Prikaz 1–12 od 14 rezultata

Električni ekspres lonac/friteza na vruć vazduh 2u1 – Temaso – T1500-GT

204.00
2u1 Temaso električni ekspres lonac i friteza na vruć vazduh je aparat u kojem možete da spremite kompletan ručak za vašu porodicu.

Električni ekspres lonac XL – Temaso – T1200-GT

135.36
Novo vrijeme donosi nam nove mogućnosti i stvara nova rješenja za sve životne stilove. Želite da unaprijedite i obogatite zdrave navike i kvalitet ishrane bez dugotrajnog i iscrpljujućeg boravka u kuhinji. Mi vam nudimo rješenje sa električnim posuđem koje posjeduje autonomiju u pripremi hrane. Električni ekspres lonac Inox Temaso od 8 litara namjenjen je za jednostavnu i praktičnu pripremu raznovrsnih jela. U toku kuvanja zadržavaju se hranljivi sastojci iz namirnica i hrana pripremljena u ovom loncu izuzetno je ukusna i veoma zdrava.

Digitalni krčko – Temaso – NSCDA-650

76.50
Kada organizujete porodična okupljanja od vas se očekuje da spremite dosta  raznovrsne hrane, zar ne? Svjesni ste da se kod nas najradije jede tradicionalno pripremljena hrana.  Za tajne bakine kuhinje potrebno je vrijeme, a vi ga nemate dovoljno.  Naša firma vam nudi praktično rješenje. Skuvajte ručak u Temaso digitalnom krčku.

Fen za kosu – Temaso – QY2200

32.30
Sjajna kosa sa volumenom, više nije problem. Temaso fen QY2200 pravi je izbor za oblikovanje njegovane kose.

Friteza na vruć vazduh XL – Temaso – AF1700

89.01
Vrijeme je da na zdrav način uživate u hrani. Friteza na vruć vazduh AF1700 idealan je spoj efikasnosti i kvaliteta koji su podržani praktičnim i modernim dizajnom ove fenomenalne friteze. Digitalna friteza vam pomaže da smanjite do 85% unosa masti, omogućavajući Vam da pržite hranu sa vrlo malo ulja ili bez potrebe za njim. Posjeduje tehnologiju brzog vazduha, podesivu kontrolu temperature i tajmer koji vam pomaže da unaprijed isplanirate vrijeme pečenja i grilovanja. Sada možete lako i brzo da pržite, pečete i grilujete. U svoj jelovnik uvrstite raznovrsne namirnice, pripremite povrće, meso i ribu, ali i kolače i pite.

Paročistač – Temaso – MY-806

79.05
Otkrivamo zašto je korišćenje paročistača zaista fantastično i ekološki prihvatljivo rješenje za svakoga – Uz pomoć paročistača lako ćete očistiti sve vrste podova, ukloniti tvrdokornu prljavštinu i mrlje, i to sve bez upotrebe hemikalija. Više ne morate trošiti sate i sate, kao i suvišnu energiju na obavljanje težih kućnih poslova. Čišćenje uz Temaso paročistač znači blistava kuća tokom cijele godine, kao i zdravije domaćinstvo.

Profesionalna presa za kosu – Temaso – QY1010

49.30
Ako težite tome da svakodnevno imate savršenu frizuru, bez trošenja vremena i novca na frizerske salone, znajte da će vam Temaso profesionalna presa za kosu pružiti odgovor za kojim tragate. Profesionalna presa za kosu sa titanijumskim pločama omogućava brzo i ravnomjerno zagrijavanje, kao i postizanje željene temperature u roku od 30 sekundi. Dajte Vašoj kosi poseban tretman i zadivljujuću frizuru, bilo da je želite samo ispraviti ili napraviti zanosne lokne, Vaša kosa će biti puna živosti i sjaja.

Profesionalna presa za kosu – Temaso – QY1030

49.30
Profesionalna presa za kosu sa titanijumskim pločama QY1030 je još jedan fantastičan model iz Temaso ponude. Izuzetna širina ploča, od 3.6 x 10 cm, koje su savršeno pozicionirane olakšavaju brzo i lako ispravljanje kose bilo da koristite presu profesionalno ili samo za stilizovanje kose kod kuće.

Set posuđa – Temaso – RA005

169.15
Zdrava i brza priprema ukusne hrane ne mora biti komplikovana, ni zamorna. Temaso set posuđa RA005 je pravo posuđe za vašu kuhinju. Set od 5 posuda različite veličine, koje su napravljene od inox-a 18/10, garantuju kvalitet i dugotrajnost upotrebe.
I, ne zaboravite, kuvanje je zabava – eksperimentišite, smijte se i uživajte u svakom trenutku provedenom u kuhinji.

Vertikalna pegla – Temaso – VP1500

29.92
Ispeglajte odjeću i osvježite tkanine za tren oka uz Temaso vertikalnu peglu na paru. Izuzetno praktična, uvijek pri ruci sa sjajnim rezultatima.

Profesionalna presa za kosu – Temaso – QY1020

49.30
Možete li da zamislite da postoji presa za kosu koja je ne oštećuje? Temaso profesionalna presa za kosu QY1020 je jedan od najtraženijih modela na tržištu. Bilo da koristite presu profesionalno, ili samo za stilizovanje kose kod kuće, rezultati će biti profesionalni. Ploče lagano klize preko kose, a kosa dobija gladak i sjajan izgled.