Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a, ili pozivom na broj telefona, koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća tek nakon što Vam email-om pošaljemo potvrdu  ili vas telefonom obavestimo o prihvatanju iste.

Rok isporuke

Porudžbine primljene u periodu ponedeljak – petak do 16h biće isporučene u roku 48 časa,

Porudžbine primljene poslije 16h i u periodu subota – nedjelja biće isporučene u roku od 4 dana.

Za porudžbine plaćene preko računa isporuka se vrši u roku od 48h na teritroji Podogorice i Nikšića 2-5 dana od trenutka kada se novac evidentira na našem računu.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen.

Cijena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo preko Temaso mobilnih timova ili kurirskom službom.

Isporuke proizvoda je besplatna za celu teritoriju Republike Crne Gore

U slučaju zamjene robe, troškove vraćanja robe snosi kupac

Možemo podijeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko dijelova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama . To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Procedura isporuke

Pre isporuke Temaso call centar će vas pozvati na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice I dogovoriti termin isporuke. Potrebno je da u dogovorenom terminu za isporuku na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije .

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavjestite pozivom na telefon +382 69 101 187 ili putem email-a [email protected]. Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme ispod, a Vama će se javiti ubrzo prvi slobodan operater putem broja telefona ili email-a.

    Ovaj sajt je zaštićen putem reCAPTCHA i Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja se apliciraju.