Masažeri i masažer kadice su idealan način da se potpuno opustite u udobnosti svog doma. Praktični masažeri za različite regije tijela, kao i masažer kadice za stopala dolaze uz napredne funkcionalnosti i više programa koji omogućavaju da samostalno realizujete pravi opuštajući tretman kad god to poželite.

Prikazan jedan rezultat

Masažer stopala – MPM – MMS-03

76.50
Umorna stopala mogu da učine da se čitavo tijelo osjeća teško i tromo. MPM masažer stopala brzo će vam povratiti energiju i dobro raspoloženje.
Dodaj u korpu

Masažeri inspirisani profesionalnim masažnim tehnikama

Masažeri iz Temaso ponude pružaju vrlo prijatno iskustvo masiranja koje možete osjetiti i u toplini svog doma, uz samo jedan kvalitetan aparat ove vrste koji posjeduje niz različitih programa za masažu.
Na osnovu profesionalnih tehnika masaže, razvila se inspiracija za aparate koji imitiraju efekat koji imaju ruke masera, pa su tako nastali aparati za masažu različitih regija tijela koji uspješno zadovoljavaju sve vaše potrebe kada je relaksacija ove vrste u pitanju.

Jedan od najpopularnijih modela je anticelulit masažer uz koji možete biti u top formi za ljeto, ali i bilo koje drugo doba godine ukoliko ključne dijelove tijela masirate redovno, efikasno razbijajući celulit. Dobar masažer je vrlo korisno imati pri ruci, naročito nakon napornog dana kada odlazak u salon na masažu predstavlja veći napor nego zadovoljstvo.

 

Masažer kadice za potpuno opuštanje stopala i dobru cirkulaciju

Masažer kadice koje nježno masiraju stopala su jedan od najboljih načina da se opustite u bilo koje doba dana, mada se efekti najviše osjete kada odlučite da se relaksirate na kraju dana koji ste proveli u cipelama, na visokoj potpetici, jurcajući za obavezama.

Vrlo jednostavna upotreba uz nekoliko različitih programa rada, pružiće vašim stopalima rajski tretman za koji nećete morati da platite. Možete ga priuštiti sebi u bilo kod trenutku, sjedeći u svojoj fotelji, bez odlaska u salon. Prijatna vibracija masažera i posebno dizajnirani valjci na koje naslanjate stopala podstiču cirkulaciju i izuzetno prijaju koži stopala, koja je često za nijansu suvlja i oštećenija u odnosu na ostatak tijela.

 

Praktičan dizajn i lako odlaganje

Temaso masažeri i masažer kadice sa potpisom najboljih proizvoiđača odlikuje i vrlo praktičan dizajn uz kompaktne dimenzije, pa masažeri neće zauzeti mnogo prostora gdje god da ih odložite. Vrlo lako se uklapaju u svaki ćošak, policu ili ugao pored kreveta, a ono što je bitno jeste da vam uvijek budu na dohvat ruke kada vam hitno zatreba nekoliko minuta kvalitetnog opuštanja.

Ručne masažere čak možete ponijeti sa sobom na putovanje, jer nikada ne znate kada će vam dobro doći mala relaksacija posle naporne turističke šetnje ili sati provedenih u automobilu ili avionu.

Poručite masažere i masažer kadice po najpristupačnijim cijenama

Odlazak u kozmetičke salone na masaže je definitivno jedan od najprijatnijih rituala, ali brz tempo i mnogo obaveza često čine da odlazak u salon djeluje kao luksuz. Upravo zato su masažeri iz naše ponude idealno rješenje, jer dobijate kvalitetnu masažu u kućnoj varijanti, kad god vi to poželite i u trajanju koje vama odgovara. Poručite svoj masažer ili masažer kadicu već sada, po standardnim Temaso najpristupačnijim cijenama.