Berndes posuđe – Vaš partner u kuhinji

Ako tražite posuđe koje može sve, Berndes posuđe je prava stvar za vas. Ovo multifunkcionalno posuđe će vas oduševiti svojim kvalitetom, svestranošću i šik dizajnom.

Sve u jednoj posudi – prženje, pečenje, kuvanje – koristite je kao tepsiju, lonac ili pekač od livenog gvožđa sa emajl premazom.

Berndes je više od običnog posuđa. To je evolucija u vašoj kuhinji. Sa ovim setom, vaša kreativnost u kuvanju biće bez granica.

Elegantan dizajn

Pripremite ukusne i zdrave obroke za svoju porodicu i prijatelje. Ovo posuđe nije samo funkcionalno, već izgleda fantastično u svakoj kuhinji. Kuvajte, pecite ili dinstajte sa Berndes posuđem, vašim idealnim partnerom.

Intenzivniji ukusi

Tricion Resist je posuđe za sve. Ispunjava visoke zahtjeve profesionalaca i ambicioznih hobi kuvara – neobično brzo zagrijevanje, izuzetno izdržljivo i prvoklasno rukovanje. Troslojni materijal garantuje dug radni vijek sa odličnom distribucijom toplote. Ručka od nerđajućeg čelika i bočne ručke čine posuđe bezbjednim za rernu do 250 °C.

Sofisticirani dizajn ovog posuđa omogućava da se ukusi bolje zadrže prilikom pripreme mesa, povrća ili ribe.

Kuvajte lako i sa stilom

Zaštitna metalna rešetka i neljepljivi premaz sa Easi Oil Flov sistemom su dizajnirani za lakšu pripremu hrane čak i sa metalnim priborom za kuvanje.

Vjerujemo u naš izbor proizvoda. Zato dobijate ekstra dugu garanciju od Berndesa sa posuđem iz serije Tricion Resist. Garantni rok produžavamo na 8 godina.

Proizvodi iz serije Tricion Resist su pogodni za sve vrste štednjaka. Zahvaljujući troslojnom tijelu tiganja, svaki proizvod u seriji daje odlične rezultate, brzo i ravnomjerno se zagrijeva na svim šporetima.

Profesionalni tiganji i lonci sa sigurnosnim staklenim poklopcima

Berndes svoje staklene poklopce za Tricion Resist pravi samo od kaljenog sigurnosnog stakla.

Nema PFAS kao što su PTFE, PFOA & CO

Vok tiganj sa poklopcem – za šta se koristi?

Vok tiganj sa poklopcem idealan je za kuvanje hrane na pari. Berndes vok sa poklopcem se posebno preporučuje za pripremu jela sa niskim sadržajem masti i nježno kuvanje povrća, ribe, ali i mesa i morskih plodova. Prednost vok tiganja sa poklopcem je što se može koristiti i kao otvorena i zatvorena posuda.

Pripremajte obroke lako i sa stilom. Uživajte u kuvanju sa Berndes posuđem.

Kuvanje nikada nije bilo tako šik i multifunkcionalno. Nabavite svoj set danas i unaprijedite svoje kulinarske vještine!

Grill tiganj – Berndes – 34233

79.20
Grill tiganj: Pravi prijatelj ljubitelja roštilja  Zamislite ovo: pravo roštiljanje bez napuštanja kuhinje! Naš grill tiganj od livenog gvožđa je toliko izdržljiv da je praktično neuništiv. Zahvaljujući crnom emajlu, čišćenje je brzo i lako, dok patina koja se vremenom razvija samo poboljšava performanse tiganja.Ovaj grill tiganj je obavezan za ljubitelje roštilja koji ne žele da propuste klasični roštilj u kuhinji.

Kaserola sa poklopcem – Berndes – 99216

59.40
Upoznajte svoju novu omiljenu kaserolu. Spremite se za zabavu u kuhinji sa našom super praktičnom Berndes kaserolom sa poklopcem. Idealna za sve vaše omiljene sosove, supe, mlijeko i još mnogo toga. Evo zašto ćete je obožavati:

Ovalni pekač sa poklopcem – Berndes – 34268

153.00
Ovalna posuda od livenog gvožđa: Pravi kuhinjski gigant! Tražite posudu koja će vas služiti čitavu godinu, bez obzira na sezonske specijalitete? Naša ovalna posuda od livenog gvožđa dimenzija 31x24 cm je pravi gigant sa svojim kapacitetom od 6 litara. Idealna za normalno kuvanje, dinstanje ili pečenje – sve u jednoj posudi! Ovaj univerzalni dodatak je neizostavan u svakoj kuhinji.

Pekač sa poklopcem 14/20/24/26cm – Berndes – 34251/34253/34255/34257

45.00 - 144.00
Berndes posuđe od livenog gvožđa: Savršeni partner za Vašu kuhinju! Naše posuđe od livenog gvožđa garantuje optimalnu distribuciju toplote, što ga čini savršenim za kuvanje i pečenje. Sa ovim posuđem, svaki obrok postaje gurmanska poslastica!

Šerpa sa poklopcem 20,22,24 cm – Berndes – 99213/99215/99214

89.10 - 103.50
Porodično kuvanje sa šarmom – Berndes šerpe sa poklopcima Ako mislite da je kuvanje samo obaveza, vrijeme je da se predomislite! Upoznajte Berndes šerpe sa poklopcima, savršenih profesionalaca za sve vaše kulinarske avanture, od kašica za najmlađe do složenih nedjeljnih ručkova.

Šerpa sa poklopcem 28cm Tricion Resist – Berndes – 99212

129.60
Šerpa sa poklopcem Berndes Posuđe za sve prilike: Porodični šampion u kuhinji sa kojim priprema hrane postaje neopisivo zadovoljstvo. Neko je jednom rekao:”Ne jedite ništa što vaša prabaka ne bi prepoznala kao hranu”. Hrana pripremljena u našem posuđu  svidjela bi se i vašim prabakama.

Set za kuvanje i pečenje – Berndes – 35100

216.00
Berndes b.double Round - Multifunkcionalno posuđe profesionalnog kvaliteta Ako tražite posuđe koje može sve, ne tražite dalje! Predstavljamo vam Berndes b.double Round - komplet posuđa koje će vas oduševiti svojim kvalitetom i svestranošću.

Tiganj 24/28cm Tricion Resist – Berndes – 99208/99209

59.29 - 69.52
Naša linija Tricion Resist posuđa dizajnirana je da zadovolji visoke standarde profesionalnih kuvara i ambicioznih domaćih kuvara. Ova linija posuđa garantuje izvanrednu otpornost, dugotrajnost i izuzetnu funkcionalnost, pretvarajući svako kuvanje u uživanje

Wok tiganj Tricion Resist – Berndes – 99218

85.02
Wok tiganj: Vaš novi najbolji prijatelj u kuhinji! Sa kapacitetom od 3.4 litra, naš wok tiganj je savršen za pripremu tjestenine, riže ili bilo koje druge ukusne hrane u velikim količinama. Idealno za cijelu porodicu ili kada vam društvo navrati i svi su gladni kao vukovi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *