Aparati za kafu i čaj su tu da vam obezbijede savršen jutarnji napitak sa kojim će dan početi baš onako kako volite! Omiljeni čaj ili kvalitetno pripremljenu kafu kao iz omiljenog kafića možete popiti i u udobnosti svog doma, uz kafe aparat ili čajnik koji za manje od jednog minuta pružaju kvalitetne tople napitke u kojima se zaista uživa.

Pogledajte koji su aparati za kafu i čaj dio Temaso ponude i poručite već danas! 

Prikaz 1–12 od 14 rezultata

MCZ-85 – Električni čajnik – MPM

22.50
MCZ-85 čajnik MPM u klasičnoj bijeloj boji sa velikom snagom od 2200 W omogućava Vam da brzo dobijete proključalu vodu i povećava udobnost pri svakodnevnoj upotrebi.

MMK-06M – Mlin za kafu i cerealije – MPM

46.80
Mlin za kafu i začine je opremljen sa dvije posude - jedna za mljevenje zrna kafe, a druga za mljevenje bilja, zrna i jezgra orašastih plodova.

MMK-07 – Mlin za kafu – MPM

19.80
Ništa se ne može uporediti sa mirisom mljevene kafe, svježe mljeveno zrno ima potpuno drugačiji ukus od pakovanja kafe koje kupujemo u prodavnici. Mlin za kafu MMK-07 će vam pomoći u pripremi svježe mljevene kafe garantujući jedinstven ukus i aromu. Zahvaljujući motoru, snage od 150 W, proces mljevenja je brz i efikasan.

MMK-08 – Mlin za kafu – MPM

57.60
Miris svježe mljevene kafe jedna je od onih aromama kojima je teško odoljeti. Zahvaljujući mlinu za kavu MMK-08 možemo uživati u svježe mljevenoj kafi svaki dan. Aparat omogućava 17 nivoa podešavanja krupnoće mljevenja, što znači da uz pomoć mlina možemo pripremiti kafu za kuvanje koristeći sve metode, uključujući i alternativne metode, kao što je filter kafa ili espresso.

MKW-06M – Aparat za espresso – MPM

119.70
Za savršen espresso kod kuće! Sa MPM aparatom za espresso započnite dan na najbolji mogući način i prepustite se čarima omiljenog jutarnjeg rituala. Za svega nekoliko minuta, uz aparat za espresso MPM moći ćete da uživate u kafi intenzivnog ukusa i mirisa. Zahvaljujući mlaznici za pjenu, jakom pritisku pumpe, grijačem za šoljice i kratkom vremenu pripreme omiljenog napitka, ispijanje kafe iz aparata u udobnosti svog doma će postati Vaša svakodnevna uživancija.

CE4552 – Aparat za espresso – Solac

180.00
Sa Solac aparatom za espresso započnite dan na najbolji mogući način, prepustite se omiljenom užitku. Za samo nekoliko trenutaka moći ćete da uživate u omiljenoj kafi bogate kreme, intenzivnog ukusa i mirisa i to zahvajujući ovom funkcionalnom aparatu sa sistemom predinfuzije i ekstrakcije, automatskim odabirom željenog nivoa kafe i mlaznici za paru. Aparat za espresso Solac modernog je dizajna i malih dimenzija 15x24x28 cm, i ima samo 3,5 kg, te se lako može uklopiti u Vaš dom ili radni prostor. Poseduje italijansku pumpu pritiska od 20 bara i snagu od 1000 W.

CA4810 – Aparat za espresso sa mlinom – Solac

594.00
Automatski aparat za espresso kafu Solac CA4810, sa ugrađenim mlinom za kafu, namijenjen je za pripremu espresso kafe fantastičnog ukusa i mirisa za svega 30 sekundi. Ultra brzi Termo blok sistem grijanja vode, snaga od 1470 W, moćna italijanska pumpa od 19 bara, obezbjeđuju da jednim pritiskom na dugme dobijete, kratku ili produženu kremastu espresso kafu intenzivnog mirisa i ukusa. Sistem MyCoffe daje mogućnost podešavanja koji omogućava pripremu potpuno personalizovne kafe. Moderan i kompaktan dizajn zahtjeva minimum prostora u vašem domu ili radnom prostoru.

MMK-02M – Mlin za kafu – MPM

27.00
Ništa se ne može uporediti sa mirisom mljevene kafe! Neprevaziđeni miris i aromu pruža vam baš ovaj aparat! Aparat je pogodan i za mljevenje sjemenki lana, susama, bundeve, suncokreta...

MCZ-66 – Električni čajnik – MPM

23.40
Brzo i lako do proključale vode koja će Vam omogućiti da napravite čaj ili kafu. Automatsko isključivanje čajnika kada voda proključa dovoljno je velik razlog da ne brinete hoće li voda u nedogled ključati, prskati po šporetu ili uvreti.

