Vage za mjerenje tjelesne težine iz Temaso ponude su 100% precizne i tačne, a naša ponuda uključuje moderno dizajnirane modele sa dodatnim funkcionalnostima koje su od velike koristi sportistima, kao i svima koji praktikuju zdrav način života i vode računa o svojoj težini.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Vaga za mjerenje tjelesne težine – Taurus – 990557

26.10
Ponekad je stresno vidjeti brojku koju očitava tjelesna vaga. Međutim, ako brinemo o zdravlju, dobro je da imamo vagu u svom domu i tako mjerimo i vodimo računa o svom tijelu. Pametna vaga koja izračunava težinu; mjeri procenat tjelesne masti i vode; kontroliše mišićnu i koštanu masu. Sve na jednom mjestu.
Dodaj u korpu

Vaga za mjerenje tjelesne težine – Tristar – WG-2421

17.10
Tristar vaga za mjerenje tjelesne težine će Vam pomoći da unaprijedite svoje zdravlje i lepotu. Vaga za mjerenje tjelesne težine ima površinu 30 x 30 cm i napravljena je od kaljenog sigurnosnog stakla, što je čini apsolutno izdržljivom i dugotrajnom.
Pročitajte još

Praktične i precizne vage modernog dizajna

Svakom domaćinstvu je potrebna jedna kvalitetna vaga sa kojom neće biti nedoumica oko toga da li je pokazala pravu težinu. Vage iz Temaso ponude su tu da vam uvijek pokažu tačnu težinu, a naš izbor modela pruža i dodatne funkcionalnosti koje će vas podstaći da više vodite računa o težini ukoliko je to potrebno.

 

Inovativne funkcionalnosti koje podstiču zdrav život

Za razliku od tradicionalnih modela vaga, moderne vage posjeduju i dodatne funkcionalnosti koje ih čine dosta praktičnijim i potrebnijim u domaćinstvu. Neke od naših vaga imaju funkciju kompletne analize tjelesnog sastava, a svi podaci koje treba da vidite očitavaju se na LCD ekranima.
Memorija vage čuva podatke za čak 10 korisnika koji redovno mogu da ih prate i upoređuju. Izaberite i vi modernu i funkcionalnu vagu koja će vas motivisati da živite zdravije i češće provjeravate težinu.

 

Veliki izbor vaga po najpristupačnijim cijenama

U našoj ponudi možete pronaći vage raznih karakteristika, od klasičnih do naprednih modela sa korisnim dodacima i opcijama. Pristupačne cijene su i ovog puta dio ponude, pa kvalitetne vage iz Temaso asortimana možete kupiti vrlo povoljno.

 

Poručite vage iz Temaso ponude za najpreciznije mjerenje težine

Pogledajte našu ponudu i poručite idealnu vagu za vaše potrebe. Veliki izbor nudi za svakog ponešto! Čekamo vas u Temaso shopu sa najkvalitetnijom ponudom i standardno najboljim cijenama.