Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

PSC-30 – Aparat za vakumiranje – Sam Cook

153.00
Korišćenjem Sam Cook aparata za vakumiranje podići ćete bezbijednost pripremanja i čuvanja hrane, ali i kvalitet ishrane na viši nivo. Vakumiranje će sačuvati prehrambene namirnice sviježim i do pet puta duže nego prilikom tradicionalnog odlaganja hrane. Osim svježine, hrana će zadržati i nepromenjen ukus, aromu, boju i teksturu, a vakumski upakovane namirnice biće zaštićene i od prodora bakterija, gljivica i mikroba.

PSC-50 – Slow juicer – Sam Cook

238.50
Poboljšajte svakodnevnu ishranu uvođenjem zdravih i svježih sokova od svog omiljenog voća ili povrća. Sa uređajem Slow juicer, brenda SamCook uvijek ćete moći da pripremite ukusan sok koji je niskokalorična zamjena za užinu ili prijatno osvježenje. Obilje zdravih hranljivih sastojaka i vitamina koje inače ne unosimo sada možete imati u jednoj čaši ukusnog napitka.

PSC-80 – Nutri blender – Sam Cook

64.99
Nutri blender Sam Cook je savršen pomoćnik u Vašoj svakodnevnoj ishrani. Omogućava brzu i jednostavnu pripremu svježih smutija od omiljenih sastojaka koje možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Sječiva noževa najvišeg kvaliteta u kombinaciji sa velikom brzinom obrtaja omogućavaju da se sastojci pomiješaju veoma temeljno, u kompaktnu masu. Pored raznih napitaka od voća i povrća, koji su prava vitaminska bomba, nutri blender Sam Cook će idealno poslužiti za pravljenje kremastih supa, sosova, preliva za salate i slično.

PSC-90 – Inox mikser – Sam Cook

58.50
Ručni mikser je sastavni dio svake kuhinje, a ukoliko želite da bude efikasan i dugotrajan odabraćete uređaj premium kvaliteta kao što je Sam Cook mikser od inox-a. Ovaj moderno dizajnirani, izdržljivi mikser raspolaže snagom od 500 W i čak 5 nivoa brzine. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala velike otpornosti koji uz pravilnu upotrebu garantuju dug vijek ovog sjajnog uređaja.

PSC-20 – Sous Vide termo cirkulator – Sam Cook

148.50
Souvi (sous vide) inovativna metoda kuvanja, koja se koristi u najboljim svjetskim restoranima, danas je dostupna i vama. Kulinarski uspjeh je u sporom kuvanju u vodi na konstantno niskoj temperaturi, hrane koja je vakumirana u plastičnim kesama. Na ovaj način pripremljeno meso, morski plodovi ili povrće imaju jedinstven ukus i predstavljaju pravu kulinarsku poslasticu. Hrana pripremljena na ovaj način zadržava vitamine i prirodno hranljive materije. Termocirkulator je namijenjen za protok vode u posudi i kontrolu temperature prilikom kuvanja. Jednostavan i lak za korišćenje lako se odlaže u kuhinjsku fioku.