Termo posude i torbe su najbolji način održavanja temperature hrane i pića, bez rizika od kvarenja namirnica. Kvalitetan termo program iz Temaso ponude uključuje praktične termo posude različitih oblika i kapaciteta, kao i termose i termo torbe sa odličnom izolacijom, pogodne za putovanja, plažu i druge prilike u kojima vam je važno pouzdano očuvanje kvaliteta hrane i pića.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Termo posuda – Jata – 827

22.50
Jata termo posuda izrađena je nerđajućeg čelika kako iznutra tako i spolja. Omogućava vam da hranu držite hladnom ili toplom

Termo posuda za hranu – Jata – 942

16.20
Jata termo posuda od 3 litra izrađena je od čvrste plastike bez BPA. Ova termo posuda ima dvostruki izolacioni zid,

Termo posude za održavanje toplote i do osam sati

Termo posude su vrlo praktičan dodatak kada ste u pokretu jer odlično održavaju tepemperaturu hrane štiteći je od kvarenja, bakterija i svih drugih loših spoljašnjih uticaja. Termo posude, posebno izrađene od specijalnih materijala pogodnih za održavanje temperature posjeduju vrlo pouzdan mehanizam zatvaranja koji sprječava curenje ili prosipanje hrane, što nije slučaj sa plastičnim posudama i drugim činijama za odlaganje hrane. Gdje god da krenete, termo posude mogu sa vama, zahvaljujući praktičnom dizajnu i vrlo lakom korišćenju.

 

Termo torbe – najpraktičnije rješenje za putovanja ili plažu

Termo torbe su vjerni prijatelji svih putnika. Bilo da ste krenuli na dug put automobilom ili ste se zaputili na plažu, izlet ili piknik, termo torbe su najbolji način da uskladištite svoju hranu, a da pri tom budete sigurni da će njena temeperatura biti očuvana satima. Hrana zadržava svoj miris, ukus, kao i sočnost – obrok je istog ukusa i arome kao i kada ste ga spremili u termo posudu.

Zaštitne i specijalizovane folije kojima su torbe obložene garantuju dodatnu sigurnost za sadržaj unutar njih, pa ne morate da brinete da će doći do prljanja torbe, curenja ili prosipanja. Čak i ukoliko uflekate torbu sa spoljne strane, vrlo su praktične za čišćenje i namijenjene upravo različitim uslovima na putu, pa ni u tom smislu nećete imati problema.

U zavisnosti od količine hrane koju nosite i drugih potreba, možete birati između praktičnih termo ranaca, torbi za rame različitih veličina, ali i većih modela na točkiće koji će vas pratiti na svim vašim putovanjima. Termo ranac je odličan za plažu, za uživanje uz more gdje možete ponijete omiljene napitke, pripremljen obrok ili neku specifičnu namirnicu.

 

Temaso termosi za toplu kafu ili čaj u svako doba dana

Termosi su spas za one dane u kojima nemate vremena da napravite pauzu za kafu na poslu. Pripremite omiljeni napitak, sipajte ga u Temaso termos i topla kafa će vam biti na raspolaganju satima kasnije. Uz naše kvalitetne termose, kafa, čaj ili drugi slični napici osim svoje temeprature zadržavaju i miris, pa nećete imati osjećaj da pijete napitak koji je odavno spremljen.

Moderno dizajnirani termosi dolaze sa poklopcima koji se koriste kao šolje, a uz to su i estetski vrlo prilagodljivi. Njihov praktičan dizajn je pogodan za nošenje u svakoj torbi ili rancu.

 

Poručite termo posude ili termo torbe po najpristupačnijim cijenama

Ako malo bolje razmislite, kvalitetne termo torbe, termo posude kao i termosi su zaista potrebni gdje god da krenete. Zato priuštite sebi najkvalitetniji termo program iz Temaso ponude, koji dolazi uz najpristupačnije cijene i standardno prepoznatljiv kvalitet. Napravite svoju porudžbinu već danas.