ARZUM OKKA PORODICA

Arzum, koji je osnovan kao turski brend 1966. godine, jedan je od vodećih brendova u industriji malih kućnih aparata sa stotinama proizvoda koji se nude u mnogim kategorijama kao što su kuvanje i prženje, priprema hrane, pripremanje pića, čišćenje, peglanje i njega kose, donosi tehnologiju u vaš dom. Arzum vam olakšava život spajanjem dizajna sa kreativnošću sa više od 250 vrsta proizvoda. Brend, koji takođe izvozi svoje proizvode u skoro 35 zemalja, danas oprema više od 10 miliona domova.

Porodica Arzum OKKA uključuje aparate za domaću kafu i šoljice za kafu. Aparat Arzum OKKA, koji je lansiran 2014. godine, servira domaću kafu direktno u šolju, svojom jednostavnom upotrebom i tehnologijom vodi vaše uživanje u kafi korak dalje.

Upoznajte se sa kvalitetnim i praktičnim asortimanom Arzum OKKA porodice i uživajte u svakodnevnim aktivnostima.

Aparat za tursku kafu – Arzum – OK002

339.30
Pozivamo vas da probate pravi ukus domaće kafe i doživite nezaboravni kafe užitak. Arzum OKKA, unaprijeđuje vaše zadovoljstvo u ispijanju tradicionalne domaće kafe. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu svojih aparata, Arzum OKKA  nudi savršeno iskustvo ispijanja kafe u svakom pogledu. Ako ste ljubitelj domaće kafe, konačno možete da se opustite i prepustite mirisu i ukusu omiljenog napitka.

Aparat za tursku kafu – Okka Minio – Arzum – OK004

79.20
Upoznajte se sa autentičnim načinom kuvanja domaće kafe. Patentirana tehnologija mijenja tradicionalni način kuvanja kafe jednim pritiskom na dugme. Sa Okka Minio, možete koristiti bilo koju fino mljevenu kafu koju inače koristite, kada kuvate kafu na tradicionalan način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *