Friteze iz Temaso ponude su namijenjene brzoj i efikasnoj pripremi mesa, pomfrita, povrća i drugih namirnica, uz brzo i temeljno prženje koje štedi vrijeme i pruža najkvalitetnije ukuse! U našoj ponudi ćete pronaći klasične, kao i friteze na vruć vazduh sa zdrav način pečenja namirnica.

Pogledajte našu ponudu i izaberite friteze za svoju kuhinju po najpristupačnijim cijenama!

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

182011/2 – Dodaci za fritezu na vruć vazduh – Princess

27.00 - 29.70
Ovaj set od 10 dodataka daje vam priliku da istražite sve načine spremanja hrane sa fritezom na vruć vazduh Iznenadite svoje namilije i ispecite domaću pitu od jabuka u fritezi na vruć vazduh Pripremite meso, ribu i povrće bez dodavanja ulja na rešetku za roštilj.

182626 – Friteza od 3 litra – Princess

68.40
Inox friteza Princess olakšava i bezbjedno prženje hrskave hrane poput piletine, pomfrita, kolutića lignji i luka, kao i jednostavno i brzo spremanje domaćeg čipsa. Veliki kapacitet od 3 litra omogućava spremanje hrane za cijelu porodicu. Vrlo jednostavno, spustite hranu u vrelo ulje, stavite poklopac i ne brinite o prskanju ulja sa strane. Korpa za prženje koja se može postaviti na poziciju cijeđenja ulja i suvišne masnoće, kao i podesiva temperatura omogućavaju Vam da spremate hranu na zdraviji način.

183028 – Friteza 2 x 3 litra – Princess

126.00
Tražite najbolji način kako da brzo poslužite dovoljnu količinu pomfrita i pohovane piletine, a pri tom da oba jela budu idealne temperature prilikom posluživanja? Pravo rješenje je tu, friteza Princess sa dvije zasebne korpe i komore za prženje omogućava Vam da za vrlo kratko vrijeme spremite različita jela u isto vrijeme.

FR-6994 – Friteza na vruć vazduh – Tristar

108.00
Tristar FR-6994 friteza na vruć vazduh ima zapreminu od 4.5 litra, dovoljan kapacitet da napravite pomfrit za cijelu porodicu u jednoj turi. Friteza na vruć vazduh je pogodna za pečenje svih vrsta jela bez ili uz upotrebu minimalne količine ulja. Zdrava ishrana prije svega!

MFR-06 – Friteza na vruć vazduh – MPM

104.40
Friteza na vruć vazduh MPM je multifunkcionalni aparat koji omogućava prženje, grilovanje i pečenje bez ili sa vrlo malom količinom ulja. Efikasno spremanje specijaliteta uz korišćenje vrućeg vazduha predstavlja inovativnu zdravu pripremu jela. Hrana napravljena na ovaj način ostaje hrskava spolja i ukusno spremljena unutra. Nabavite fritezu na vruć vazduh i učinite kuvanje bržim, lakšim i jednostavnijim!

FR-6996 – Friteza na vruć vazduh XXL – Tristar

126.00
Friteza na vruć vazduh XXL je izuzetno velike zapremine od 5.2 litra, što omogućava brzu i laku pripremu obroka za cijelu porodicu. Zahvaljujući velikoj brzini konvekcije vazduha, brzo se spremaju preukusna jela bez ili uz minimalnu količinu ulja. Hrana pripremljena u XXL fritezi je spolja hrskava, iznutra sočna, a spremljena na zdrav i inovativan način. Neka friteza većeg kapaciteta bude Vaš saveznik u pripremi ukusnih specijaliteta za cijelu porodicu!

973946 – Friteza Professional 3 – Taurus

68.40
Friteza Professional 3 Taurus je idealan spoj efikasnosti i kvaliteta koji su podržani praktičnim i modernim dizajnom ove fenomenalne friteze. Zahvaljujući snazi od 2100 W i kapacitetu od 3l u jako kratkom vremenu moći ćete da ispržite velike količine ukusne hrane.

