Manikir setovi sadrže sve što vam je potrebno za redovnu njegu noktiju u kućnoj varijanti, bez odlaska u salone. Praktični dijelovi ovih setova su idealni za kvalitetan, samostalno odrađen manikir i pedikir, a lijepo dizajnirani setovi mogu biti i sjajan poklon za vama dragu damu.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

SM110B – Set za manikir i pedikir – Jata

39.60
Kako bi Vaši nokti uvijek izgledali kao da ste upravo izašli iz salona lepote, nije Vam potrebno ništa osim seta za manikir i pedikir Jata. Uredne ruke i nokti su sastavni dio rutine njege svake žene, a i muškarca. Totalno različit od svih setova, uz set za manikir i pedikir Jata dobijate sušač laka za nokte i čak 13 impresivnih dodataka kako biste bili sigurni da ste u potpunosti spremni za savršeno sređivanje noktiju. Nabavite Jata set za manikir i pedikir i pružite Vašim noktima tretman na visokom nivou.
Pročitajte još

Profesionalni set za manikir i pedikir – Jata – PS1042B

45.00
Profesionalni set za manikir i pedikir brenda Jata sa 7 dodataka i čak 13 brzina rada omogućiće Vam da uvijek imate besprijekorno njegovane i uredne ruke i stopala, kao i savršene nokte. Nećete više morati da odlazite na skupe i dugotrajne tretmane, jer sa ovim funkcionalnim setom možete i sami možete postići vrhunske rezultate kojima ste oduvijek težili.
Pročitajte još

Profesionalni manikir setovi za kompletnu njegu noktiju

Brz i kvalitetan manikir možete odraditi samostalno, bez potrebe da redovno posjećujete kozmetičke salone i plaćate skupe tretmane za nokte. Uz set koji sadrži sve što je potrebno – od turpije, preko praktičnih dodataka za razne vrste tretmana, pa sve do dodatka za sušenje laka – možete vrlo jednostavno kreirati sopstvenu rutinu njegovanja noktiju jednako kvalitetnim aparatima i rekvizitima kao u profesionalnim salonima.

Manikir setovi sadrže i praktične lampice za bolje osvjetljenje i veću preciznost tokom rada, veliki izbor turpija, kao i prilagodljive brzine rada. Sve ove dodatke Temaso nudi po najpristupačnijim cijenama, uz vrhunski kvalitet i dugotrajanost čitavog seta.
Manikir setovi iz Temaso ponude sadrže sve što je potrebno za njegu noktiju, koja će dugoročno uticati i na čvrstinu i kvalitet samog nokta. Uz pravilnu upotrebu turpija i drugih dodataka u setu, vremenom ćete primjetiti i da su pucanja i zanoktice sve rjeđa pojava.

 

Kvalitetni aparati za zdrav tretman noktiju na rukama i nogama

Manikir setovi sadrže raznovrsne dodatke kvalitetne izrade, pa možete biti sigurni da nokte tretirate na pouzdan način. Zdravlje noktiju je jednako važno za njihov uredan izgled baš kao i izbor boje laka, zbog čega u našoj ponudi setova posebno stavljamo akcenat na kvalitetne dodatke za sveobuhvatan manikir i pedikir.

Svaki dodatak iz seta, uz pravilnu upotrebu, tretiraće nokat adekvatno i nježno baš kao što bi to bio slučaj na profesionalnom tretmanu. Upravo profesionalne karakteristike koje posjeduju naši manikir setovi garantuju potpuno bezbijedno i efikasno njegovanje noktiju kojim ćete biti i više nego zadovoljni.

 

Manikir setovi uz koje uvijek imate sve na jednom mjestu

Praktični setovi za manikir dolaze u kompaktnim koferčićima ili torbicama zanemarljive težine koje su sjajne jer drže sve sitne dodatke na jednom mjestu, a ujedno su odlični i za putovanja. Mali setovi sa svim potrebnim stvarima za njegu noktiju staju na svaku policu, u torbu, kofer ili ranac, pa uvijek možete računati na uredne i lijepe nokte, gdje god se nalazili.

Upravo ovakva pakovanja čine naše setove za manikir i vrlo lijepim pokonom za godišnjicu, Osmi mart ili rođendan neke vama bliske dame. Obradujte sebe ili nekog sebi bliskog elegantnim i sofisticiranim setom za manikir i pedikir.

Oslonite se na pouzdane proizvođače i prepoznatljiv Temaso kvalitet koji ne izostaje ni kada su setovi za manikir i pedikir u pitanju. Poručite već danas svoj set za manikir i uživajte u samostalnom sređivanju noktiju, kao i rezultatima koje ćete ostvariti.