Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

900381 – Fen za kosu – Taurus

26.10
Suva kosa za kratko vrijeme sa fenom Alize Evolution 2200. Sa svojih 2200 W snage i jednostavnim odabirom temperature i brzine, postići ćete optimalne rezultate za dobru frizuru. Razmazite svoju kosu sa Alize Evolution 2200.

901179 – Konusni figaro – Taurus

28.80
Keramički konusni figaro prečnika od 13 do 25 mm obogaćen arganovim uljem omogućava pravljenje dugih, sjajnih i elastičnih lokni različitih veličina. Figaro je bez štipaljki i ne ostavlja tragove na kosi nakon upotrebe. Optimlanu radnu temperaturu postiže za manje od minut.

903905 – Trimer za nos i uši – Taurus

13.50
Uklonite neželjene dlačice iz nosa i ušiju pomoću Hypnos-a, malog i praktičnog trimera na bateriju.

916378 – Štapni blender – Taurus

32.40
Štapni blender Robot Easy sa maksimalnom snagom od 600W i oštricama od nerđajućeg čelika pruža dvostruki efekat i daje maksimalne rezultate, bočne oštrice razbijaju, a vertikalne sjeckaju, obavljaju se dvije funkcije istovremeno. Sa ovim štapnim blenderom lako ćete m obraditi namirnice u šerpi, činiji ili čaši koju ste dobili priloženu uz aparat. Nema potrebe da prebacujete hranu u blender ili neku drugu posudu da se miješa, tako da ćete uprljati manje posuđa. Idealan za krem čorbice, sosove, pire i još mnogo toga.

968375 – Aparat za kokice – Taurus

39.60
Aparat za kokice Taurus je opremljen novim sistemom za pripremu zdravih kokica. Uz pomoć vrućeg vazduha, bez dodatnih aditiva kao što su so, šećer, ulje, mast i puter, veoma jednostavno napravite velike količine kokica. Nabavite aparat za kokice Taurus i lako pripremiti omiljene zdrave grickalice uz pomoć samo jedne namirnice.

973946 – Friteza Professional 3 – Taurus

68.40
Friteza Professional 3 Taurus je idealan spoj efikasnosti i kvaliteta koji su podržani praktičnim i modernim dizajnom ove fenomenalne friteze. Zahvaljujući snazi od 2100 W i kapacitetu od 3l u jako kratkom vremenu moći ćete da ispržite velike količine ukusne hrane.

903538 – Aparat za brijanje 3 Side Shaver – Taurus

45.00
Zahvaljujući tehnologiji Total Curve koja se sastoji od 3 pokretne glave, savršeno se prilagođava konturama lica i efikasno eliminiše čak i najsitnije dlačice.

968934 – Aparat za kuvanje riže sa dodatkom za kuvanje na pari – Taurus

54.00
Aparat za kuvanje riže sa dodacima za kuvanje na pari, namijenjen je za savršeno skuvan pirinač bez nedostataka ili viška vode u pirinču. Lak i čist način da skuvate savršen pirinač. Zahvaljujući funkciji automatskog isključenja prinač neće zagorjeti poslije planiranog vremena. Nakon kuvanja uključuje se automatska kontrola temperature koja drži toplotu na 60-70⁰C. Uživajte u prinču u bilo kom momentu! Kad jednom ovladate korišćenjem aparata bićete spremni da pripremate različite vrste pirinča sa povrćem, rižota i drugih jela od pirinča.