FR-6990 – Friteza na vruć vazduh XL – Tristar

85.50
Tristar FR-6990 vam omogućava da pripremite obroke bez ili sa vrlo malo ulja. Možete je koristiti za spremanje ukusnog pomfrita i drugih grickalica, ali takođe u njoj možete peći razne vrste jela. Jednostavna kontrola temperature i vremena pečenja. Uživajte u zdravoj ishrani uz pomoć Crispy friteze na vruć vazduh.

Brzo i kvalitetno prženje najukusnijih jela

Jedan od najkorisnijih aparata u domaćinstvu je svakako kvalitetna friteza, idealna za prženje raznih vrsta jela koja možete svakodnevno spremati za čitavu porodicu. Ukoliko volite pomfirt, meso, ribu ili čak sočne, fino ispržene krofnice, za sve to možete iskoristiti friteze iz Temaso ponude, koje prže temeljno i kvalitetno, taman onoliko koliko volite.

Friteza na vruć vazduh – prženje uz minimum ulja za zdraviju ishranu

Friteze na vruć vazduh su posebno popularne u svim onim domaćinstvima koja praktikuju zdravu ishranu, koja je svakako preporučljiva, naročito kada su djeca u pitanju. Njihov omiljeni pomfrit ili bilo koje drugo jelo koje zahtijeva prženje, sada možete spremiti u fritezi koja radi po principu vrućeg vazduha. Ovakva friteza koristi minimalnu količinu ulja za prženje, pa su samim tim štetne masnoće najvećim dijelom izostavljene.

Friteze na vruć vazduh su znatno zdravija alternativa klasičnom prženju, jer namirnice tretiraju vrelim vazduhom koji tokom procesa prženja kruži oko hrane, obrađujući je uz vrlo malu količinu ulja. Pri tom, kvalitet, ukus i sočnost hrane ne izostaju, pa su ovakve friteze idealne i za posebne režime ishrane namenjene onima koji imaju problema sa holesterolom ili preferiraju neki drugi tip dijetalne ishrane.

Veliki kapacitet friteza i praktične funkcionalnosti

Friteze iz Temaso ponude su izuzetno praktične, čak i za velike porodice. Svaka od njih ima kapacitet koji pruža značajne količine ispržene hrane u jednoj turi. Na vama je samo da ubacite namirnice i podesite fritezu, a prženje se odvija bez zagorijevanja i prskanja.

Praktične funkcionalnosti koje ćete vidjeti u sastavu svake friteze se odnose na nekoliko programa prženja, sigurnosne sisteme protiv pregrijavanja, zatim tajmere koji omogućavaju kontrolu nad procesom prženja i mnoge druge opcije koje doprinose kvalitetnoj, brzoj i bezbijednoj pripremi obroka.

Friteze iz Temaso ponude imaju zavidnu snagu i kapacitet, pa predstavljaju jedno od najisplativijih ulaganja kada su kuhinjski aparati u pitanju. Krajnje je vrijeme da i vi razmislite o ovoj kupovini za vaš dom!

Friteze za pomfrit, meso, ribu ili dezert za čitavu porodicu

Najukusniji, brzo spremljeni obroci su omiljeni u svakoj porodici, a uz friteze iz Temaso ponude možete ih spremati tako da budu značajno ukusniji, hrskaviji i zdraviji. Djeca će sigurno uživati u sočnom, fino pečenom pomfritu iz friteze, dok će priprema mesa i drugih namirnica biti odlična za sve one prilike u kojima želite bogat, brzo pripremljen ručak bez mnogo utrošenog vremena i energije. Friteze su sjajne i za pripremu dezerta, pa se uz njih možete i kvalitetno zasladiti.

Iskoristite pristupačne cijene i poručite fritezu iz Temaso ponude

Pogledajte klasične friteze i friteze na vruć vazduh koje imamo u ponudi i izaberite model koji će u potpunosti odgovoriti na vaše kulinarske potrebe. I ovog puta, Temaso će vas sačekati sa velikim izborom, vrhunskim kvalitetom i najpristupačnijim cijenama zbog kojih nam se uvijek vraćate. Stojimo vam na raspolaganju za najkvalitetnije friteze i druge kuhinjske aparate.