Aparati za sporo kuvanje, poznatiji kao krčko, su najpraktičniji način za pripremu na nižim temperaturama, bez jakog ključanja, uz dugo i tiho krčkanje. Idealni su za kuvanje sarme ili čak čorbe, gulaša i raznih vrsta mesa i ribe. Sva ova jela se u krčku spremaju na laganoj vatri, uz značajnu uštedu električne energije u odnosu na klasično kuvanje.

Pogledajte koji aparati za sporo kuvanje su dio Temaso ponude i napravite porudžbinu već danas!

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

NSCDA-650 – Digitalni krčko – Temaso

81.00
Žudite za zdravom i svježom hranom kada se vratite kući sa posla, ali ne želite da provodite slobodno vrijeme u kuhinji spremajući hranu? Upotrijebite slow cooker Temaso, poznatiji kao krčko, i pripremite hranu unaprijed. Obroci se polako kuvaju i krčkaju što dovodi do toga da jelo bude ukusnije, meso mekše i sočnije, a pri tom da se sačuvaju zdrave hranljive materije svih namirnica.

MWO-01M – Digitalni krčko – MPM

67.50
Sa izuzetno praktičnim digitalnim krčkom MPM možete jednostavno skuvati omiljena ukusna jela, a možete ga koristiti i kao pekač. Hrana pripremljena u ovom funkcionalnom aparatu je zdravija i ukusnija od one pripremljene na tradicionalni način, jer se može lagano i dugo kuvati u keramičkoj posudi sa hermetičkim poklopcem, čime se čuvaju svi ukusi i dragoceni hranljivi sastojci. Zahvaljujući snazi od 320W i kapacitetu od 6,5 litara u digitalnom MPM krčku možete spremiti brojne ukusne obroke, pa će on veoma brzo postati omiljeni aparat u Vašoj kuhinji!

VS-3915 – Krčko – Tristar

49.50
Lako i jednostavno kuvanje, a da svi ukus i hranljive materije ostanu u jelu. Uživajte u maksimalnom ukusu zahvaljujući laganom kuvanju jela. Samo pripremite sastojke i dodajte u keramičku posudu. Funkcija održavanja toplote jela omogućava da jelo uvijek bude toplo i posluženo u pravo vrijeme.

PSC-20 – Sous Vide termo cirkulator – Sam Cook

148.50
Souvi (sous vide) inovativna metoda kuvanja, koja se koristi u najboljim svjetskim restoranima, danas je dostupna i vama. Kulinarski uspjeh je u sporom kuvanju u vodi na konstantno niskoj temperaturi, hrane koja je vakumirana u plastičnim kesama. Na ovaj način pripremljeno meso, morski plodovi ili povrće imaju jedinstven ukus i predstavljaju pravu kulinarsku poslasticu. Hrana pripremljena na ovaj način zadržava vitamine i prirodno hranljive materije. Termocirkulator je namijenjen za protok vode u posudi i kontrolu temperature prilikom kuvanja. Jednostavan i lak za korišćenje lako se odlaže u kuhinjsku fioku.

Tradicionalno kuvanje u savremenom ruhu

Tradicionalno kuvanje je u nekim domaćinstvima i dalje omiljeno, a krčko (slow cooker) iz Temaso ponude pruža mogućnost da ovakav način kuvanja bude značajno napredniji i sigurniji uz fenomenalne funkcionalnosti koje naši aparati za sporo kuvanje posjeduju.

Lako kuvanje uz opciju odloženog kuvanja i održavanja toplote jela

Krčko iz naše ponude posjeduje niz opcija, dodataka i karakteristika koje proces kuvanja čine mnogo lakšim u odnosu na spremanje hrane koje se nekada praktikovalo. Neke od značajnih dodataka aparata na koje ćete se vrlo brzo navići su lako podesiv tajmer, digitalni displej, mogućnost odloženog kuvanja, automatsko održavanje temperature, kao i kvalitetne keramičke posude.  

Krčko sa opcijom odloženog starta vam pruža mogućnost da početak kuvanja u potpunosti prilagodite svom vremenu, a opcija održavanja toplote obezbjeđuje da jelo ostane toplo i sočno i satima nakon kuvanja. Toplota se održava i zahvaljujući kvalitetnim keramičkim posudama koje posjeduju niz prednosti u odnosu na klasične lonce.

Sve ovo čini proces kuvanja praktičnijim, jer ne morate da dežurate gotovo sve vrijeme uz krčka. Aparati za sporo kuvanje funkcionišu u skladu sa vašim podešavanjima, a vi se možete posvetiti drugim obavezama dok se vaš ručak priprema na kvalitetan i zdrav način.

Keramičke posude za najbolje rezultate kuvanja

U keramičkim posudama aparata za sporo kuvanje hrana se kuva ravnomjerno i temeljno, baš onako kako treba za ukusan, sočan i bogato pripremljen kuvani obrok. Kapacitet ovih posuda je odličan ako kuvate za čitavu porodicu ili goste, pa uz njih uvijek možete računati na obilno, odlično ukrčkano jelo. 

Keramičke posude su vrlo izdržljive i dugotrajne, a njihova posebna prednost leži u tome što zadržavaju toplotu i miris jela mnogo duže u odnosu na obične lonce i šerpe. Uz sve to, čišćenje ovih posuda je vrlo praktično i lako jer hrana u njima ne gori pri dnu niti se lijepi po površinama, pa ćete i u pogledu održavanja biti više nego zadovoljni rezultatima kuvanja u krčku.

Kuvanje u krčku  od 30 minuta do 18 sati

Najljepša jela koja obožavaju i djeca i odrasli zahtijevaju i najduže kuvanje. Krčko (slow cooker) iz naše ponude je tu da skuva razne vrste mesa, čorbu ili sarme u njihovom sopstvenom sosu, uz krčkanje koje može da traje od 30 minuta do čak 18 sati. Za sve to vrijeme, možete biti sigurni da se kuvanje odvija bezbijedno, bez zagorijevanja ili kipljenja.

Sve neželjene situacije možete preduprijediti adekvatnim podešavanjem krčka prije samog početka kuvanja, pa uz korišćenje tajmera i drugih navedenih opcija aparati za sporo kuvanje će jelo ukrčkati bez problema.

Poručite aparat za sporo kuvanje po najboljim cijenama

Pogledajte našu ponudu i poručite aparat za sporo kuvanje. Vaša omiljena jela mogu biti spremljena na bolji, zdraviji i lakši način u odnosu na klasično kuvanje, a sve funkcionalnosti krčka će učiniti da budete i više nego zadovoljni ulaganjem u jedan kvalitetan slow cooker. Pogledajte Temaso izbor i poručite već danas!