Vage za mjerenje tjelesne težine iz Temaso ponude su 100% precizne i tačne, a naša ponuda uključuje moderno dizajnirane modele sa dodatnim funkcionalnostima koje su od velike koristi sportistima, kao i svima koji praktikuju zdrav način života i vode računa o svojoj težini.

Pogledajte vage iz naše ponude i poručite željeni model već danas!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

PD7636 – Vaga za mjerenje tjelesne težine – Solac

27.00
Imajte više podataka o svom tijelu osim težine sa Solac vagom So Quiet Tempered. Solac digitalna pametna vaga koja pored toga što mjeri Vašu težinu, mjeri procenat masti i vode u tijelu;  prati mišićnu i koštanu masu sa skoro tačnom preciznošću od 0,1 kg.

SWB-1/1 – Vaga za prtljag – Smile

10.80
Lako organizovanje putovanja sa vašom ličnom vagom za prtljag. Recite zbogom ponovnom pakovanju prtljaga ili plaćanju viška prtljaga. Smile vaga za prtljag je idealan saputnik, uvijek spremna za upotrebu i za precizno mjerenje težine vašeg prtljaga. Započnite svoje putovanje!

WG-2421 – Vaga za mjerenje tjelesne težine – Tristar

17.10
Vaga za mjerenje tjelesne težine ima površinu 30 x 30 cm i napravljena je od kaljenog sigurnosnog stakla. Veoma je važno imati zdravu težinu, idealna težina je različita za svako tijelo. Da biste saznali koja je težina najbolja za Vaše tijelo, možete izračunati svoj BMI i izmjeriti tjelesnu mast na osnovu visine i težine.

Praktične i precizne vage modernog dizajna

Svakom domaćinstvu je potrebna jedna kvalitetna vaga, sa kojom neće biti nedoumica oko toga da li je pokazala pravu težinu. Vage iz Temaso ponude su tu da vam uvijek pokažu tačnu težinu, a naš izbor modela pruža i dodatne funkcionalnosti koje će vas podstaći da više vodite računa o težini ukoliko je to potrebno.

Inovativne funkcionalnosti koje podstiču zdrav život

Za razliku od tradicionalnih modela vaga, moderne vage posjeduju i dodatne funkcionalnosti koje ih čine dosta praktičnijim i potrebnijim u domaćinstvu. Neke od naših vaga imaju funkciju kompletne analize tjelesnog sastava, a svi podaci koje treba da vidite očitavaju se na LCD ekranima.

Memorija vage čuva podatke za čak 10 korisnika koji redovno mogu da ih prate i upoređuju. Izaberite i vi modernu i funkcionalnu vagu koja će vas motivisati da živite zdravije i češće provjeravate težinu.

Veliki izbor vaga po najpristupačnijim cijenama

U našoj ponudi možete pronaći vage raznih karakteristika, od klasičnih do naprednih modela sa korisnim dodacima i opcijama. Pristupačne cijene su i ovog puta dio ponude, pa kvalitetne vage iz Temaso asortimana možete kupiti vrlo povoljno.

Poručite vage iz Temaso ponude za najpreciznije mjerenje težine

Pogledajte našu ponudu i poručite idealnu vagu za vaše potrebe. Veliki izbor nudi za svakog ponešto! Čekamo vas u Temaso shopu sa najkvalitetnijom ponudom i standardno najboljim cijenama.