Ručak u T1500

Čorba od pečuraka i pečeni losos

1 glavica crnog luka

1 struk praziluka

5-6 čena bijelog luka

2 šargarepe

1 struk celera

200 gr pečuraka

100 gr geršle (oljušteni ječam)

50 ml maslinovog ulja

0,5 l bujona od povrća

So, biber, suvi začin (po ukusu)

So

biber

mljevena crvena paprika

ruzmarin

majčina dušica (suvi začin po ukusu)

50 ml ulja

Priprema:

Sitno isjeckati sve sastojke. U inox posudu sipati ulje i kratko propržiti sve sastojke. Dodati bujon i zatvoriti lonac. Podesiti program na kuvanje riže (15 minuta).

Otvoriti lonac i zamijeniti posude. Inox posudu sa čorbom poklopiti staklenim poklopcem.

Zagrijati fritezu na 200°C oko 5 minuta, složiti marinirane filete lososa na rešetku i peći 10 minuta.

Prednost aparata T1500 je u tome što se grijač nalazi na dnu posude, te vruć vazduh ujednačeno kruži oko mesa koje ne morate okretati prilikom pečenja.

Električni ekspres lonac/friteza na vruć vazduh 2u1 – Temaso – T1500-GT

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *