Peškiri za akciju

Sa živim bojama i ručno uvijenim resama, Towel To Go dodaje dašak boemskog stila vašem svakodnevnom životu.

Ako putujete, idete na plažu ili u teretanu, možete se obrisati ili ogrnuti ovim 100% pamučnim peškirom. Poslužiće vam i kao upečatljiva prostirka ili pokrivač.

Savršeno je upakovan u ekološki recikliranu kartonsku kutiju zgodnu za nošenje.

CLASSIC

Towel To Go lako osvaja srca, baš kao mirisi i zvuci Jadranskog mora. Naša kolekcija nudi širok spektar dezena i boja koje nesumnjivo zrače modernim šarmom i svjetskim duhom, savršenim za svakog ko traži sofisticiranost i opuštenost.

Towel To Go nije samo odraz vašeg ličnog stila, već i znak vašeg poznavanja izdržljivih i kvalitetnih tkanina. Čist pamuk, dugotrajan i nevjerovatno prijatan na dodir, savršen je za opuštajuće trenutke na svim plažama, spa centrima i putovanjima.

BALI

Towel To Go bez poteškoća osvaja srca nesvakidašnjim izborom dezena i boja koje zrače modernim tonovima, idealnim za svakog svjetskog putnika.

Svaki peškir je pažljivo izrađen sa posebnom pažnjom na detalje, kako biste dobili visokokvalitetan i jedinstven proizvod. Pamuk se u ovom kontekstu ističe kao dugotrajan materijal, nevjerovatno prijatan na dodir, baš kao topli pijesak plaža Balija. Budite moderni i originalni gdje god da vas avanture vode – od sunčanih plaža do kristalno čistih voda Balija.

IPANEMA

Ogrnite se našim peškirom i zaljubite u ritam koji pokreće svijet. Inspirisana životom brazilskih ulica i plaža, Ipanema kolekciju pokreću jedinstveni, jednostavni detalji svakodnevice. Njena suština dolazi sa plaže iz Rio de Janeira, ali u isto vrijeme, ovaj peškir može poslužiti i kao elegantan omotač, lagano ćebe, prostirka za piknik ili čak moderan šal. Svojom elegantnom kombinacijom boja dodaje prefinjen dodir vašoj odjeći ili prostoru, donoseći dašak brazilskog šarma u vaš svakodnijevni život.

Zahvaljujući pažljivoj obradi pamuka, ovaj peškir je veoma tanak i štedi prostor. Zato je savršen za upotrebu u pokretu. Poslije korišćenja, brzo se suši i lako se pakuje u svoje originalno pakovanje.

PALERMO

Da li ste znali da su naši peškiri od pamuka idealni za sve prilike? Bilo da se sunčate na plažama Palerma, istražujete skrivene ulice ovog predivnog grada ili se jednostavno opuštate kod kuće, naši peškiri su tu da vam pruže udobnost i stil.

Towel To Go je peškir koji se sa velikom pažnjom tka na starim razbojima, a rese se pojedinačno ručno vezuju i uvijaju. Cilj je da se održi kvalitet i tradicija obrade visokokvalitetnog čistog pamuka.

Ovi peškiri će vam lako osvojiti srce. Kolekcija nudi širok spektar dezena i boja koje nesumnjivo zrače modernim šarmom za svakoga.

MALIBU

Malibu peškiri nose u sebi praznični duh, baziran na mirisima koktela na plaži od kokosa, ruma, šećera i limete. sa glatkom i toplom sandalovinom u pozadini.

Towel To Go, napravljen od čistog pamuka, brzo upija vodu i nevjerovatno brzo se suši. Vaš kompaktni pratilac za bazen, spa centar, sport, teretanu, festivale, jogu, kampovanje, planinarenje, jedrenje i, naravno, svakodnevna tuširanja.

Ovaj peškir nije samo odraz vašeg ličnog stila, već i pokazatelj bogatog znanja o izdržljivim i robusnim tkaninama. Pamuk se u ovom kontekstu ističe kao dugotrajan materijal i nevjerovatno prijatan na dodir.

Svaki peškir je pažljivo izrađen, sa posvećenošću detaljima, kako bismo bili sigurni da dobijate visokokvalitetan i jedinstven proizvod. Budite moderni i originalni gdje god krenete.

Ova kolekcija, Towel To Go, bez poteškoća osvaja srca, nudeći širok spektar dezena i boja. Svaki peškir pažljivo je izrađen sa posebnom pažnjom na detalje, osiguravajući visokokvalitetan i jedinstven proizvod, što ih čini idealnim izborom za svakoga.

Iskoristite priliku i uživajte u povoljnijoj kupovini – ko zna, možda vas naši peškiri inspirišu na sljedeće putovanje!

Towel to go – TTG3TK – ILVEA

17.50
Peškir u akciji – Nevjerovatno privlačan i funkcionalan, pri ruci kad god vam zatreba. Tražite šik sarong? Ili jedinstveno ljetnje ili dnevno ćebe? Sa živim bojama i ručno uvijenim resama, Towel To Go dodaje dašak boemskog stila vašem svakodnevnom životu. Ako putujete, idete na plažu ili u teretanu, možete se obrisati ili ogrnuti ovim 100% pamučnim peškirom. Poslužiće vam i kao upečatljiva prostirka ili pokrivač.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *