Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

182011/2 – Dodaci za fritezu na vruć vazduh – Princess

27.00 - 29.70
Ovaj set od 10 dodataka daje vam priliku da istražite sve načine spremanja hrane sa fritezom na vruć vazduh Iznenadite svoje namilije i ispecite domaću pitu od jabuka u fritezi na vruć vazduh Pripremite meso, ribu i povrće bez dodavanja ulja na rešetku za roštilj.

182626 – Friteza od 3 litra – Princess

68.40
Inox friteza Princess olakšava i bezbjedno prženje hrskave hrane poput piletine, pomfrita, kolutića lignji i luka, kao i jednostavno i brzo spremanje domaćeg čipsa. Veliki kapacitet od 3 litra omogućava spremanje hrane za cijelu porodicu. Vrlo jednostavno, spustite hranu u vrelo ulje, stavite poklopac i ne brinite o prskanju ulja sa strane. Korpa za prženje koja se može postaviti na poziciju cijeđenja ulja i suvišne masnoće, kao i podesiva temperatura omogućavaju Vam da spremate hranu na zdraviji način.

183028 – Friteza 2 x 3 litra – Princess

126.00
Tražite najbolji način kako da brzo poslužite dovoljnu količinu pomfrita i pohovane piletine, a pri tom da oba jela budu idealne temperature prilikom posluživanja? Pravo rješenje je tu, friteza Princess sa dvije zasebne korpe i komore za prženje omogućava Vam da za vrlo kratko vrijeme spremite različita jela u isto vrijeme.

283069 – Aparat za pravljenje leda – Princess

256.50
Sa Princess aparatom za pravljenje leda možete da pravite kockice leda kad god poželite. Lako možete prilagoditi postavke na LCD ekranu za male, srednje ili veće kockice leda. Aparat ima zapreminu od 2,8 litara i može da uskladišti do 800 grama kockica leda u svom rezervoaru.

492985 – Vakuum posude sa pumpom – Princess

59.40
Sa kompletom vakuumskih posuda Princess lako možete vakumirati i čuvati hranu. Zahvaljujući staklenim posudama (0,7L + 1,1L) više ne morate da koristite plastične kese i kutije. Vakuumskim zatvaranjem hrane namirnice imaju duži vijek trajanja, zadržavanju hranljive vrijednosti, bacate manje hrane, koristite manje plastike i vodite bolju brigu o životnoj sredini!

123001 – Aparat za samosu i mini pite – Princess

71.10
Ako želite da unesete neku praktičnu novinu u pripremu hrane, imamo pravi uređaj za Vas. Mali i praktičan Princess aparat za samosu i mini pite ispeći će ukusne, hrskave i tople zalogajčiće koje će voljeti cijela porodica. Sa njim veoma brzo možete pripremiti zanimljivo predjelo, ukusnu užinu ili tople grickalice koje prijaju svim čulima.

282605 – Aparat za sladoled – Princess

59.99
Uz Princess aparat za pravljenje sladoleda ugodite sebi i svojim najmilijima sa ukusnim domaćim sladoledom ili sorbetom. Brzo i lako do sladoleda po Vašoj želji!