Prikaz 1–12 od 33 rezultata

MGK-20 – Set posuđa – Smile

86.40
Set posuđa se sastoji od 7 djelova, tri posude za kuvanje sa profilisanim poklopcima za cijeđenje i tiganjem sa neljepljivim premazom. Set neophodan u svakoj kuhinji, izdržljiv i olakšava svakodnevno kuvanje. Svi djelovi seta su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, sa pažnjom na ergonomiju i maksimalnu funkcionalnost.

SAK-6 – Posuda sa cjediljkom i rendama – Smile

23.40
Inox posuda sa rendama i cediljkom Praktičan i funkcionalan set koji će biti koristan u svakoj kuhinji, sastoji se od inox posude kapaciteta od 5 litara, cediljke i poklopca sa rendama za sitnije i krupnije rendanje, kao rezačima za ravno i reckavo rezanje. Svi elementi SAK-6 izrađeni su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, što ih čini veoma izdržljivim, udobnim za upotrebu i lakim za čišćenje. Set se koristi za rendanje, sječenje, cijeđenje i serviranje. Poklopac sa rendama omogućava direktno rendanje i sječenje voća i povrća u činiju bez upotrebe dodatnog pribora, a cediljka će  idealno poslužiti za lako i praktično cijeđenje svježeg voća i povrća.

SKP-1 – Pizza kamen – Smile

15.99
Pizza kamen SKP-1 je idealan za pečenje pizza, hljeba i domaćih peciva. Tijesto pečeno na kamenu je izuzetno ukusno i hrskavo kao da se peklo u pravoj pizza peći. Šamotna keramika, od koje je izrađen ovaj pekač, savršeno raspoređuje i akumulira toplotu. Metalno postolje olakšava uklanjanje pizze iz pećnice i vrlo je praktično za posluživanje dirktno na sto. Da ugođaj bude pravi tu je i pizza rezač pomoću kojeg ćete lako isjeći jednaku parčad.

SWB-1/1 – Vaga za prtljag – Smile

10.80
Lako organizovanje putovanja sa vašom ličnom vagom za prtljag. Recite zbogom ponovnom pakovanju prtljaga ili plaćanju viška prtljaga. Smile vaga za prtljag je idealan saputnik, uvijek spremna za upotrebu i za precizno mjerenje težine vašeg prtljaga. Započnite svoje putovanje!

MGK-12 – Set šerpi – MPM

106.20
Set šerpi MPM od livenog aluminijuma, sa debelim dnom i zidovima, predstavlja pravo rješenje za lako i jednostavno kuvanje. Višeslojno, debelo dno ravnomjerno raspoređuje toplotu, a udobnost same upotrebe obezbjeđuju i praktične silikonske rukavice koje olakšavaju rad u kuhinji. Korišćenje MPM seta šerpi je pogodno za sve vrste šporeta, uključujući i indukcione ploče. Nabavite set šerpi MPM i kuvajte sa zadovoljstvom!

MGK-11 – Set posuđa od inox-a – MPM

97.20
Odaberite za svoju kuhinju kvalitetan MPM set posuđa od inox-a koji će biti dovoljan za gotovo sve kulinarske poduhvate. U pitanju je posuđe izuzetnog kvaliteta, izrađeno od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika koji je postojan i veoma otporan. Pored kvaliteta, ovaj praktični set odlikuje i skladan, moderan dizajn koji će biti pravo osvježenje za svaku kuhinju.

SBR-2 – Pekač sa poklopcem – Smile

62.10
Pekač sa gril poklopcem namenjen za pečenje, prženje i kuvanje omogućava zdravo pečenje i kuvanje sa malo masti! Napravljen je od livenog alumijima sa nelepljivim Whitford Xylan Plus premazom. Debelo dno omogućava ravnomjernu raspodjelu toplote. Podesan za mašinu za sudove. Namnjen za sve vrste šporeta kao i za indukciono kuvanje. Aluminijumski poklopac sa dodatnom funkcijom za grilovanje zapremine 2,3 lit.

MGS-06 – Ekspres lonac – Smile

73.80
Jedite ukusne i zdrave obroke, pune hranljivih sastojaka. Ekspres lonac Smile je izrađen od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika, a višeslojno dno lonca obezbjeđuje ravnomjernu distribuciju toplote. Korišćenje lonca je pogodno za sve vrste šporeta i indukcionu ploču. Uz ekspres lonac Smile smanjite vrijeme kuvanje do 30% i učinite svako kuvanje lakšim i jednostavnijim.

MGK-14 – Set posuđa – Smile

54.00
Set kuhinjskog posuđa izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Višeslojno debelo dno za ravnomjernu raspodjelu toplote, korišćenje posuđa je pogodno za sve vrste šporeta uključuju indukcione ploče.

SNS-3 – Set noževa sa postoljem – Smile

28.80
U kuhinji su noževi uvijek potrebni, posebno ako su kvalitetni i dugotrajni kao ovi koji su dio Smile seta nerđajućih noževa sa postoljem. U ovom lijepo dizajniranom šestodjelnom setu dobijate 5 fenomenalnih noževa od čelika i elegantni stalak koji će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju.

MPN-25/11/01 – Tiganj za palačinke sa silikonskom modlom Stardust – Smile

18.00
Tiganj za palačinke sa silikonskom modlom "Stardust" je izrađen od kovanog aluminijuma, savršeno i ravnomjerno provodi toplotu, a kvalitetan višeslojni neljepljivi premaz ojačan mineralnim česticama daje mu dodatnu zaštitu. Tiganj za palačinke sa silikonskom modlom je vrlo praktičan za pravljenje klasičnih palačinki, mini palačinki ali i za prženje jaja savršenog oblika. Termoizolovana ručka i neljepljivi premaz tiganja omogućavaju vam jednostavno pripremanje vaših omiljenih recepata.

MGK-17 – Set posuđa – Smile

108.00
Set kuhinjskog posuđa izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Višeslojno debelo dno za ravnomjernu raspodjelu toplote, korišćenje posuđa je pogodno za sve vrste šporeta uključuju indukcione ploče.