Pegle, daske za peglanje i dodaci za održavanje tkanine su tu da vaša odjeća bude savršeno uredna i kompletno njegovana na najkvalitetniji način. Pegle pouzdanih proizvođača i praktične daske za peglanje znatno olakšavaju održavanje garderobe, a uz Temaso pegle za veš i dodatke nema sumnje da ćete uživati u svakom peglanju.

Pogledajte koje su pegle i daske za peglanje dio naše ponude i poručite ih već sada!

Prikaz 1–12 od 17 rezultata

CVG9511 – lnteligentna pegla sa generatorom pare Intelligent Evolution Sensor – Solac

153.00
Zaboravite odabir programa i temperature za svaku tkaninu jer pegla Intelligent Evolution System brenda Solac radi za Vas! Pegla na paru sa generatorom pare i dva režima rada ECO i Turbo omogućava da ispeglate sve vrste tkanina. Isprobajte inteligentnu peglu i peglajte sa lakoćom!

CVG9611 – Pegla sa generatorom pare Auto Evolution Sensor – Solac

153.00
Auto Evolution Sensor je kompaktni centar za peglanje sa ugrađenim generatorom pare, kombinuje praktičnost i snagu. 8 automatskih programa dizajniranih za postizanje izuzetnih rezultata peglanja na svakoj vrsti tkanine. Para se automatski prilagođava svakoj vrsti tkanine.

PV2023 – Pegla na paru Optima Ultra 3000 – Solac

46.80
Uklonite čak i najupornije nabore na tkaninama pomoću pegle na paru Optima Ultra 3000. Maksimalna snaga od 3000 W, udar pare od 200 gr/min, stalni protok pare od 45 gr/min i keramička ploča garantuju sjajne rezultate u samo jednom prolazu.

ST-8916 – Vertikalna pegla – Tristar

39.60
Tristar vertikalna pegla pegla na paru je vrlo praktičan i efikasan aparat, jednostavno uz pomoć moćne pare uklonite nabore i bakterije na odeći ili na bilo kojoj drugoj tkanini. Sa snagom od 1200 W i kontinuiranim izlazom pare od 20 g/min, ovaj aparat će biti spreman za upotrebu u trenu. Korišćenje vertikalne pegle na paru je odlična zamjena za klasičnu peglu naročito kada ste u žurbi, imate manje odjeće za peglanje ili ste na putovanju.

MZP-01 – Vertikalna pegla – MPM

39.60
Sa laganom i praktičnom vertikalnom peglom MPM lako i jednostavno ćete ispeglati i najosjetljivije tkanine poput svile i kašmira. Ova nevjerovatna pegla će zahvaljući snazi od 1200 W i zapremini rezervoara od 250 ml uštedeti Vaše vrijeme i olakšati svakodnevno peglanje. Više ne morate da postavljate i uklanjate glomazne daske za peglanje, ni da se mučite sa namiještanjem odjeće. Ova sjajna vertkalna MPM pegla pogodna je i čak i za peglanje već okačenih zavjesa, a kada peglate odjeću, dovoljno je da je okačite na vješalicu i sve je gotovo za tili čas.

CPB6100 – Pegla sa postoljem – Optima centar

126.00
Pegla sa postoljem Optima centar posjeduje fantasičnu smart tehnologiju koja omogućava da se temperatura i jačina pare automatski prilagođavaju svim vrstama tkanine. Kvalitetna keramička ploča, snaga od čak 3000W, rezervoar za vodu kapaciteta od 1.5 litar i odlične funkcionalnosti poput tajmera, funkcije samočišćenja i sistema protiv kapanja pružiće savršeno iskustvo peglanja čak i najdelikatnijih komada odjeće.

MZE-04 – Pegla na paru 2800W – MPM

45.00
Pegla na paru MPM biće vaš idealni saveznik na putu ka savršeno ispeglanoj odjeći, uz maksimalnu uštedu vremena i energije. Kvalitetna keramička ploča omogućava da pegla lagano klizi po materijalu, što garantuje besprekorno uredno i temeljno peglanje. Snaga od čak 2800W, rezervoar za vodu kapaciteta 330 ml, regulacija pare, mogućnost vertikalnog peglanja i brojne druge funkcije olakšaće vam posao i učiniti iskustvo peglanja znatno prijatnijim i lagodnijim. Pegla na paru 2800W MPM učiniće da zaboravite na gomile neispeglanog veša i više uživate u ovoj kućnoj aktivnosti.

MZE-21 – Pegla na paru – MPM

45.00
Pegla na paru sa keramičkom pločom izuzetne snage i sa neprekidnom parom od 180 gr u minuti lako uklanja sve nabore na tkanini. Ova pegla ima sistem protiv curenja što obezbeđuje sigurno i kvalitetno vertikalno peglanje. Rezervoar za vodu je izuzetnih 400 ml kapaciteta, a pegla je opremljena sa sistemom protiv stvaranja kamenca što obezbeđuje duži vijek trajanja pegle.

H101 – Čupko – Solac

27.00
Snažan čupko Solac omogućava lako i kvalitetno uklanjanje kuglica ućebanog materijala sa garderobe, čime se na brz način odeći vraća željeni izgled. Gotovo je neminovno da se na tkaninama, a posebno onim vunenim, vremenom i usled trenja odvoje djelovi materijala koji formiraju male loptice, zbog čega odjeća izgleda istrošeno i iznošeno. Sa čupkom možete vratiti svojoj odeći željeni izgled i učiniti je da izgleda novo u svakom trenutku.

