Prikaz 1–12 od 88 rezultata

MCZ-85 – Električni čajnik – MPM

22.50
MCZ-85 čajnik MPM u klasičnoj bijeloj boji sa velikom snagom od 2200 W omogućava Vam da brzo dobijete proključalu vodu i povećava udobnost pri svakodnevnoj upotrebi.

MGR-10M – Grill na preklop – MPM

89.10
Grill na preklop MGR-10M omogućava Vam da uživate u ukusu sočnih jela sa roštilja bez obzira na vremenske prilike ili godišnje doba. Pripremite odreske sa roštilja, ražnjiće, ribu, povrće ili brzo napravite tople sendviče kad god poželite.

MGR-11M – Grill na preklop – MPM

121.50
MGR-11M je digitalni električni grill koji se može koristiti na mnogo načina, kao klasični roštilj, otvorenih ploča, ili zatvorenih ploča za istovremeno pečenje sa obje strane. Grill ploče imaju dva nezavisna termostata što znači da na svakoj ploči možete pripremati različita jela sa različitom temperaturom pečenja.

MKE-14 – Indukciona ploča – MPM

70.20
MPM indukciona ploča je veoma funkcionalan aparat koji će biti savršen za mali prostor, kao kuhinjska oprema za apartman ili vikendicu. Zauzima vrlo malo prostora i lako je možete koristiti gdje god poželite. Indukciona ploča je aparat koji ćete obožavati jer omogućava brzo kuvanje i podešavanje temperature, brzo hlađenje ploče, automatsko isključivanje i uštedu električne energije.

MMK-06M – Mlin za kafu i cerealije – MPM

46.80
Mlin za kafu i začine je opremljen sa dvije posude - jedna za mljevenje zrna kafe, a druga za mljevenje bilja, zrna i jezgra orašastih plodova.

MMK-07 – Mlin za kafu – MPM

19.80
Ništa se ne može uporediti sa mirisom mljevene kafe, svježe mljeveno zrno ima potpuno drugačiji ukus od pakovanja kafe koje kupujemo u prodavnici. Mlin za kafu MMK-07 će vam pomoći u pripremi svježe mljevene kafe garantujući jedinstven ukus i aromu. Zahvaljujući motoru, snage od 150 W, proces mljevenja je brz i efikasan.

MMK-08 – Mlin za kafu – MPM

57.60
Miris svježe mljevene kafe jedna je od onih aromama kojima je teško odoljeti. Zahvaljujući mlinu za kavu MMK-08 možemo uživati u svježe mljevenoj kafi svaki dan. Aparat omogućava 17 nivoa podešavanja krupnoće mljevenja, što znači da uz pomoć mlina možemo pripremiti kafu za kuvanje koristeći sve metode, uključujući i alternativne metode, kao što je filter kafa ili espresso.

MMR-19 – Mikser 500 W – MPM

34.20
Mikser MMR-19 je nezamenljiva aparat u Vašoj kuhinji! Velika snaga i funkcionalnost aparata nalaze se kompaktnim dimenzijama i modernom dizajnu. Motor od 500 W garantuje prijatan i lak rad.

MMR-20Z – Mikser sa posudom – MPM

49.99
Mikser sa posudom je funkcionalan i praktičan aparat, zahvaljujući velikoj snazi od 750 W i rotirajućoj posudi dobijaju se sjajni rezultati savršeno vazdušastog tijesta i kremastih filova. Ovaj svakodnevni saveznik u kuhinji olakšaće Vam proces pripreme omiljenih poslastica i jela.

MOD-28 – Usisivač na kesu GreenGo – MPM

198.00
GreenGo liniju usisavača odlikuju izvrsni tehnički parametri, mnoštvo korisnih dodataka i funkcionalnih rješenja koja olakšavaju svakodnevnu brigu u održavanju čistoće doma. GreenGo MOD-28 usisavač je savršen usisavač za zahtjevne kupce. Savršeno za čišćenje tepiha i tvrdih podova, i ujedno pomaže u borbi protiv alergena u vazduhu.

MOD-36 – Štapni usisivač – MPM

144.00
Izuzetno praktičan štapni usisivač MOD-36 je savršen za čišćenje svih površina - tepiha, parketa, namještaja i sl. Zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i dodacima može postati nezaobilazan partner za čišćenje i organizovanje urednosti doma. Usisivač možete koristiti kao standardni podni usisivač i kao ručni model za čišćenje sofa, fotelja ili presvlaka automobila. Štapna ili ručna varijanta korišćenja, kao i male dimenzije usisivača biće korisne za manevrisanje tokom rada, ali i za skladištenje.

MSG-02 – Aparat za sušenje voća i povrća – MPM

61.20
Aparat za sušenje voća, povrća i bilja je odličan način za očuvanje ukusa i mirisa iz poljskih šuma i voćnjaka. Aparat brzo i efikasno suši ne samo Vaše omiljene pečurke i voće, već i povrće, bilje i cvijeće.