MCZ-70M – Električni čajnik – MPM

32.40
Brzo i lako do proključale vode koja će Vam omogućiti da napravite čaj ili kafu. Automatsko isključivanje čajnika kada voda proključa dovoljno je velik razlog da ne brinete hoće li voda u nedogled ključati, prskati po šporetu ili uvreti. Luksuzan dizajn i osvjetljenje čajnika kada je uključen savršeno će se uklopiti u Vašu kuhinju ili radni prostor.

MCZ-78 – Električni čajnik – MPM

25.20
Brzo i lako do proključale vode koja će Vam omogućiti da napravite čaj ili kafu. Automatsko isključivanje čajnika kada voda proključa dovoljno je velik razlog da ne brinete hoće li voda u nedogled ključati, prskati po šporetu ili uvreti. Luksuzan dizajn i osvjetljenje čajnika kada je uključen savršeno će se uklopiti u Vašu kuhinju ili radni prostor.

MCN-13 – Čajnik – Smile

16.20
Korišćenje ovakve vrste čajnika je nekada bilo najpopulariniji način kuvanja vode pa će svakako starijim generacijama vratiti lijepe uspomene... Čajnik zviždukom će svima da oglasi da je vrijeme za ukusnu šoljicu čaja ili kafe.

Aparati za espresso – brza i kvalitetna kafa u svakom trenutku

Volite espresso iz obližnjeg kafića ali nemate uvijek vremena za odlazak na kafu? Aparat za espresso iz Temaso ponude skraćuje vaš put do omiljene kafe! Dizajniran tako da se lako uklopi u svaku kuhinju, a prilagođen svim standardima najkvalitetnijeg pravljenja kafe, aparat za espresso iz naše ponude će se savršeno uklopiti i u vašu svakodnevicu.

Čak i kada obaveze ne ostavljaju mnogo vremena, dobra kafa ne mora da izostane. Manje od minut je dovoljno da pripremite espresso koji će vam upotpuniti svako doba dana. Temaso aparati za espresso su vam na raspolaganju!

Omiljeni čaj za čitavu porodicu uz čajnik sa brzim ključanjem

Nema ništa ljepše od ispijanja toplog čaja u krugu porodice, a dio najljepših rituala su čajnici iz Temaso ponude koji u najkraćem roku pripemaju vodu za vaš omiljeni topli napitak. Aparati za čaj su pravo osvježenje u kuhinji, jer uz njih uvijek možete računati na proključalu vodu za nekoliko sekundi, bez beskonačnog čekanja ili prskanja vode tokom ključanja. To podrazumijeva kako uštedu vašeg vremena, tako i značajnu uštedu električne energije. 

Brzo ključanje vode je uvijek poželjno, bilo da je u pitanju čaj ili voda za kafu, pa su kvalitetni čajnici svakako dobrodošli kad god vam je bitno da uštedite vrijeme za pripremu toplih napitaka. U ponudi su raznovrsni čajnici, a posebno se ističu tzv. retro modeli sa zvučnim signalom – zviždukom, koji se oglašava kada voda dostigne svoju tačku vrenja. Pogledajte koji aparati za čaj su u ponudi i koje ih karakteristike izdvajaju!

Kvalitetni aparati za kafu i čaj – najbolja investicija u domaćinstvu

Mali, svakodnevni rituali kao što su dobra jutarnja kafa ili ispijanje toplog čaja ne ostavljaju mjesto za kompromis. Ovakvi trenuci su savršeni uz Temaso kafe aparate i čajnike, zahvaljujući kvalitetnoj izradi aparata, praktičnim dodacima, efikasnim funkcionalnostima i brzoj pripremi kafe ili vode.

Jedan od najvećih aduta koji Temaso kafe aparati posjeduju je lako održavanje, uz koje će vaš aparat za espresso ili čajnik zaista biti dugotrajni i vrlo zahvalni za upotrebu.

Bilo da pripremate kafu za sebe, čitavu svoju porodicu ili goste – brza i kvalitetna kafa neodoljivog mirisa ne smije da izostane! Čak i ako niste razmišljali o tome koliko dobra kafa utiče na pozitivno raspoloženje u toku dana, vjerovatno znate koliko loša kafa umije da pokvari trenutak. Neka zato najkvalitetniji aparati za kafu budu put do savršenih napitaka u svakom trenutku!

Aparati za kafu i u vašem domaćinstvu po najboljim cijenama

Ukoliko danas nabavite Temaso aparat za kafu, već sutra možete započeti dan najljepšom kafom pripremljenom u vašoj kuhinji za samo jedan minut! Pogledajte Temaso ponudu u koju su uključeni najmoderniji aparati za espresso, mlinovi za kafu kao i najfunkcionalniji čajnici, koji su postali sastavni dio savremenih domaćinstva i omiljenih dnevnih rituala. Poručite kafe aparat ili čajnik već danas po najboljim cijenama!