MZE-15 – Pegla na paru – MPM

32.40
Pegla na paru sa 80 grama pare u minuti koristiti se za kakoza kako za standardno horizontalno, tako i za vertikalno peglanje. Pegla je opremljena rezervoarom za paru od 350 ml vode, kao i kablom dužine 2.5 metra.

LR027-86 – Čupko – MPM

18.00
Koristi se za uklanjanje kuglica i čvorića na ućebanim tkaninama. Podesan za sve vrste materijala. Podesiv za tri dužine sječiva. Nakon što ste tkaninu obradili sa čupkom, nema nereda jer ostaci koje ste uklonili sa odjeće sakupljaju se u posudicu na aparatu. Napunjen aparat može da radi i bez kabla što ga čini praktičnim u svakoj prilici kad Vam je potreban.

Pegle prepoznatljivog kvaliteta za brže i lakše peglanje

Dobra pegla je neophodna u svakom domu, a to najbolje znaju oni koji su imali iskustva sa lošim peglama koje ni nakon više prelaženja preko tkanine ne pružaju zadovoljavajući rezultat. Upravo ovakva iskustva pokazuju da ulaganje u dobru peglu itekako ima smisla, jer osim što je odjeća tako definitivno uredna i dobro ispeglana, peglanje dobrom peglom traje znatno kraće, što štedi vaše dragocijeno vrijeme i energiju. 

Temaso pegle dolaze u velikom broju modela sa različitim karakteristika koje peglanje čine brzim, lakim, pa čak i zabavnim. Možete birati između pegli na paru, parnih stanica, putnih i vertikalnih pegli i drugih modela koje odlikuje vrlo moderan dizajn i vrhunska funkcionalnost.

Koji god model da odaberete, možete biti sigurni da ćete samo jednim prelaskom preko tkanine postići željeni efekat, jer Temaso pegle vrlo efikasno i snažno djeluju na materijal, čuvajući pri tom njegov kvalitet i mekoću. Pegle su izrađene tako da zaista traju, pa ćete primjetiti da i nakon mnogo koriščenja izgledaju i funkcionišu kao prvog dana.

Vertikalna pegla – peglanje svih tkanina izuzetnom snagom pare

Vertikalne pegle su postale gotovo najčešći izbor jer fantastičnom snagom pare daju sjajne rezultate peglanja, pažljivo tretirajući tkaninu i ostavljajući vrlo blage, prirodne prelaze na odjeći. Snaga pare efikasno ravna i najizgužvaniji tekstil, a vertikalne pegle iz naše ponude su pogodne i za delikatne tkanine i nešto deblju odjeću.

Uz vertiklanu peglu iz naše ponude lako ćete ispeglati kaput, košulju, haljinu, stolnjak ili bilo koji drugi komad odjeće ili tkanine, a snaga pare će ujedno otkloniti bakterije, dlake i slične nečistoće na odjeći.

Tkanina nakon vertikalnog peglanja ostaje vrlo uredna i temeljno ispeglana, a sve to uz lako rukovanje vertikalnom peglom uz koju dolazi i niz praktičnih dodataka za razne materijale. 

Daske za peglanje sa merdevinama i daske za peglanje rukava

Pogodnosti dobre pegle osjetićete samo ukoliko imate dobru podlogu za peglanje. U Temaso ponudi ćete pronaći višefunkcionalnu dasku za peglanje koja uz samu površinu za tkanine, posjeduje i merdevine za lako odlaganje stvari na visokim policama. Ovaj element u domu je vrlo praktičan i za odlaganje, jer je lako sklopiv i pogodan za prostor uz ormar, ispod kreveta, u ostavi – gdje god da je postavite, ovakva daska će zauzeti vrlo malo prostora. 

Isto se može reći i za daske za peglanje rukava koje dolaze u još manjim dimenzijama, a koje su odlične za temeljno peglanje rukava košulja, bluza i drugih komada. Daske za peglanje iz Temaso ponude su izrađene tako da u potpunosti odgovaraju svim vašim potrebama tokom peglanja.

Otklonite ućebane viškove i osvježite tkaninu uz čupka za odjeću

Za potpunu njegu tkanine, poslužiće i aparat za njegu odjeće, poznatiji kao čupko za odjeću koji temeljno otklanja kuglice ili ućebane viškove sa odjeće. Stvaranje ovih ućebanih viškova je neminovno, naročito kada odjevni komad posjedujete duži vremenski period, ali vaši džemperi, bluze, kaputi i drugi komadi mogu čak i tada izgledati kao novi, uz upotrebu čupka koji efikasno otklanja ućebane viškove.

Poručite Temaso pegle i dodatke za peglanje i održavanje tkanine

Pogledajte našu ponudu i procijenite koje pegle za veš, odnosno daske za peglanje i dodaci za održavanje tkanine najbolje odgovaraju vašim potrebama. Koje god modele pegle, čupka ili daske za peglanje iz Temaso ponude izaberete, možete računati na efikasno i lako peglanje i održavanje odjeće i tkanina.

Napravite porudžbinu već danas po najpristupačnijim cijenama!