Temaso epilatori predstavljaju najpraktičniji vid uklanjanja dlačica – bezbolno, brzo i vrlo efikasno. Depiliranje i brijanje nikada nije bilo lakše zahvaljujući aparatu koji u potpunosti mijenja odlaske u salone na depilaciju. Električni epilatori sa odličnim funkcionalnostima i vrlo modernim dizajnom biće sjajan dodatak u vašem neseseru, ali i neophodna stavka u održavanju higijene.

Prikazan jedan rezultat

Epilator – Arzum – AR5029

29.70
Glatka i nježna koža je san svake žene. Uživajte u dugotrajnoj glatkoći sa epilatorom Arzum AR5029 Rosi, koji je opremljen naprednim sistemom pinceta koje lako uklanjaju i najkraće dlačice. Dvije različite postavke brzine omogućavaju preciznu epilaciju i brzu primjenu, prilagođavajući se vašim potrebama.
Dodaj u korpu

Epilatori za efikasnu depilaciju sa efektom kao iz salona

Dosadilo vam je da idete u salone svake nedjelje zbog depilacije? Ukoliko još niste pronašli pravu alternativu za profesionalne tretmane, vrijeme je da obezbijedite jedan kvalitetan epilator zbog koga će trošenje novca na depilaciju postati prošlost. Funkcionalan i praktičan epilator iz Temaso ponude efikasno, brzo i bezbolno otklanja apsolutno sve dlačice, ostavljajući kožu glatkom i nježnom nakon tretmana.

Otklanjanje dlačica epilatorom možete odraditi potpuno samostalno, a efekat će biti kao nakon izlaska iz salona. Jedna od najvažnijih prednosti dobrog epilatora, a ujedno i razlika u odnosu na obične epilatore jeste činjenica da se koža ne irtira nakon skidanja dlačica, već naprotiv, postaje meka, glatka i sjajna.
Posebna Temaso ponuda sastoji se od bežičnog epilatora koji možete koristiti
pod tušem za ugodniju depilaciju.*Temaso epilatori imaju vrlo moderan dizajn, ali i kompaktne dimenzije koje se sjajno uklapaju u svaki neseser, torbu ili ranac, što ih čini idealnim saveznikom i tokom putovanja.

 

Poručite Temaso epilator po najpovoljnijim cijenama

Pogledajte ponudu praktičnih epilatora modernog dizajna i poručite ih po prepoznatljivo najpristupačnijim cijenama.