Prikaz 1–12 od 21 rezultat

BA5607 – Štapni blender u setu – Solac

49.90
Kuhinjski poslovi oduzimaju manje vremena i postaju lakši ako imate prave uređaje. Solac štapni blender je idealan aparat koji Vam olakšava da završite svoje zadatke za nekoliko minuta, posebno onda kada Vam nedostaje vremena. Ovaj multifunkcionalni aparat savršeno blenda, sjecka i miješa hranu.

BA5608 – Štapni blender – Solac

48.60
Ručni blender Pro Chef je aparat sa kojim ćete otkriti nove mogućnosti blendanja, sjeckanja,miješanja, mljevenja i sl. Pored pravljenja pirea, potaža, smutija, sjeckanja voća i povrća Pro Chef će poslužiti i za obradu najtvrđih namirnica koje su Vam potrebne da biste pripremili neko od Vaših omiljenih jela.

CVG9511 – lnteligentna pegla sa generatorom pare Intelligent Evolution Sensor – Solac

153.00
Zaboravite odabir programa i temperature za svaku tkaninu jer pegla Intelligent Evolution System brenda Solac radi za Vas! Pegla na paru sa generatorom pare i dva režima rada ECO i Turbo omogućava da ispeglate sve vrste tkanina. Isprobajte inteligentnu peglu i peglajte sa lakoćom!

CVG9611 – Pegla sa generatorom pare Auto Evolution Sensor – Solac

153.00
Auto Evolution Sensor je kompaktni centar za peglanje sa ugrađenim generatorom pare, kombinuje praktičnost i snagu. 8 automatskih programa dizajniranih za postizanje izuzetnih rezultata peglanja na svakoj vrsti tkanine. Para se automatski prilagođava svakoj vrsti tkanine.

PD7636 – Vaga za mjerenje tjelesne težine – Solac

27.00
Imajte više podataka o svom tijelu osim težine sa Solac vagom So Quiet Tempered. Solac digitalna pametna vaga koja pored toga što mjeri Vašu težinu, mjeri procenat masti i vode u tijelu;  prati mišićnu i koštanu masu sa skoro tačnom preciznošću od 0,1 kg.

PV2023 – Pegla na paru Optima Ultra 3000 – Solac

46.80
Uklonite čak i najupornije nabore na tkaninama pomoću pegle na paru Optima Ultra 3000. Maksimalna snaga od 3000 W, udar pare od 200 gr/min, stalni protok pare od 45 gr/min i keramička ploča garantuju sjajne rezultate u samo jednom prolazu.

PP7256 – Presa za kosu – Oil Sense Remedy

54.00
Sa Oil Sense Remedy presom za kosu možete sami savršeno stilizovati svoju frizuru i to veoma brzo. I što je još važnije, ne morate više brinuti da li će kosa od peglanja postati oštećena, suva i beživotna. Sa ovom sjajnom presom kosa će ostati zdrava, hidrirana i svilenkasta, a frizura će biti besprijekorna, bilo da želite savršeno ravnu, složenu kosu ili bujne, zanosne kovrdže.

CPB6100 – Pegla sa postoljem – Optima centar

126.00
Pegla sa postoljem Optima centar posjeduje fantasičnu smart tehnologiju koja omogućava da se temperatura i jačina pare automatski prilagođavaju svim vrstama tkanine. Kvalitetna keramička ploča, snaga od čak 3000W, rezervoar za vodu kapaciteta od 1.5 litar i odlične funkcionalnosti poput tajmera, funkcije samočišćenja i sistema protiv kapanja pružiće savršeno iskustvo peglanja čak i najdelikatnijih komada odjeće.

LV1700 – Paročistač Ecogenic – Solac

184.50
Koristite snagu vodene pare da očistite podove ili bilo koju površinu u Vašoj kući! Toplota vodene pare obezbjeđuje čišćenje svih nečistoća i eliminisanje 99% svih bakterija. Sa paročistačem Ecogenic nema potrebe da koristite razna hemijska sredstva kako biste to postigli. Snaga vrele pare završava sve! Idealno za površine gdje se igraju djeca ili za porodice za kućnim ljubimcima. Nabavite paročistač Ecogenic Solac i učinite svoj dom uvijek čistim i blistavim.

CE4552 – Aparat za espresso – Solac

180.00
Sa Solac aparatom za espresso započnite dan na najbolji mogući način, prepustite se omiljenom užitku. Za samo nekoliko trenutaka moći ćete da uživate u omiljenoj kafi bogate kreme, intenzivnog ukusa i mirisa i to zahvajujući ovom funkcionalnom aparatu sa sistemom predinfuzije i ekstrakcije, automatskim odabirom željenog nivoa kafe i mlaznici za paru. Aparat za espresso Solac modernog je dizajna i malih dimenzija 15x24x28 cm, i ima samo 3,5 kg, te se lako može uklopiti u Vaš dom ili radni prostor. Poseduje italijansku pumpu pritiska od 20 bara i snagu od 1000 W.

MD7420 – Set za oblikovanje kose 7 u 1 – Solac

63.00
Sa samo jednim multifunkcionalnim Solac setom za oblikovanje kose 7 u 1 moći ćete uvijek da imate frizuru koju poželite. Slobodno pustite mašti na volju jer zahvaljujući različitim dodacima možete češljati, fenirati, peglati, uvijati ili praviti cik-cak talase - izbor je samo Vaš! Dodaci imaju keramički premaz koji omogućava ravnomjerno raspoređivanje toplote, olakšava oblikovanje kose, štite je i održavaju zdravom i sjajnom.

H101 – Čupko – Solac

27.00
Snažan čupko Solac omogućava lako i kvalitetno uklanjanje kuglica ućebanog materijala sa garderobe, čime se na brz način odeći vraća željeni izgled. Gotovo je neminovno da se na tkaninama, a posebno onim vunenim, vremenom i usled trenja odvoje djelovi materijala koji formiraju male loptice, zbog čega odjeća izgleda istrošeno i iznošeno. Sa čupkom možete vratiti svojoj odeći željeni izgled i učiniti je da izgleda novo u svakom trenutku.