati.

Poručite figaro ili prese za kosu po najboljim cijenama

Pogledajte našu ponudu i procijenite koji figaro, presa za kosu ili stajler za uvijanje i ravnanje kose najviše odgovara vašim potrebama. Koji god izbor da napravite, kvalitetan tretman kose i sjajna frizura neće izostati. Poručite odmah svoj aparat za stilizovanje kose po najpovoljnijim cijenama!