Mesoreznice i mlinovi za meso iz Temaso ponude učiniće sječenje i mljevenje mesa nikad bržim, lakšim i jednostavnijim! Čak i ako vam obrada mesa nije omiljeni dio posla, ovaj proces će uz prave aparate teći mnogo lakše, zahvaljujući kvalitetu i funkcionalnostima mesoreznica i mlinova za meso najboljih proizvođača.

Pogledajte koje su mesoreznice i mlinovi dio naše ponude i učinite sječenje i mljevenje mesa brzim i jednostavnim!

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

MKR-04M – Mesoreznica – MPM

88.20
Električna MPM mesoreznica dobrodošla je u svakoj kuhinji! Značajno olakšava sječenje različitih mesnih proizvoda, i to tako da svako parče bude jednako, a sječenje bezbjedno i brzo. Sa nožem od nerđajućeg čelika i lako podesivom debljinom rezanja uvijek ćete brzo moći da imate savršeno aranžiranu trpezu.

MMM-07M – Mlin za meso – MPM

121.50
MPM mlin za mljevenje mesa izrađen je od nerđajućeg čelika sa funkcijom zaštite motora od oštećenja u slučaju blokade. Mlin je namenjen obradi mesa sa 3 različita stepena usitnjavanja/mljevenja, a pored toga poseduje praktične dodatke za kobasice i paštete. Sa samo jednim jakim i praktičnim uređajem moći ćete lako da pravite ukusne i zdrave mesne prerađevine.

MKR-03 – Sklopiva mesoreznica – MPM

45.00
Sklopiva mesoreznica MPM je specijalizovan aparat koji je od velike pomoći pri rezanju mesnih delicija i drugih namirnica na jednake djelove. Brzo, lako i bez napora isjecite različite namirnice i učinite Vašu trpezu impresivnom i privlačnom. Nabavite MPM sklopivu mesoreznicu i neka hrana na Vašem stolu izgleda i primamljivo i ukusno!

MMM-05 – Mlin za meso – MPM

58.50
Mlin za meso MMM-05 osigurava optimalno mljevenje, efikasan i brz rad. Mlin za meso je idealan aparat za pripremu zimnice: pripremite ukusne nareske, domaće paštete, kobasice, sameljite povrće za ajvar i sl.

MMM-06 – Mašina za mljevenje mesa sa dodacima – MPM

75.60
Mašina za mljevenje mesa sa dodacima MPM je prijatelj svake domaćice. Bogata oprema dodataka olakšava pripremu jela od svježeg mljevenog mesa, pašteta, domaćih kobasica. Sa maksimalnom snagom od 720 W, što osigurava optimalno mljevenje i efikasan i brz rad, mašina za mljevenje mesa će Vam svakako biti od pomoći prilikom pripreme zimnice i različitih specijaliteta od mesa. Nabavite mašinu za mljevenje mesa sa brojnim dodacima i obogatite trpezu domaćim, zdravim i ukusnim jelima!

Kvalitetne mesoreznice za brzo i uredno sječenje mesa

Sječenje mesa, čak i kada ste vješti u ovom poslu, oduzima mnogo vremena i energije koju često nemate na raspolaganju. Ipak, kvalitetno pripremljeni obroci zahtijevaju i uredno isječeno meso. Upravo zato, dio naše ponude su i fantastične mesoreznice koje gotovo pola posla rade umjesto vas. 

Izaberite komad mesa i vrlo jednostavno ga isijecite na mesoreznici koja posjeduje oštro sječivo i jednostavan mehanizam za njegovo pokretanje. Uz dobru mesoreznicu, meso možete isjeći uredno, brzo i lako, što će značajno skratiti vaše vrijeme provedeno u kuhinji i sam proces pripreme jela.

Naše mesoreznice i mlinovi za meso pri tom neće kliziti, jer je gotovo svaki model snabdjeven neklizajućim stopicama koje sprječavaju pomjeranje i samim tim smanjuju rizik od neuspješnog sječenja ili povrede.

Mlinovi za meso sa praktičnim dodacima za rendanje

Mlinovi za meso su itekako neophodan dodatak u svakom domaćinstvu, naročito ukoliko ste ljubitelji jela poput pite, musake, ćufti i drugih specijaliteta koja ne bi bila to što jesu bez mljevenog mesa.

Uz dobar mlin za meso koji posjeduje kvalitetne noževe, dobru podlogu za sječenje i funkcionalne dodatke za rendanje, proces pripreme ovih obroka biće brz, lak i jednostavan, a rezultat će doći u vidu savršeno samljevenog mesa za najukusniji obrok.

Majstori za pripremu raznih specijaliteta naročito cijene pristustvo ovakvih aparata u kući, budući da fino i uredno samljeveno ili isječeno meso od strane samog aparata značajno prevazilazi ručnu obradu mesa, koliko god da je neko stručan ili iskusan u tome.

Kvalitetna izrada oštrica od nerđajućeg čelika i lako održavanje

Naše mesoreznice i mlinovi za meso su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, jednostavnih za održavanje i sigurnih za upotrebu. Dijelovi aparata su izrađeni od nerđajućeg čelika, a zaštitni držači, sigurnosni sistemi i dijelovi koji održavaju stabilnost i spriječavaju klizanje učiniće proces sječenja ili mljevenja mesa bezbijednim i zaista jednostavnim.

Nakon upotrebe mesoreznice ili mlina, dovoljno je da ih prebrišete i otklonite ostatke, nakon čega su aparati spremni za ponovnu upotrebu. Olakšavajuća okolnost je što ovakvi dodaci u kuhinji ne oduzimaju mnogo vremena za održavanje, a istovremeno predstavljaju sjajnu podršku u pripremu ukusnih, mnogima omiljenih obroka sa klasično sječenim ili mljevenim mesom.

Poručite mesoreznicu ili mlin za meso po najboljoj cijeni

Savremena domaćinstva rado ulažu u aparate koji olakšavaju pripremu jela i efikasno mijenjaju ljude u ovom procesu. Iako mesoreznice i mlinovi za meso zahtijevaju vašu asistenciju, činjenica je da najteži dio posla, odnosno samo sječenje i mljevenje rade upravo aparati, a na vama je samo da kontrolišete proces koji se odvija vrlo brzo, lako i bezbijedno. Pogledajte našu ponudu i poručite mlin za meso ili mesoreznicu po najpristupačnijoj cijeni!